Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Már a gyárban lefelejtették a hűtőbordákat a feledékeny németek, helyette egy vastányért szögeltek az oldalához

Komment

Ha a környéken nem találok szerelőt
      Nézz szét olyan gumisnál, ahol cserélnek motorgumit is. Ott szokott lenni ilyen gép(nem mindíg, de előfordul).
      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 09, 10:01.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Mi az a hűtőborda?!Olyan mint a sertésborda.....csak hűtőben csinálják???!!!.......és vastányéron szolgálják fel?!!!! Sepy!...ha nagyon ugrál szúrd ki!!!!Ahogy Hofi mondta a focistáknak,,szúrd ki ha pattog!",hátha az ugráláson is segít!Igaz hátránya hogy eléggé lecsökkenti a haladási sebességet!

Komment

Kész a két kerék!Amennyire tudtam kicentíroztam mehet a gumishoz!

Komment

Szép lett! Csak össze ne karistolja ezt a szépet a gumis!

Komment

Minek a gumis ? Folyékony szappannal ,szépen szerszám nélkül rátaposod.

Komment

Folyékony szappannal?!!!!!Hmmm!Ezt nem tudtam!Mindig hallok valami újat!Eztán ha megyek motorozni viszek magammal hogyha defektet kapok jó lesz!Majd ki próbálom mert a múltkor amikor defektet szereltem kétszer is kicsíptem a belsőt!Nem győztem ragasztani!..............innen is látszik milyen balfék vagyok még a motorokhoz!Hiába kell még pár év gyakorlás!!!!(meg jó lenne ha nem felejteném el a dolgokat!)

Komment

Kedves Apascsavó! Az amelyiket a hűtőben tartják az a HŰTÖTT borda!, én nem bánnám ha nagy flekken tányéron forgatnánk és közben élőben jártatnánk a szánkat. A kereked pedig szép lett, nem szalad fel a női harisnya nadrág a kezed nyomán az biztos!!. Úgy látom Te valamilyen" gumis mozgó cégére" vagy miután ilyeneket tanácsolsz nekem.Üdv. Sepy.

Komment

Dehogyis vagyok cégér!Inkább csak ki vidámságot próbáltam csempészni szürke hétköznapjainkba!Néha nem árt!Nagyjából tisztában vagyok a műszaki fogalmakkal,igaz hogy vészes gyorsasággal felejtek!Ne félj fogunk még élőben is társalogni,főleg ha a Taluga összehozza a találkozót!Erre felé is van jó néhány veterános cimbora akiket majd ékes szólóan meg próbálok meg győzni afelől hogy jobb lesz a közérzetük ha részt vesznek egy kis baráti csvejben! Élő tanúság tevőim az OdimHem nevű és a Beagle nevű cimbi hogy nem sajnálom az időt és a benzint a jó pajtásoktól!Csak úgy szórakozásképpen le ruccantunk 110 km-re az Odinhem meglátogatására!.....és felüdült lélekkel,tapasztalatokban gazdagon tértünk haza a Beagle néven elhíresült veterános barátommal!Jön még tavasz és nyár amikor közösen sütögethetjük ama híres-neves ,,bordát"............(nem oldal!)Tarts ki készülget az MZ!Már ez is haladás hogy nem sikítózom szét felé hanem össze építgetem!Minden jót pajtás!!!!

Komment

Szia Apacsavo!

És még azt mondod magadról, hogy nem tudsz írni. Kész felüdülés ilyen hozzászólásokat olvasni. Szép lett a kereked.

A folyékony szappan nálam is bejött. Szépen a helyére lehet taposni a gumiköpenyt. Sajnos, amíg rájöttem erre nekem is gyakorolnom kellett. A végén komplett tömlőcsere lett a dologból, mert olyan helyen csíptem ki a gumit, ahol nem lehetett házilag ragasztani. Sebaj, rögtön lett egy csúzlim is a régi tömlő gumijából.

Komment

No de Zsolti ! A csúzli lőfegyver annál is inkább mert lehet változtatni a " kaliberét"8 as 10- es anya vagy csapágygolyó! igaz a két előző nem olcsó ma már de hatékony!

Komment

Hatékonynak hatékony, csak nehéz vele pontosan lőni.
                          Viszont a fúvócső!!!! Gyerekek, én magam is meglepődtem rajta! A gyerekemmel tavaly készítettünk egyet, csak úgy szórakozásképpen. Villanyszereléshez használt barna cső, kb. 1m-es darab. Gyártottam bele papírból tökéletesen illeszkedő, kúp alakú töltényt, a végébe egy nehezebb szöget. Kipróbáltuk. Nos, miután átlőttem vele a műanyag vödröt, inkább magasabbra tettem a polcon, mert mégsem gyerek kezébe való. (Igaz, felnőtt tüdő kell a hatékonysághoz).
                          Ami a gumibelsőt illeti, én most autó gumibelsőt kutatok, nézegetem még az árokszéleken kidobott lomokat is .
                          Abból azt hiszem tökéletes hajtószíjat tudnék vágni a Pannónia 56 varrógépemhez.

Komment

Ami a gumibelsőt illeti, én most autó gumibelsőt kutatok, nézegetem még az árokszéleken kidobott lomokat is .
                            Abból azt hiszem tökéletes hajtószíjat tudnék vágni a Pannónia 56 varrógépemhez.

Inkább az O-gyűrű alapanyag felé keresgélj, ha már a 6-os bőrszíj nem jó neked. Igaz, hogy nem gyártanak ekkorora O-gyűrűt, de csapágyboltban méterre lehet venni az alapanyagot. Bár szerintem nyúlni fog!

No de Zsolti ! A csúzli lőfegyver annál is inkább mert lehet változtatni a " kaliberét"8 as 10- es anya vagy csapágygolyó! igaz a két előző nem olcsó ma már de hatékony!

Természetesen csak beltérben és papírlövedékkel, esetleg a portán belül sárgolyóval használom.

Komment

Szia Zsolti!
                              Át is költöztem a további kérdésemmel Pannónia 156... témába

Komment

"csak beltérben és papírlövedékkel", és ugye szigorúan csak tévé távkapcsolásra...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X