Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akkor még volt halálbüntetés.
    Azok a régi szép idők!
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Azért Fiúk gyűjtsétek a hülyeségeket a Taluga által szerveződő találkozóra remélem lesz rá idő és mód jót beszélgetni és sokatokat személyesen is megismerni.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ez a vicc a korábbi gyermekéveimből ('80-as évek) való.
        Egy újszülöttnek meg amúgy is minden vicc új.

A vicc párja pedig a Tshcibo,akik már hallották úgyis értik,mire gondolok.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Tshcibo,akik már hallották úgyis értik,mire gondolok
          A roma? Ja nem! Az a Jacobs!
          A Tschibo a legtöbb, mi adható

Komment

Az orosz hűtőgépgyár öreg munkása nyugdíjba megy és ebből az alkalomból interjút készítenek vele.
            - Mondja elvtárs, van magának otthon hűtőszekrénye?
            - Nem, nekem nincs.
            - De ember, maga negyven évig egy hűtőgépgyárban dolgozott, ahol semmi mást nem gyártottak, csak hűtőgép alkatrészeket! Ha minden nap csak egy kis alkatrészt vitt volna haza, már lenne otthon hűtője!
            - Higgye el, ezzel próbálkoztam több éven át, de akárhogy raktam otthon össze az alkatrészeket, mindig T-34-es jött ki belőle...
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

A világon 10 féle ember van: egy aki ismeri a kettes számrendszert, egy aki nem...

Komment

Hogy az egykori osztályfőnökömet idézzem, csak kétféle ember létezik:
                1: hülyék
                2: én

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  csak kétféle ember létezik:
                  Erre rímel ez is:

"Egyszeri és megismételhetetlen része vagyok a természetnek. Nincs még egy ember, aki pontosan olyan lenne, mint én. Éppen ezért pótolhatatlan vagyok. Mások többen vannak, ezért pótolhatók."

Komment

Egy Gorog filozofus fogalmazta ezt meg jol valahogy igy lehet helyes. Minden dologrol ket magyarazat letezik a sajatunk es a teves.

Komment

"Hát jóhogy nő találta ki! Ők pucolnak ablakot! Hogy ezt nem vezették be lakóházak ablakára is, azt már a csuda tudja! Vagy szeretnek hősködni létrán...-és aztán virágot kunyerálni ezért nőnapon, vagy min.."

Na erről ez jutott eszembe:

Bemegy egy hölgy a drogériába és ablakmosószert kér. A főnök kiszolgálja és ajándékba ad egy flakon függönymosószert, hogy a szép tiszta ablakon ne a koszos függöny lógjon. Az inas nem érti a dolgot.

- Árukapcsolás fiam - mondja a főnök -, a vevőket tudni kell kiszolgálni, különösen a nők szeretik a figyelmességeket. De itt egy újabb hölgy, most te következel!

A hölgy egy csomag tampont kér. Az inas szó nélkül adja hozzá az ablaktisztítószert és a függönymosót. Mire a hölgy:

- Nagyon kedves, de ezt miért kapom?

- Ha már egy hétig nem szexelsz lesz időd megpucolni az ablakot, vagy nem?

Komment

Jó már a kép feltöltő...........így aztán nincs kímélet!!!!!!!!...........mit mondasz?!.....hogy javítjuk és nem daraboljuk???!!!!!!

Komment

Senki ne kerüljön Apacsávó közelébe! Hisz mindent feldarabol, ami az útjába kerül! Az a sok fa, az MZ, és úgy látom a nadrág sem úszta meg

Komment

Az én nadrágjaim is hasonló sorsra szoktak jutni, nem láng álló a Tied sem amint látom. Szép nagy gyílkos szerszámod van!

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              nadrág sem úszta meg
                              .......meg azok a protézisek! Hallom ahogy apacsavo protézisei mondják egymásnak: - azok a hülye orvosok valami nyugisabb helyet is találhattak volna nekünk!
                              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Kedves Gyuszi!

A "flexelő vizsgabiztos",-elszánt tekintettel,mint egy II.-vh.-s Német tengeralattjáró kapitány,amikor jönnek a mélyvízi bombák.Azért ne vedd "froclizásnak",de az elszánt tekintetben,ott van az is,hogy lesz ebből motor,-méghozzá a kedvemre.A munkádhoz,jó erőt és egészséget kívánok,az alukat,meg polírozd fel,a vasakra vigyázz,-már azokra,amiket beléd pakoltak a doktorok!

Baráti üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X