Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    mi ennek az egész rézfaszú bagoly-dolognak az előzménye.
    Igen, erre képre én is sokszor rákattintottam, ezt szerintem is csak az unatkozó mémgyártók hozzák létre! Nem csak Elvis kapta meg ezt a címet, ezt mindenkire ellehet sütni értelmetlenül!?
    A másik képpoén az király!
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

megkérlek hogy magyarázd el, mi ennek az egész
      Tisztelt soveny!
      Ha jól emlékszem, ezt a képet egy ismerősömtől kaptam e-mailben és gondoltam jó poén lenne feltenni.
      Elnézést ha ezzel bárkit megsértettem!

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A másik képpoén az király!
      Örülök, hogy tetszett!

Ha már ennyit írtam akkor íme egy motorosvicc amit a hétvégén hallottam:

Mikor jó a gyújtásbeállítás az anyóson?
      Ha rúgásra indul!

Komment

mi ennek az egész rézfaszú bagoly-dolognak az előzménye
        Én ezt találtam.

A vicces képeket készítők gondolom ugyanúgy nem tudják, hogy mit jelent és honnan ered, mint ahogy én se tudtam.
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

A cigány ember és cigány asszony ül a tengerparton, nézik a szörfösöket.
          Megszólal az asszony:
          - Te Gazsi, volna kedved lovagolni a hullámon!
          - Haggyá mán Romnyi, élve se kívánlak!

Komment

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Elnézést ha ezzel bárkit megsértettem!
            Egyáltalán nem, ellenkezőleg, kíváncsivá tettél! :-D

Komment

Igen, erre képre én is sokszor rákattintottam, ezt szerintem is csak az unatkozó mémgyártók hozzák létre!
              Ha ilyen képeket festenék én is, lehet többet keresnék vele, mint azokkal, amiket amúgy "mázolok"

Ilyenkor mindig a művészettörténet prof.-om egy megjegyzése jut eszembe:
              "Ember olyan sz.rt még nem gyártott, amit ne lehetne eladni."

Komment

Egy idős bácsi eljut Las Vegasba és gondolja kártyázik egyet. Be is megy egy kaszinóba.
                Összenéznek a spílerek: - Jól leszedjük az öreget.
                Leülnek, már éppen osztanának, amikor az öreg megszólal:
                - Az a baj, hogy én csak egy fajta kártyajátékot ismerek, az a neve, hogy Parapittyó.
                - Ezt nem ismerjük, de sebaj, néhány körön keresztül megtanuljuk.
                Leosztják a lapokat, felveszik, az öreg megnézi a lapjait, bedobja, s megszólal:
                - Parapittyó! azzal besepri a téteket. Következő körben ugyanez történik.
                Összenéznek a többiek: hiszen ez nem nehéz, csak azt kell mondani, hogy parapittyó és jó gyorsan bedobni a lapokat.
                Eddig soha nem látott mennyiségű tét gyűlik össze az asztalon.
                Mindannyian egyszerre kiáltják: - Parapittyó és már vinnék is a tétet.
                Mire az öreg bácsi, ujját ingatva: Na, na ... - ROYAL PARAPITTYÓ

Komment

Nah, ezért vannak ezek ennyien
                  Click image for larger version

Name:	008szovalezertvannaksokan.jpg
Views:	1
Size:	57.1 KB
ID:	137711
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

De hála Istennek, bezárt a bolt!

Komment

Azt mondják ha tejet iszol erősebb leszel...

Megittam 5 pohár tejet de nem bírtam megmozdítani a falat.

Bezzeg 5 pohár Vodka után a fal mozgott magától!

Komment

Sajnos ez nem vicc!

A J2, J3, J4 díjkategóriákba tartozó gépjárművek | ÚTDÍJ.HU

Kiragadtam belőle a következőt:

"A legegyszerűbb mód valószínűleg az, hogy megállapítsuk, melyik kategóriába tartozik egy adott jármű vagy járműszerelvény, ha megszámoljuk a kerekeit és elosztjuk kettővel: ekkor kapjuk meg ugyanis a tengelyszámot, ami alapján már könnyedén besorolhatjuk az itt látható ábra segítségével."

Atyavilág! Ide jutottunk! Mindegy, hogy ki írja a szabályokat?
                        Azért én megnézném azt a fuvarozót aki nem tudja mennyi tengelye van az autójának!!?

Már láttam olyan teherkocsit amelyiknek egy tengelyén 4 kerék van, akkor borul ez a képlet!

Komment

Mindegy, hogy ki írja a szabályokat?
                          Már hogy volna mindegy! Nagyon fontos pl. hogy legyen ismerőse a vezetőségben! Sőt ez a legfontosabb. Az hogy ért-e az adott szakterülethez? No az NEM FONTOS!!!

Komment

ha megszámoljuk a kerekeit és elosztjuk kettővel: ekkor kapjuk meg ugyanis a tengelyszámot,
                            Vagyis, ha egy olyan nyerges vontatóval közlekedek vontatmány nélkül, aminek hátul két tengelyen dupla kerekei vannak, akkor annak összesen 10 db kerke van, vagyis 5 tengelyes?!
                            Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2013 jún. 26, 20:22.

Komment

Hagyjad már.... Hát az íróasztal mögötti emberkének fogalma nincs arról mi az a dupla kerék.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                De hála Istennek, bezárt a bolt!
                                Akkor ezek feketén dolgoznak tovább.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X