Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Villámhárító
Collapse
X
-
Nagyon nehéz minden igénynek megfelelni. Pedig próbálok ám, sőt igyekszem magamat meghaladni és minél kevesebbet „beleavatkozni” a személyes csörtékbe, hiszen igazából itt tényleg sokkal felnőttebb a társaság, mint általában a neten, nincs igazán szükség „ilyen” jellegű moderálásra. Néha persze beleszaladok.
Szóval itt konkrétan az történt, hogy Dénesnek az utolsó – szerintem felesleges – hozzászólását már én sem hagytam szó nélkül. Bár a „magán véleményemet” igyekeztem leírni, Dénes mégis sérelmezte, hogy „nyíltan rendreutasítom”, mint adminisztrátor, így arra kért, hogy töröljem az Ő hozzászólását, amit egyébként elismert, hogy hülyeség volt. Ezért töröltem az övét is, és az enyémet is.
Tehát két hozzászólással lettünk csak kevesebbek, és a hozzászóló kérésére töröltem. Ezt a törlést egyébként Ő is megtehette volna, én magam pedig kérés nélkül hasonló okból nem töröltem még ki semmit.
Kérem szépen, ez a teljes igazság.
- 5 likes
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... (Ezt a kommunikációs problémakört egyszer már próbáltam megközelíteni, de sajnos nem találtam meg a eredeti hozzászólásomat, majd keresem még.)
- 1 like
Komment
Komment