Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Köszönöm a meg nyílvánulásokat!Viccnek szántam!Arra a viccre utalva amikor kérdezik a dokit hogy meddig operál még?!....mire Ő: Operálunk?!Én azt hittem boncolunk!....................hát így járnak az én szegény motorjaim is!Szét csavarozom a legkisebb darabig és ha tovább nem megy .............jön a flex!!!!!!!!! Aztán hogy tavasszal mi lesz belőlle?!??????

Komment

Apacsavó! Csak egyszerre egy legyen a bonc asztalon mert a végén egy ismeretlen tipus születésének leszünk szemtanui ! Bár Neked lehet,hogy jobb lenne ha helyenként hozzád lehetne igazítani. Nekem is jobb lenne ha kisebb lenne a nyereg magasság akkor kényelmesebb lenne. Ezért gondolkodom én is a laposabb nyergen!! Nagyon szorgalmas vagy és tényleg mit fogsz csinálni januárban- februárban?. Te is úgy készülsz,hogy " január-február és itt a nyár"!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nagyon szorgalmas vagy és tényleg mit fogsz csinálni januárban- februárban?. Te is úgy készülsz,hogy „január-február és itt a nyár”!
        .........hogy mit fogok csinálni?Babusgatom a jószágomat hogy őszig cserbe ne hagyjon!Meg még sok munka van hátra!Még a bőrös szakmába is bele kell néznem az ülés miatt.Mint már előbbiekben említettem sajnos ez az utolsó motor amit csinálok!Most ezt a saját ízlés világomhoz leg közelebb álló ,,bobber" stílusra alakítom amennyire csak lehet!Néhány egyszerűsítés és átszabás szükségeltetik hozzá!Említettem már hogy eggyáltalán nem leszek méltó e nemes társasághoz,hiszen nem eredeti veterán jármű készül!Csak már megszoktalak beneteket és ezért maradtam itt,addig míg ki nem tíltottok innen!Sajnos a testi nyomorom rá kényszerít erre az átalakításra ezért gondoltam ha lúd,hát legyen kövér!!!!!!Elmegyek a végsőkig amit a szabályok engednek,sőt még azon is túl!(............én is kíváncsi leszek rá hogy kis költségből és gyenge gépparkal mit tudok kihozni!)A színt világos pirosra terveztem kis narancs árnyalattal és a többi kizárólag csiszolt(mattított?!)alumínium és króm!!!!A nyáron ha ki merek vele menni az utcára akkor meg láthatjátok!!!!?

Komment

Most már megnéztem, hogy mi a franc az a bobber! Egyre több helyen olvastam, de nem tudtam, pontosan milyen stílust takar. De most rákerestem a neten, meg is találtam, és mindent megértettem. Nos, én is szeretnék egy bobbert!!!!
          Click image for larger version

Name:	bobber.jpg
Views:	1
Size:	116.8 KB
ID:	138838
          Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 dec. 02, 11:25.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nos, én is szeretnék egy bobbert!!!
            bobber.jpg
            ..............na ugye?! Szerintem nincs rossz ízlésem!...........azért régebben még léha ifjú ként(57-évesen!).......még ment a veterán is!???!

Komment

Most már megnéztem, hogy mi a franc az a bobber!
              A francba, volt egy bobberem és én meg szétszedtem! Persze azon nem ült ilyen tartozék.

Name:	DSC00052.JPG
Views:	2
Size:	117.0 KB
ID:	138839

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Persze azon nem ült ilyen tartozék.
                Csak a fehérnép meg ne tudja mit nézel a Veterán Fórumon...mert le leszel innét tiltva!
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  mit nézel a Veterán Fórumon
                  Nem a nézésből szokott a baj lenni.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Csak a fehérnép meg ne tudja mit nézel a Veterán Fórumon...mert le leszel innét tiltva!
                    Majd szólok a moderátor bácsinak, hogy ide mindenféle képeket és videjókat csak úgy fel lehet tőtögetni. Csinájjon má rendet. (Pl. Nyisson külön rovatot "Különleges motortartozékok és egyéb kellékek" címen. )

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nyisson külön rovatot „Különleges motortartozékok és egyéb kellékek” címen.
                      És azt majd mindig csak csukott szemmel nézed meg?

Komment

Sepy írta, hogy akinek szemüvege van az már nem lát csak tapogat. Hát majd én is felteszem a szemüvegem. És tapogatok

Komment

Tapogatva,mint a látássérültek.

Komment

Nos, én is szeretnék egy bobbert!!!!

Name:	bobber.jpg
Views:	1
Size:	116.8 KB
ID:	138838[/QUOTE]
                            Igen és szerintem a motor is tetszene!!! :-)

Komment

Megnéztem volna, hány percig keresgélte a tűsarokkal a lábtartót. ( Egyébként, részemről nagyon visszataszítónak találom a szilikon melleket .)

Komment

Zsolti,ha tényleg látássérültnek teteted magad előbb utóbb tényleg el fognak tiltani a társaságunkból mondván " rossz társaságba keveredtél" !!, Kedves Mir- mur hozzászólásodban Te sem avval kezdted milyen randa hanem...! Lássuk be kellemes kinézetű összeállítás még ha van egy kis retusálás is a dologban!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X