Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Köszönöm a meg nyílvánulásokat!Viccnek szántam!Arra a viccre utalva amikor kérdezik a dokit hogy meddig operál még?!....mire Ő: Operálunk?!Én azt hittem boncolunk!....................hát így járnak az én szegény motorjaim is!Szét csavarozom a legkisebb darabig és ha tovább nem megy .............jön a flex!!!!!!!!! Aztán hogy tavasszal mi lesz belőlle?!??????
Apacsavó! Csak egyszerre egy legyen a bonc asztalon mert a végén egy ismeretlen tipus születésének leszünk szemtanui ! Bár Neked lehet,hogy jobb lenne ha helyenként hozzád lehetne igazítani. Nekem is jobb lenne ha kisebb lenne a nyereg magasság akkor kényelmesebb lenne. Ezért gondolkodom én is a laposabb nyergen!! Nagyon szorgalmas vagy és tényleg mit fogsz csinálni januárban- februárban?. Te is úgy készülsz,hogy " január-február és itt a nyár"!
Nagyon szorgalmas vagy és tényleg mit fogsz csinálni januárban- februárban?. Te is úgy készülsz,hogy „január-február és itt a nyár”!
.........hogy mit fogok csinálni?Babusgatom a jószágomat hogy őszig cserbe ne hagyjon!Meg még sok munka van hátra!Még a bőrös szakmába is bele kell néznem az ülés miatt.Mint már előbbiekben említettem sajnos ez az utolsó motor amit csinálok!Most ezt a saját ízlés világomhoz leg közelebb álló ,,bobber" stílusra alakítom amennyire csak lehet!Néhány egyszerűsítés és átszabás szükségeltetik hozzá!Említettem már hogy eggyáltalán nem leszek méltó e nemes társasághoz,hiszen nem eredeti veterán jármű készül!Csak már megszoktalak beneteket és ezért maradtam itt,addig míg ki nem tíltottok innen!Sajnos a testi nyomorom rá kényszerít erre az átalakításra ezért gondoltam ha lúd,hát legyen kövér!!!!!!Elmegyek a végsőkig amit a szabályok engednek,sőt még azon is túl!(............én is kíváncsi leszek rá hogy kis költségből és gyenge gépparkal mit tudok kihozni!)A színt világos pirosra terveztem kis narancs árnyalattal és a többi kizárólag csiszolt(mattított?!)alumínium és króm!!!!A nyáron ha ki merek vele menni az utcára akkor meg láthatjátok!!!!?
Most már megnéztem, hogy mi a franc az a bobber! Egyre több helyen olvastam, de nem tudtam, pontosan milyen stílust takar. De most rákerestem a neten, meg is találtam, és mindent megértettem. Nos, én is szeretnék egy bobbert!!!!
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 dec. 02, 11:25.
Csak a fehérnép meg ne tudja mit nézel a Veterán Fórumon...mert le leszel innét tiltva!
Majd szólok a moderátor bácsinak, hogy ide mindenféle képeket és videjókat csak úgy fel lehet tőtögetni. Csinájjon má rendet. (Pl. Nyisson külön rovatot "Különleges motortartozékok és egyéb kellékek" címen. )
Zsolti,ha tényleg látássérültnek teteted magad előbb utóbb tényleg el fognak tiltani a társaságunkból mondván " rossz társaságba keveredtél" !!, Kedves Mir- mur hozzászólásodban Te sem avval kezdted milyen randa hanem...! Lássuk be kellemes kinézetű összeállítás még ha van egy kis retusálás is a dologban!!
Komment