Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na, kezdődik a balhé...
    Feleséggel és TV előtt ülő férjjel ismertem, ugye az "előbb talán fizessen" kitétel helyett is "emeld fel a s*ggedet a kanapéról, te lusta disznó" mondat volt.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        „emeld fel a s*ggedet a kanapéról, te lusta disznó”
        -Aszzony hozz egy sört!
        -jelszó?
        -ODABASSSZAK?

Komment

Mi a különbség a Tanár és a pedofil között?
          - A pedofil szereti a gyerekeket!
          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Pistike és Sárika beszélgetnek:

"Be-be-be az én nagypapám nagyon jól tudja ám utánozni ám a bagolyot!" mondja Pistike
            " Nem is hiszem eeeel! Bizonyícsd bee!" Mondja Sárika
            " Na figyelj csak, mennyünk oda!
            • Nagypapaaa! Mikor b.sztál utoljára?

Nagypapa: "Huuuuuuuuu, Huuuuuuu, az nagyon régen volt!"

Komment

Komment

Három skót asszony sétál a falu határában, 1x csak meglátják, hogy 1 nagyon részeg skót férfi fekszik a földön. Odamennek de hallják, hogy nagyon horkol, nem akarják felkelteni, de csak meg akarják tudni, hogy ki az, viszont az arcát pont úgy takarta, hogy nem látják. Nincs mit tenni, odamegy az egyik, felemeli a szoknyáját, majd annyit mond:

-Nem tudom ki ez, de nem az én férjem.

Oda megy a másik is, benéz a szoknya alá aztán ennyit mond:

-Hát ez tényleg nem a te férjed, de nem is az enyém

Mire a harmadik is megnézi:

- Hát tényleg nem a ti férjetek, de még nem is a faluból való

Komment

Komment

Komment

Most először töröltem viccet, mert ez tényleg öncélúan volt ízléstelen.
                      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Komment

A rendőr fia megnősül. Néhány hét múlva kérdezi a rendőr a menyét, hogy minden rendben van e a fiával. Hát tudja apuka.... sajnos a szex .. hát a szexre nem hajlandó a férjem.
                          Na majd én beszélek vele, mondja a rendőr az asszonykának , és elmegy. Másnap le is ülnek egy sör mellé, és elmondja a fiának hogy az asszonnyal néha szexelni is kéne. Jó, jó fater, de hogyan kell azt ?
                          Hát hogy is mondjam ?!! Láttál már kutyákat ! Tudod amikor hátulról..... Ja ! Hát persze ! Hogyne tudnám. Hazamegyek, és jól megszexelem az asszonyt.
                          Telnek a hetek mire újra összefutnak a rendőr, és a menye. Na! Történt valami változás ? Kérdezi a rendőr.
                          Hát apuka, én nem tudom mit mondott a fiának, de azóta a férjem minden este mikor hazajön, először megszaglássza a picsámat, utána meg lepisálja a falat.

Komment

--- egy szer láttam egy ilyen esetet----Erzsébet királyné -Miskolci u sarkán megállok a piros lámpánál, amikor pont oda nyíló kocsma ajtón kijön egy tök részeg fazon .Pórázon emelve -lóbálva egy talán farkas kiskutyát-és okítja cefetül a rendes kocsmai viselkedésre.Nem tudom de valahogy nagyon felment a pumpa,kocsiból ki,duma nuku,csörrel gyomorszáj rugás,az öszecsukló palit pedig megpróbáltam "felsegíteni"egy horoggal ami sajnos pont orba találta....
                            Mivel összeesett a kiskutyát adatartottam a járdán fekvő arcához -és megkértem kérjen bocsánatot és igérjen mindenféle kárpótlást szegény kutyusnak...

De nincs vége..! Jött arra egy jókötésü szoláriumos-étrendkiegészítős csávó és számonkérte tőlem hogy miért bántom a szegény embert !!!!Vázoltam a szitut , mire mondta hogy menjek mert utban van az autóm ---majd ő még befejezi kiképzést---- csak leteszi valahova a kis pincsijét....

Komment

Ez most minek számít? Kutyás vagy postás viccnek?

Megy be a postás a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van
                              engedve.
                              - Nem kell tőle félni! - mondja a gazda - Most lett kiherélve, bágyadt még.
                              - Nem is attól félek, hogy megdug, hanem, hogy megharap!
                              Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 jún. 19, 16:50.
                              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Kedves Gilersx!

Kaptál hideget és meleget,-jól lehurrogtunk,de kérlek azért ne sértődj meg,tarts velünk továbbra is!Amennyiben jobban belegondolsz,túl a vicc gusztustalanságán,témáját illetően nagyon sértő a női nemre,de elvonatkoztatva,a férfiakra még-inkább.Nagyon nem szeretném,ha egy marhaságból egy végleges sértődöttség alakulna ki és bízom benne,hogy továbbra is olvashatjuk majd írásaidat.

Úgy gondolom a fórum,a mai elvadult világban egy etikai és műszaki színvonalat képvisel,melyet meg kellene őrizni,nem jelenti ez azt,hogy ne viccelődjünk,ne ütköztessük nézeteinket,elveinket,de tegyük ezt úgy,hogy senkiben se maradjon tüske,egy adott írás kapcsán.Írásainkat,próbáljuk meg a Magyar helyesírási szabályok betartásával megírni,ebben nagyon sokat segít a gép is.Nem vagyok egy Lőrince Alajos,de "nyelvében él a nemzet",ha már nem sikerült megőrizni,a Ganz Mávagot és a többi neves gyárainkat,üzemeinket,legalább a Magyar nyelvet próbáljuk meg a magunk szintjén megőrizni és tovább adni.Megjegyzem,engem ugyan-úgy bosszant a manapság oly felkapott kicsinyítő képzős formáció is,mint pl.,köszike,talika,csajszika,stb.-de ezek előbb utóbb kikopnak a nyelvből,mint a korábbi szlengek.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X