CZsolti eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Viccek
Collapse
X
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a vicc a korábbi gyermekéveimből ('80-as évek) való.
A vicc párja pedig a Tshcibo,akik már hallották úgyis értik,mire gondolok.
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTshcibo,akik már hallották úgyis értik,mire gondolok
A Tschibo a legtöbb, mi adható
- 2 likes
Komment
-
Az orosz hűtőgépgyár öreg munkása nyugdíjba megy és ebből az alkalomból interjút készítenek vele.
- Mondja elvtárs, van magának otthon hűtőszekrénye?
- Nem, nekem nincs.
- De ember, maga negyven évig egy hűtőgépgyárban dolgozott, ahol semmi mást nem gyártottak, csak hűtőgép alkatrészeket! Ha minden nap csak egy kis alkatrészt vitt volna haza, már lenne otthon hűtője!
- Higgye el, ezzel próbálkoztam több éven át, de akárhogy raktam otthon össze az alkatrészeket, mindig T-34-es jött ki belőle..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 9 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak kétféle ember létezik:
"Egyszeri és megismételhetetlen része vagyok a természetnek. Nincs még egy ember, aki pontosan olyan lenne, mint én. Éppen ezért pótolhatatlan vagyok. Mások többen vannak, ezért pótolhatók."
- 5 likes
Komment
-
"Hát jóhogy nő találta ki! Ők pucolnak ablakot! Hogy ezt nem vezették be lakóházak ablakára is, azt már a csuda tudja! Vagy szeretnek hősködni létrán...-és aztán virágot kunyerálni ezért nőnapon, vagy min.."
Na erről ez jutott eszembe:
Bemegy egy hölgy a drogériába és ablakmosószert kér. A főnök kiszolgálja és ajándékba ad egy flakon függönymosószert, hogy a szép tiszta ablakon ne a koszos függöny lógjon. Az inas nem érti a dolgot.
- Árukapcsolás fiam - mondja a főnök -, a vevőket tudni kell kiszolgálni, különösen a nők szeretik a figyelmességeket. De itt egy újabb hölgy, most te következel!
A hölgy egy csomag tampont kér. Az inas szó nélkül adja hozzá az ablaktisztítószert és a függönymosót. Mire a hölgy:
- Nagyon kedves, de ezt miért kapom?
- Ha már egy hétig nem szexelsz lesz időd megpucolni az ablakot, vagy nem?
- 10 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenadrág sem úszta megA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 4 likes
Komment
-
Kedves Gyuszi!
A "flexelő vizsgabiztos",-elszánt tekintettel,mint egy II.-vh.-s Német tengeralattjáró kapitány,amikor jönnek a mélyvízi bombák.Azért ne vedd "froclizásnak",de az elszánt tekintetben,ott van az is,hogy lesz ebből motor,-méghozzá a kedvemre.A munkádhoz,jó erőt és egészséget kívánok,az alukat,meg polírozd fel,a vasakra vigyázz,-már azokra,amiket beléd pakoltak a doktorok!
Baráti üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
Komment