Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ márkatárs
Collapse
X
-
Én úgy szeretném a doboztartót ahogy már írtam!!Minden egyben lejön egy anya oldásra!Csak várom azt a Q-a 3/8-os csövet amit nem képesek már 2 hete meghozni!Meg rendeltem egy hónapja néhány alkatrészt a TRK-nevű sráctól........nahát az sem kapkodja el!!!Csak várok-várok!A Bajai találkozó meg már a nyakamon!!!!
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég 1 év és megszületek
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa erre szokta mondani a kislányom, hogy "Szétszedtem!
- 1 like
Komment
-
Kedves Zsolti! Anno 1972ben nekem is volt egy protós brigádom melyben én voltam a legfiatalabb ként a csop. vez. és nem azért mert hátszelem volt! Sok alkalommal voltak ellentéteim a tervezőkkel pl. teríték méret számításnál.Később mikor gáz kazán telepeket csináltunk is voltak elképzelésbeli különbözőségeink. Én minden esetre örülök,hogy időnként a" kerek asztal" mellett ülők között lehetek!
- 3 likes
Komment
-
A „fiatal marós” barátomnak már nem ennyire fekete a bajca .Minden alkatrész (fék) itthon készült -és valahogy kisértetiesen hasonlított valami jahama motoréra
(Ha jól emlékszem, akkor az Autó-Motorban jelent meg a cikk. )
Még 1 év és megszületek
- 4 likes
Komment
-
Ha vóna még ebből a füstszínű plexiből valahol a lomok között az érdekelne.
Ha jól sejtem"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor Kesjárék is tőlük vásárolták ?
- 4 likes
Komment
-
szőrös eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem hogy hétvégén 40-év után újra MZ-250-es tropy tulajdonos leszek Szőrös
Jó motor a Trophy!
- 1 like
Komment
Komment