Köszönöm a meg nyílvánulásokat!Viccnek szántam!Arra a viccre utalva amikor kérdezik a dokit hogy meddig operál még?!....mire Ő: Operálunk?!Én azt hittem boncolunk!....................hát így járnak az én szegény motorjaim is!Szét csavarozom a legkisebb darabig és ha tovább nem megy .............jön a flex!!!!!!!!! Aztán hogy tavasszal mi lesz belőlle?!??????
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Viccek
Collapse
X
-
Apacsavó! Csak egyszerre egy legyen a bonc asztalon mert a végén egy ismeretlen tipus születésének leszünk szemtanui ! Bár Neked lehet,hogy jobb lenne ha helyenként hozzád lehetne igazítani. Nekem is jobb lenne ha kisebb lenne a nyereg magasság akkor kényelmesebb lenne. Ezért gondolkodom én is a laposabb nyergen!! Nagyon szorgalmas vagy és tényleg mit fogsz csinálni januárban- februárban?. Te is úgy készülsz,hogy " január-február és itt a nyár"!
- 5 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon szorgalmas vagy és tényleg mit fogsz csinálni januárban- februárban?. Te is úgy készülsz,hogy „január-február és itt a nyár”!
- 3 likes
Komment
-
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNos, én is szeretnék egy bobbert!!!
bobber.jpg
- 5 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost már megnéztem, hogy mi a franc az a bobber!
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePersze azon nem ült ilyen tartozék."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemit nézel a Veterán Fórumon
- 3 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak a fehérnép meg ne tudja mit nézel a Veterán Fórumon...mert le leszel innét tiltva!
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNyisson külön rovatot „Különleges motortartozékok és egyéb kellékek” címen.
- 2 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs azt majd mindig csak csukott szemmel nézed meg?
- 3 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs azt majd mindig csak csukott szemmel nézed meg?
- 2 likes
Komment
-
Zsolti,ha tényleg látássérültnek teteted magad előbb utóbb tényleg el fognak tiltani a társaságunkból mondván " rossz társaságba keveredtél" !!, Kedves Mir- mur hozzászólásodban Te sem avval kezdted milyen randa hanem...! Lássuk be kellemes kinézetű összeállítás még ha van egy kis retusálás is a dologban!!
- 2 likes
Komment
Komment