Közlemény

Collapse
No announcement yet.

KTM Ponny

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok. Örülök,hogy találtam egy ilyen fórumot. Pár hete vettem ,egy KTM ponny II super 4-et. Motorja szépen járt,egy-két dolog hiányzik róla, de korrekt motor. Ezért szerencsém volt,mert tőlünk 40-km-re tudtam szerezni,egy nagyon hiányos de luxe spezialt,amin pont azok a dolgok megvoltak,amik nekem kellenek. Pl-kesztyűtartó ajtó, űlésnyitó bowden és még pár apróság. Hazahozatal után ért pár meglepetés,de nem vészes. Első,a tank annyira rozsdás,hogy inkább hegesztek egy újat, a második nem volt kuplung . Másnap rögtön szétszedtem,és a donor motort is,és első ránézésre nem hiányzott semmi,csupán a kiemelő tengelyről leforgott a koronás anya. (nem volt fixálva). Jelenleg is építem a 2-ből egyet alapon,jövő héten szeretném homok fújatni. (valaki lekente szegényt zöld kalapácslakkal). Amit én sem találok,az a váz szám. A de luxe spezialon megtaláltam,a blokk felett a vázban jobb oldalt,de a super 4-en sehol. Szeretnék tippeket kérni.
    Mindenkinek jó munkát kívánok,ha tudok segítek,amiben tudok.
    mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Szevasz,RetroAttila.Az én Super 4-emen is a blokk felett volt a vázszám a vázon,de bal oldalt.Lehet,hogy nincs elég erősen beütve,(én is nehezen vettem észre)de ott kell lennie.Nem tudom,hogy vagy eleresztve anyagilag,Ausztriából tudsz rendelni hozzá új alkatrészeket.Szinte minden kapható,jó áron,pl:henger szett 50 köbös asszem 96 euro.Bár régen néztem.Remélem,nem reklám,Puch Wieser,RBO Online Shop.Ezen a 2 cimen meg tudod nézni a neten,mik vannak.Remélem,meg lesz a vázszám.Sok sikert a motorhoz.Jó kis gépek voltak.Szerintem nem fogsz csalódni benne.
      RetroAttila kedvelte ezt.

Komment

Szia! Homokfújás után meglett a vázszám,elég érdekes helyen a felső nyúlványon. 1 hét és kész leszek a motorral,és rakom a képeket. Rengeteget szívtam,de megérte. Igen megvan az osztrák bolt,rendeltem is tőlük lánckereket. A hengerrel szívtam,mert a dugó vezető alsó szoknya le volt törve,így adták el nekem a motort. Vettem egy spezial de luxe-ot alkatrésznek,azon volt henger. De azon is volt egy hajszálrepedés a szoknyánál,de megoldottuk. Gépműhely stb...... Kuplungját felujítottam,és az egész motort. Brutális lesz.... Hozom a fotókat! És köszönöm a válaszod,beszélhetnénk többször is!

Komment

sziasztok van 3 db ktm pony elado nálam! 06706140817

Komment

törö eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            sziasztok van 3 db ktm pony elado nálam!
            Szia Törö!

Mivel új tag vagy először is üdvözöllek. Másrészről pedig mindannyian beleesünk az elején abba a hibába, hogy hozzászólunk friss érkezőként egy hónapok (évek?) óta alvó témához. Minden hozzászólásnál ott van a dátum. Ezek az emberek biztos nem fognak hívni. De mások hívhatnak persze. Legjobb lenne, ha a Veterán aprón hirdetnéd. Ott többen megnézik, mint itt.

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

Szia,- KTM ponny-hoz keresek alkatrészeket,- érdekelne,- van-e, milyen- és persze az ára is. Ha adsz telefonszámot,- felhívlak- ha lehet,

köszönöm, üdv Piros

Komment

Üdv! Van két KTM Ponny 2-esem. Az egyik Puch motoros Super 4, amit kb. egy éve vettünk, a másik egy markolatváltós, ami még apámé volt. A Super négyet jobb állapotban van mint a másik, azonban mindegyikről hiányzik egy-két alkatrész, de mindegyik működőképes. Akinek esetleg van: légszűrő, gumipadló a lábtartóra, oldaldeknicsavar az szóljon. Szeretnénk mind a kettőt jól működő állapotba hozni.

Komment

Sziasztok!

Nemrégen, úgy 1-2 hónapja lettem mondhatom büszke tulajdonosa egy Ponny II-es motornak. Egy-két kiegészítő, főleg díszítő alkatrészre lenne szükségem, ezért is regisztráltam ide fel egy felől, mert nagyon nagy ritkaság nálunk (Baranya-megye) egy ilyen típusú kis-motor.

Kérlek ha a közelben laksz, vagy el tudnál küldeni akár postával egy-egy alkatrészt, akkor írj nekem üzenetet, s én megadom az elérhetőségeimet!

Egy-két alkatrészt felsorolnék, melyre nagy szükségem volna:
                  - Km/h-hoz a keréknél ilyen "spirál", tehát ami összekötné a km/h bowdenét lent a kerék összeköttetésénél;
                  - aztán kerék emelő "készlet", tehát az a két fém "emelő rudacska", ami a kesztyűtartóban foglal helyet, (akár maga az ajtóval, és illesztő pántjaival együtt);
                  - aztán a hátsó burkolathoz mindkét felénél hiányzik a "Ponny II" feliratos (műanyag?) keretek (2db);
                  - az első sárhányóra szükségem volna a krómozott "díszítő" elemre;
                  - és még jó állapotú fényvisszaverőkre esetlegesen az elejére-hátuljára 2-2 db (összesen 4 db).

Akinek bármi ebből megvolna és feleseleges lenne, akkor biztosan meg tudnánk tisztességesen egyezni.

Köszönöm szépen türelmeteket, és figyelmeteket!
                  Tisztelettel:
                  Kristóf

Ui.: Nagyon örlnék ha sok-sok Pony tulajdonossal beszélgethetnénk néha/időnként itt a fórumon, mert ez egy Csodálatos Gépezet (típus)! :-)

Komment

wéwéwé pont puch-wieser.at
                    Ez a cég szinte mindent forgalmaz után gyártott alkatrészként a KTM Ponny-hoz.
                    Lehet online is rendelni.

Van letölthető PDF 2013-as katalógusuk is. Keress pá a pony szóra, és máris látod, milyen alkatrészeket tudsz rendelni, és persze, hogy mennyiért:

Komment

KTM Ponny alkatrészek eladóak
                      +36209331081

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X