Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

egy bögre teát.
    Jó akkor nézzük az elsősegély csomagot és az izzókészletet, a gumiprofilmélységét, stb stb....

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      a gumiprofilmélységét, stb stb
      Na meg biztos rossz a szonda, nyomás vérvételre

Komment

Ja tényleg így kerek a történet. Tanulság: Nem kéne az oroszlán bajszát húzgálni.

Komment

Nem kéne az oroszlán bajszát húzgálni.
          Így van! ......de hát a ,,viccek"rovatba írta!Nem?Egyébként álltalában ha kérdezik úgy szokták ahogy hivatalos és szabatos! T.I: Fogyasztott e a közelmúltban alkoholt?(vagy valami ilyesmi!)Régen sem voltak a rendőrök h....k!Csak közmondásos volt róluk de én nem találkoztam olyannal!Általános manapság hogy igen csak kiművelt és tanult fickók csak persze egy idő után tele lesz a t....k a sok idiótával!
          Jó hogy mondod ezeket a dolgokat,már vagy 15 éve szeretnék venni egeszségügyi csomagot de még nem jutottam hozzá!Illetve az IZS-ben volt mert kaptam vele!

Komment

Na ha már Eü. csomag. Kérdésem van ezzel kapcsolatban. Pár éve vettem az Mz Etz 250 de lux-omba E.ü csomagot. Ez eddig stimmt. Viszont nejlon fóliázott és nincs rajta szavatossági idő meghatározva és leltár lista sem.
            A kategóriás és motoros boltban vettem, de ... Ha kukacos a rendőr, akkor köteles vagyok felbontani a csomagot? Mondjuk "leltár" címszóval? Kinyitathatja? Akkor vehetek másikat. Esetleg elháríthatom valahogy a marhaságait valahogy? A tippeket előre is köszönöm!

Komment

Soha nem hordtam magamnál ilyen marhaságot. És nem is kérték sohasem.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

És nem is kérték sohasem.
                Erősen rendőrfüggő ! Tőlem egy kekec a tollat kérte mondván, mivel töltöm ki a betétlapot !

Komment

Soha nem hordtam magamnál ilyen marhaságot. És nem is kérték sohasem.
                  Kb:Úgy 15 éve nem hordok ilyesmit!De a jó szándék megvan bennem!Egyszer ha motoros boltban eszembe jut biztosan veszek!De tényleg nem kérték még!(Ez így nem fedi a valót!Mert csak az utóbbi évtizedekben nem kérték!Emlékszem a 70-80-as évekre amikor bizony kérték!)Az utóbbi 10 évben pedig sokat furikáztam(mindenféle járgánnyal!)De talán ha 4-5 ellenőrzésem volt!(mondjuk abból 2x bírság lett!)Csak egy szösszenet!Éjjel kb fél egy körül a Göbölyjárási tanyáról jövök ki a 311-es útra nem indexeltem és úgy 150 méterre két éberke aszongya 2000ft!.......jogos?! Persze hogy jogos!!!!KP elő átad,tovább!Tehát mi ebből a tanulság?!!!.......,,abszolúte semmi!!"
                  Kedves ,,pasetta"............a szerv mindent megtehet!Persze őket is kötik szabályok de azért ahogy ,,sinter"írta jobb nem cibálni az oro.....stb!
                  Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 márc. 07, 09:53.

Komment

Szerintem a mi régi vasainkkal még a suttyóbb rendőrökből is inkább az érdeklődés tör felszínre, mint a szarakodás.
                    Én fényévente futok ellenőrzésbe még kocsival is, viszont mikor Ukrajnába megyek motorral tankolni, akkor rendőr, vámos, ukrán határőr és tiszt mindig jönnek oda, kérdezgetnek.

Komment

Szervusztok! Nos én ilyen "zsarumágnes" vagyok. Ha a Tomi haverom "bajmágnes" ( Ne adj a kezébe semmit, mert tönkre megy! ), én "zsarumágnes" vagyok. A haverok mindig félnek velem motorozni. Szinte mindig kiszednek ellenőrzésre ... És szinte mindig beszólok valami marhaságot önkéntelenül. Ugye a már leírt hátsó lámpás eset... De volt már durvább is. Ezt le írom, mert jól példázza a meggondolatlan emberek szerencsés létét. Szóval pár éve tél végén Vácon volt dolgom. Otthon észrevettem, hogy nem világít a bal hátsó irányjelző. Izzó csere és minden rendben. Tudtam, hogy az uszoda és a Március 15 tér között van egy motoros - kerékpáros - edény bolt. Dolgom végeztével oda mentem izzóért. Vettem is egyet, amit rögtön betettem a többi közé. Járdán állt a motor, tiltó tábla sehol. Indulás előtt jól körbe néztem és bal irányjelzéssel elgurultam a járda mellöl. ( Ez volt a feltűnő, mint később kiderült.) Az uszoda felé mentem, mikor jelzett egy rendőr, hogy állj, jobbra le! Az uszoda előtti parkolóba bekanyarodtam irányjelzéssel és gurultam még pár helynyit, mert mozgássérült-parkolóba csak nem állunk. A második közeg, meg elém toppant a szegély felől. Még éppen megállt a vasam. Ahogy mérgesen felnyitottam a sisakot rászóltam. " Üdv biztos úr! Az egyen ruha nem páncél! " -- Nyertem egy teljes körű ellenőrzést, meg egy szóbeli leba..ást, a "jó pofizásért".

