Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Click image for larger version

Name:	Dola.jpg
Views:	1
Size:	197.1 KB
ID:	139259ez talán tetszeni fog !A "fiatal marós" barátomnak már nem ennyire fekete a bajca .Minden alkatrész (fék ) itthon készült -és valahogy kisértetiesen hasonlított valami jahama motoréra . Ja és azt adoboztartó konzolt is ők csinálták .....jó sokat

ja,annódacume : 1980

Komment

1980
      Még 1 év és megszületek
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én úgy szeretném a doboztartót ahogy már írtam!!Minden egyben lejön egy anya oldásra!Csak várom azt a Q-a 3/8-os csövet amit nem képesek már 2 hete meghozni!Meg rendeltem egy hónapja néhány alkatrészt a TRK-nevű sráctól........nahát az sem kapkodja el!!!Csak várok-várok!A Bajai találkozó meg már a nyakamon!!!!

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Még 1 év és megszületek
          ...............bővebben!Mert nem értem!Mert már nem csak öregszem de h...k is!

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Na erre szokta mondani a kislányom, hogy "Szétszedtem!
            Nem csak szétszedtem!!!De szét is flexeltem több helyen is!Ha szétszedünk akkor szedjük!

Komment

Kedves Zsolti! Anno 1972ben nekem is volt egy protós brigádom melyben én voltam a legfiatalabb ként a csop. vez. és nem azért mert hátszelem volt! Sok alkalommal voltak ellentéteim a tervezőkkel pl. teríték méret számításnál.Később mikor gáz kazán telepeket csináltunk is voltak elképzelésbeli különbözőségeink. Én minden esetre örülök,hogy időnként a" kerek asztal" mellett ülők között lehetek!

Komment

A „fiatal marós” barátomnak már nem ennyire fekete a bajca .Minden alkatrész (fék) itthon készült -és valahogy kisértetiesen hasonlított valami jahama motoréra
                Ha vóna még ebből a füstszínű plexiből valahol a lomok között az érdekelne. Ugyanilyen idomom van - törött plexivel.

(Ha jól emlékszem, akkor az Autó-Motorban jelent meg a cikk. )

Még 1 év és megszületek
                Ha jól sejtem, akkor Wsievers egy évjáratú a motorommal. 1981. Ezt akarta közölni virágnyelven.

Komment

Ja és azt adoboztartó konzolt is ők csinálták ..
                  Akkor Kesjárék is tőlük vásárolták ? Igaz én Egerben vettem, mert ott volt a várnál egy frankó bolt. Minden kapható volt ,mint karácsonykor.Click image for larger version

Name:	201302091059.jpg
Views:	3
Size:	205.1 KB
ID:	139260

Komment

Sok alkalommal voltak ellentéteim a tervezőkkel pl. teríték méret számításnál.
                    Hát ez valóban gyakran szült és szül ellentéteket. És csak akkor kibékíthetetlen, ha az írástudó foggal-körömmel ragaszkodik a leírtakhoz.

Komment

Ha vóna még ebből a füstszínű plexiből valahol a lomok között az érdekelne.
                      Nekem is hasonló fejidomom van, szintén törött plexivel

Ha jól sejtem
                      Jól sejted
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Akkor Kesjárék is tőlük vásárolták ?
                        Igen , meg a Karsai Lacibá a Kertész u ban . Ja ugye , amíg vót GANZ MÁVAG ...most meg úgy hivják : kis Kina ...va annnnyukat

Komment

Remélem hogy hétvégén 40-év után újra MZ-250-es tropy tulajdonos leszek Szőrös

Komment

szőrös eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Remélem hogy hétvégén 40-év után újra MZ-250-es tropy tulajdonos leszek Szőrös
                            Úgy legyen! Én szurkolok!
                            Jó motor a Trophy!

Komment

A T5-ÖS mellé megvan a 250-es Tophy igaz hogy 1970-es szürke forgalmis egy tulaja volt lesz vele egy kis munka

Komment

Dobhatnál fel néhány képet az új szerzeményről, nekem is van trophym egy pár darab.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X