Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Viccek
Collapse
X
-
A "Ki mennyi idős" témáról is eszembe jutott egy vicc:
Három bika áll a dombtetőn,miközben a tehenek a völgyben legelésznek.
Megszólal a legfiatalabb:
Fiúk! Fussunk le és d°°juk meg az összes tehenet!
Mire a középkorú bika:
Nem kell annyira szaladni,majd feljönnek azok!
Mire a legidősebb:
Futás fiúk! Jönnek!!
- 5 likes
Komment
-
Három tábornok a Nílus partján vitatkozik, kinek van jobb katonája. Az amerikai bizonyításképpen odaszól katonájának:
- Joe, a krokodil!
Joe be is ugrik, örvénylő víz, küzdelem, pár perc múlva kihozza a döglött krokodilt.
Jön az orosz tábornok:
- Ivan, dva krokogyili!
Iván is ugrik, habzik a víz, küzdelem, de hozza a két döglött krokodilt.
A magyar:
- Á, gyerekek, ez semmi, nálunk ezt otthon az asszonyok csinálják!
- Hogyhogy? Bizonyítsd be! - kéri meg a másik kettő.
- János, hozzon három krokodilt!
- Hozzon az anyád!
- 7 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe a végét te sem ismerted
Komment
-
Az öregről jut eszembe egy sztori. Az idősebb bányászoktól hallottam.
Még annó mikor Somsályon ment a bánya egy öreg bányász utazott a buszon. Somsályfő felé ment a busz, és akkoriban is elég rossz volt arra az út. Egy kiscsaj állt az öreg melletti ajtó előtt és nyujtózkodott a leszállás jelző gomb felé. De mivel nem zötyögött a busz és nehezen is érte el véletlenül "pukizott" egy hangosat. Mire az öreg bányász hangosan megszólalt: Úgy-úgy kislány ha nem éri el lője le!!
No ez azóta nálunk a cégnél szállóige lett!
- 6 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy-úgy kislány ha nem éri el lője le!!
- 1 like
Komment
-
Régi történet. Csak a körítés változik.
De nekem is van bányászos, igaz történetem. Miskolcon bement a 90-es években, a Sajó..... és vidéke Takarék Szövetkezetbe, egy fazon bankot rabolni. Egy csőre töltött fegyvernek látszó tárgyal kezdett hadonászni, és követelte a bevételt. Nem érdekelte még az se, hogy a pultnál éppen ott áll két ember. Szerencsétlenségére, két vasgyári grundokon nevelkedett, Lyukóbányai bányásszal hozta össze a sors. Miután elmondta a jól begyakorolt szövegét, a következőket hallotta.- " Mit akarsz te itt ?? Bankot rabolni" ??!! Zamek ! Akkor maflást csapott le neki az egyik bányász gyerek, hogy a sarokba, térdepelve várta meg a rendőröket a fickó.
- 7 likes
Komment
Komment