Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Villámhárító

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Villámhárító

Nagyon nehéz minden igénynek megfelelni. Pedig próbálok ám, sőt igyekszem magamat meghaladni és minél kevesebbet „beleavatkozni” a személyes csörtékbe, hiszen igazából itt tényleg sokkal felnőttebb a társaság, mint általában a neten, nincs igazán szükség „ilyen” jellegű moderálásra. Néha persze beleszaladok.

Szóval itt konkrétan az történt, hogy Dénesnek az utolsó – szerintem felesleges – hozzászólását már én sem hagytam szó nélkül. Bár a „magán véleményemet” igyekeztem leírni, Dénes mégis sérelmezte, hogy „nyíltan rendreutasítom”, mint adminisztrátor, így arra kért, hogy töröljem az Ő hozzászólását, amit egyébként elismert, hogy hülyeség volt. Ezért töröltem az övét is, és az enyémet is.

Tehát két hozzászólással lettünk csak kevesebbek, és a hozzászóló kérésére töröltem. Ezt a törlést egyébként Ő is megtehette volna, én magam pedig kérés nélkül hasonló okból nem töröltem még ki semmit.

Kérem szépen, ez a teljes igazság.
    mir-mur, soveny és 3 további látogató kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ... (Ezt a kommunikációs problémakört egyszer már próbáltam megközelíteni, de sajnos nem találtam meg a eredeti hozzászólásomat, majd keresem még.)
        Tényleg érdemes (néha) újra elolvasni: >> ITT <<
        kedvelte ezt.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X