Már a gyárban lefelejtették a hűtőbordákat a feledékeny németek, helyette egy vastányért szögeltek az oldalához
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ márkatárs
Collapse
X
-
Ha a környéken nem találok szerelőtUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 09, 10:01."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Mi az a hűtőborda?!Olyan mint a sertésborda.....csak hűtőben csinálják???!!!.......és vastányéron szolgálják fel?!!!! Sepy!...ha nagyon ugrál szúrd ki!!!!Ahogy Hofi mondta a focistáknak,,szúrd ki ha pattog!",hátha az ugráláson is segít!Igaz hátránya hogy eléggé lecsökkenti a haladási sebességet!
- 1 like
Komment
-
Folyékony szappannal?!!!!!Hmmm!Ezt nem tudtam!Mindig hallok valami újat!Eztán ha megyek motorozni viszek magammal hogyha defektet kapok jó lesz!Majd ki próbálom mert a múltkor amikor defektet szereltem kétszer is kicsíptem a belsőt!Nem győztem ragasztani!..............innen is látszik milyen balfék vagyok még a motorokhoz!Hiába kell még pár év gyakorlás!!!!(meg jó lenne ha nem felejteném el a dolgokat!)
- 1 like
Komment
-
Kedves Apascsavó! Az amelyiket a hűtőben tartják az a HŰTÖTT borda!, én nem bánnám ha nagy flekken tányéron forgatnánk és közben élőben jártatnánk a szánkat. A kereked pedig szép lett, nem szalad fel a női harisnya nadrág a kezed nyomán az biztos!!. Úgy látom Te valamilyen" gumis mozgó cégére" vagy miután ilyeneket tanácsolsz nekem.Üdv. Sepy.
- 1 like
Komment
-
Dehogyis vagyok cégér!Inkább csak ki vidámságot próbáltam csempészni szürke hétköznapjainkba!Néha nem árt!Nagyjából tisztában vagyok a műszaki fogalmakkal,igaz hogy vészes gyorsasággal felejtek!Ne félj fogunk még élőben is társalogni,főleg ha a Taluga összehozza a találkozót!Erre felé is van jó néhány veterános cimbora akiket majd ékes szólóan meg próbálok meg győzni afelől hogy jobb lesz a közérzetük ha részt vesznek egy kis baráti csvejben! Élő tanúság tevőim az OdimHem nevű és a Beagle nevű cimbi hogy nem sajnálom az időt és a benzint a jó pajtásoktól!Csak úgy szórakozásképpen le ruccantunk 110 km-re az Odinhem meglátogatására!.....és felüdült lélekkel,tapasztalatokban gazdagon tértünk haza a Beagle néven elhíresült veterános barátommal!Jön még tavasz és nyár amikor közösen sütögethetjük ama híres-neves ,,bordát"............(nem oldal!)Tarts ki készülget az MZ!Már ez is haladás hogy nem sikítózom szét felé hanem össze építgetem!Minden jót pajtás!!!!
- 4 likes
Komment
-
Szia Apacsavo!
És még azt mondod magadról, hogy nem tudsz írni. Kész felüdülés ilyen hozzászólásokat olvasni. Szép lett a kereked.
A folyékony szappan nálam is bejött. Szépen a helyére lehet taposni a gumiköpenyt. Sajnos, amíg rájöttem erre nekem is gyakorolnom kellett. A végén komplett tömlőcsere lett a dologból, mert olyan helyen csíptem ki a gumit, ahol nem lehetett házilag ragasztani. Sebaj, rögtön lett egy csúzlim is a régi tömlő gumijából.
- 2 likes
Komment
-
Hatékonynak hatékony, csak nehéz vele pontosan lőni.
Viszont a fúvócső!!!! Gyerekek, én magam is meglepődtem rajta! A gyerekemmel tavaly készítettünk egyet, csak úgy szórakozásképpen. Villanyszereléshez használt barna cső, kb. 1m-es darab. Gyártottam bele papírból tökéletesen illeszkedő, kúp alakú töltényt, a végébe egy nehezebb szöget. Kipróbáltuk. Nos, miután átlőttem vele a műanyag vödröt, inkább magasabbra tettem a polcon, mert mégsem gyerek kezébe való. (Igaz, felnőtt tüdő kell a hatékonysághoz).
Ami a gumibelsőt illeti, én most autó gumibelsőt kutatok, nézegetem még az árokszéleken kidobott lomokat is .
Abból azt hiszem tökéletes hajtószíjat tudnék vágni a Pannónia 56 varrógépemhez.
- 2 likes
Komment
-
Ami a gumibelsőt illeti, én most autó gumibelsőt kutatok, nézegetem még az árokszéleken kidobott lomokat is .
Abból azt hiszem tökéletes hajtószíjat tudnék vágni a Pannónia 56 varrógépemhez.
Inkább az O-gyűrű alapanyag felé keresgélj, ha már a 6-os bőrszíj nem jó neked. Igaz, hogy nem gyártanak ekkorora O-gyűrűt, de csapágyboltban méterre lehet venni az alapanyagot. Bár szerintem nyúlni fog!
No de Zsolti ! A csúzli lőfegyver annál is inkább mert lehet változtatni a " kaliberét"8 as 10- es anya vagy csapágygolyó! igaz a két előző nem olcsó ma már de hatékony!
Természetesen csak beltérben és papírlövedékkel, esetleg a portán belül sárgolyóval használom.
- 1 like
Komment
Komment