Komment

No komment:

Click image for larger version

Name:	Tyúk.jpg
Views:	1
Size:	30.7 KB
ID:	143902

Forrás: Idézetek képek viccek: Sík hülyéken,az Okostelefon sem segít.

Komment

A főnököm ma így beszélt rólam: "ő az a kolléga, akire érdemes odafigyelni".
                          ...De sajnos, a biztonsági őröknek mondta ezt.

Két motoros találkozik. Az egyik alaposan össze van törve, szabdalva.
                          -Hát veled meg mi történt?
                          -Képzeld, az este találkoztam egy vaddisznó-családdal, és csak a kicsiken volt láthatósági mellény!
                          Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2015 márc. 21, 19:40.

Komment

Lehet, hogy áprilisi tréfa, de tetszik:

Hogy miket olvasok. Közzéteszem, derüljetek ti is.

A kérdés a következő, hisz kérdezni nem szégyen, ha valamit nem tudunk. De tanácsot adni az már nagy felelősség ugyebár.
                            Tényleg így segítenek az emberek egymáson??????

Itt a kérdés:
                            Egy Trabant 601 es kocsiba milyen motor olajat vegyek?
                            10w 40 es esetleg vagy jobb a 15 w 40 és milyen márkát ajánlotok?.Annyi fajta van hogy már nem tudok eligazodni rajta.Ja és a nívó pálcát meg az olaj szűrőt meg az olaj leeresztőt olaj beöntőt hol találom meg ?Mert keresem de sehol sincs.És általában hány liter olaj kell bele?
                            Köszi
                            -------------------------------------------------------------------------------------
                            Válaszok:
                            Ez most komoly? A Trabant 601-es kétütemű, nem kell bele motorolaj és szűrő, de a benzinbe kell 1:40, vagy 1:50 arányban 2T olajat keverni!
                            -----------------------------------------------------------------------------------
                            Vj.K. Eddig világos ugye?
                            ----------------------------------------------------------------------------------
                            á az hülyeség.Minden autóba kell motor olaj még a Trabantba is másképp meghalna a motorja nem ?
                            ----------------------------------------------------------------------------------
                            Benzinbe olajat??!!
                            Jó hogy nem már a hűtő vizébe is nem rakok olajat!
                            --------------------------------------------------------------------------------
                            Vj.K. És akkor jön a hozzáértő, de vicces ember
                            ------------------------------------------------------------------------------
                            A 10W40 és a 15W40 nem játszik. 0W60-as szintetikusat igényel a Trabi. A nívópálca a jobb első sárvédőre van szerelve, azt onnan ki tudod pattintani. Azzal azt mérsz, amit csak akarsz, bár gyárilag benzinszintre van kalibrálva. Találsz a motorban egy jókora betöltőnyílást, oda mindenféle éghető anyagot be lehet önteni, így a motorolajat is. Sok szerencsét hozzá!
                            Ja, amíg el nem felejtem: a termosztátot feltétlenül nézd meg, a kétütemű Trabantok típushibája. Ha nem nyit ki időben, felforr a hűtővíz és még a vízszivattyú tömszelencéje is ki tud olvadni.
                            (ha ezeket komolyan veszed, videót kérek a megvalósításról smile hangulatjel
                            --------------------------------------------------------------------------------
                            Ne hallgass a sok tudatlanra! A Trabira gyárilag nem szereltek nívót, a fáradtolajat - a korszerű gyártástechnológiának köszönhetően - a kipufogón adja ki. A betöltőnyílást valamelyik ülés kiszerelésével éred el. 20W50-et kell belerakni. vagy 0W50-et, amelyikre van pénzed. a drágább ár a minőséget mutatja!
                            A hűtővíz a mellette lévő tartályba van! figyelj a szintre, 2-3 naponta szedd ki az ülést és ellenőrizd!
                            ---------------------------------------------------------------------------
                            Vj.K. Na és az aki tényleg segíteni akar
                            -----------------------------------------------------------------------
                            Hello! Az elöttem írók sok butaságot írtak ezért megpróbálok segíteni neked! A 2-ütemű trabantban külön van a kenése a váltónak! a hengert és a főtengelyt valamint a csapágyakat a benzinbe rakott 2-ütemű mototolaj keni!
                            A váltóolaj pedig keni a kuplungot a fogaskerekeket a váltóban a sok alkatrésszel együtt! A váltóolajat Mol kúton tudsz venni! Nincs számozása ha jól tudom a neve Trabantba váltóolaj ez azért jó bele mert pont olyan sűrű mint amilyen kell hogy legyen és így nem romlik el tőle a szabadonfutója! A benzinbe pedig csakis 2ütemű motorolajat tölts 1:50 keverési arányban! küldök egy linket ahonnan letudod tölteni a használati útmutatóját ez sokat segíthet neked!

Forrás: https://www.facebook.com/permalink.p...74030609284352

Komment

Facebook ! Lehet hogy tréfa, de a színvonal ott van.

Komment

Sziasztok! Fa..búúk. Többek közt ezek miatt sem vagyok tag egy hasonló oldalon sem! Idióták hordái, tisztelet a jó érzésű és értelmes embereknek! A színvonal Magyarországon meg... Mondták nekem is szemtől szemben, DÍCSÉRŐLEG, hogy milyen stramm egy Csepeled van haver! -- Körbe néztem és a sehol senki rajtunk kívül. Tehát stramm KOMAR 2352W-m van! Vágtam a fickó képébe és a tankra mutattam. Ott a 3 centiméter magas ezüstös felirat KOMAR. A tag meg röhögve: Persze-persze! Én is át tudok ragasztani, amit csak akarok.
                                NO KOMMENT!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X