Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
mi ennek az egész rézfaszú bagoly-dolognak az előzménye.
Igen, erre képre én is sokszor rákattintottam, ezt szerintem is csak az unatkozó mémgyártók hozzák létre! Nem csak Elvis kapta meg ezt a címet, ezt mindenkire ellehet sütni értelmetlenül!?
A másik képpoén az király!
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Tisztelt soveny! Ha jól emlékszem, ezt a képet egy ismerősömtől kaptam e-mailben és gondoltam jó poén lenne feltenni.
Elnézést ha ezzel bárkit megsértettem!
A cigány ember és cigány asszony ül a tengerparton, nézik a szörfösöket.
Megszólal az asszony:
- Te Gazsi, volna kedved lovagolni a hullámon!
- Haggyá mán Romnyi, élve se kívánlak!
Egy idős bácsi eljut Las Vegasba és gondolja kártyázik egyet. Be is megy egy kaszinóba.
Összenéznek a spílerek: - Jól leszedjük az öreget.
Leülnek, már éppen osztanának, amikor az öreg megszólal:
- Az a baj, hogy én csak egy fajta kártyajátékot ismerek, az a neve, hogy Parapittyó.
- Ezt nem ismerjük, de sebaj, néhány körön keresztül megtanuljuk.
Leosztják a lapokat, felveszik, az öreg megnézi a lapjait, bedobja, s megszólal:
- Parapittyó! azzal besepri a téteket. Következő körben ugyanez történik.
Összenéznek a többiek: hiszen ez nem nehéz, csak azt kell mondani, hogy parapittyó és jó gyorsan bedobni a lapokat.
Eddig soha nem látott mennyiségű tét gyűlik össze az asztalon.
Mindannyian egyszerre kiáltják: - Parapittyó és már vinnék is a tétet.
Mire az öreg bácsi, ujját ingatva: Na, na ... - ROYAL PARAPITTYÓ
"A legegyszerűbb mód valószínűleg az, hogy megállapítsuk, melyik kategóriába tartozik egy adott jármű vagy járműszerelvény, ha megszámoljuk a kerekeit és elosztjuk kettővel: ekkor kapjuk meg ugyanis a tengelyszámot, ami alapján már könnyedén besorolhatjuk az itt látható ábra segítségével."
Atyavilág! Ide jutottunk! Mindegy, hogy ki írja a szabályokat?
Azért én megnézném azt a fuvarozót aki nem tudja mennyi tengelye van az autójának!!?
Már láttam olyan teherkocsit amelyiknek egy tengelyén 4 kerék van, akkor borul ez a képlet!
Már hogy volna mindegy! Nagyon fontos pl. hogy legyen ismerőse a vezetőségben! Sőt ez a legfontosabb. Az hogy ért-e az adott szakterülethez? No az NEM FONTOS!!!
ha megszámoljuk a kerekeit és elosztjuk kettővel: ekkor kapjuk meg ugyanis a tengelyszámot,
Vagyis, ha egy olyan nyerges vontatóval közlekedek vontatmány nélkül, aminek hátul két tengelyen dupla kerekei vannak, akkor annak összesen 10 db kerke van, vagyis 5 tengelyes?!
Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2013 jún. 26, 20:22.
Komment