Itt nézelődtél már: Amit a JAWA Babettákról tudni érdemes
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Plero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt nézelődtél már: Amit a JAWA Babettákról tudni érdemes
A rögzítési módoknál hátul a hajlított fémlemezes megoldás lesz, az elsőn meg még gondolkodom mert nem akarok fúrni faragni, lehet ott is fémlemezzel oldom meg de ha van jobb ötlet akkor szívesen meghallgatom .
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAlap . Itt néztem hogy milyen indexeket használtak és így kerestem egy kinézetre nagyon hasonló vagy ugyanolyan indexet.
A rögzítési módoknál hátul a hajlított fémlemezes megoldás lesz, az elsőn meg még gondolkodom mert nem akarok fúrni faragni, lehet ott is fémlemezzel oldom meg de ha van jobb ötlet akkor szívesen meghallgatom .
Komment
-
Plero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem nincs indexem ezért nem tudok neked segíteni.Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 márc. 09, 19:47.
Komment
-
Szervusz . Átalakítást , változtatást , csak olyan formában , hogy bármikor vissza alakítható ( szerelhető ) legyen. Más esteben 30 év múlva lehet erőteljesen zsebbe nyúlni és venni nagyon drágán eredeti alkatrészt . Üdvözlettel.Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2012 márc. 09, 23:48.
- 2 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa voltam egy szakinál és konzolok helyett azt ajánlotta hogy fúrjam ki a 2 jukat 2 oldalt a szerszámtartón meg a fényszóró tartóján az indexeknek. Mi a véleményetek erről a felállásról?
Pörgeted a kocsmát rendesen, köszi!
Szerintem is inkább maradj a vissza alakíthatóság mellett, maximum én is annyiban gondolkozok. Szóval ha nem muszáj, ne fúrkálj...korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hát én is maradnék annál de sajna se anyagom se szerszámom nincs fém munkákhoz . Akiknél meg idáig voltam nem vállalták el :S . Amúgy azért ide írom mert pár kérdésért nem akarok új témát nyitni .Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 márc. 10, 09:09.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkiknél meg idáig voltam nem vállalták el
----
Közben utánaolvastam, az mintha nem a te kérdésed lett volna... Nem ittam, aztán mégsem vagyok képben...Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 márc. 10, 14:52.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Tévedni emberi dolog . Úgy néz ki a legjobb anyag amit itthon találtam egy régi gépemnek a háza(sajnos ez volt a legjobb amit a tároló mélyén találtam), Hátül a csomagtartó egyik csavarja fogja tartani. Elöl is valószínűleg egy darabból lesz és csinálok hozzá 2 bilincset. Hétfőn meg iránya festékbolt és lefújom őket matt feketére .chemotox kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseApae mostanság nem jár erre, remélem nincs baj...
Az "Ütközetben eltűnteket" itt keressük!
http://veteran.forum.hu/beszelgetese...mon-hill-1258/A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefőtengely szimering cseréhez mindenképp szét kell borítani a blokkot?
Pl. Pannoniánál a gyújtásoldalihoz nem kell, mert kívül van. Csak óvatosnak kell lenni, leszedni alaplapostól mindent, kicincálni a régit és vigyázva berakni az újat. A másik oldalon két csapágy között van, na ha az adja meg magát, akkor lefelé szokott görbülni az ember szája...
Egyébként a hétvégén nem voltál kint a VII. Dunántúli blabla kiállításon? Láttam két Babettást, az egyik elég fiatalnak tűnt, csak mire utána eredtem volna megkérdezni hogy véletlenül "jagdtigger" fedőnéven fórumozik-e, addigra eltűnt a látómezőből.Che kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
Komment