Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

nem tudom, hogy volt e már, de én még mindig szakadok rajta....
    Click image for larger version

Name:	Névtelen.jpg
Views:	1
Size:	110.9 KB
ID:	134335

Komment

A "Ki mennyi idős" témáról is eszembe jutott egy vicc:

Három bika áll a dombtetőn,miközben a tehenek a völgyben legelésznek.
      Megszólal a legfiatalabb:
      Fiúk! Fussunk le és d°°juk meg az összes tehenet!
      Mire a középkorú bika:
      Nem kell annyira szaladni,majd feljönnek azok!
      Mire a legidősebb:
      Futás fiúk! Jönnek!!

Komment

Három tábornok a Nílus partján vitatkozik, kinek van jobb katonája. Az amerikai bizonyításképpen odaszól katonájának:
        - Joe, a krokodil!
        Joe be is ugrik, örvénylő víz, küzdelem, pár perc múlva kihozza a döglött krokodilt.
        Jön az orosz tábornok:
        - Ivan, dva krokogyili!
        Iván is ugrik, habzik a víz, küzdelem, de hozza a két döglött krokodilt.
        A magyar:
        - Á, gyerekek, ez semmi, nálunk ezt otthon az asszonyok csinálják!
        - Hogyhogy? Bizonyítsd be! - kéri meg a másik kettő.
        - János, hozzon három krokodilt!
        - Hozzon az anyád!

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            De a végét te sem ismerted
            Valóban, nem olvastam...

Komment

Click image for larger version

Name:	486950_401564436605082_1524195420_n.jpg
Views:	1
Size:	8.7 KB
ID:	134373

Komment

Jé ! Ez a régen látott Oriza Triznyák barátom.

Komment

Vigyázat a hülyeség is előbb vagy utóbb valóra válik! . Ez vonatkozik az ötlet adásra kiknek feladata a hülyeség előírás formába öntése. ÜDV. Sepy.

Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2013 jan. 26, 11:43. Oka: rossz helyre került

Komment

A Halál kopogtat a székely ajtaján!
                    Kijön a székely,
                    -az életedért jöttem!
                    A székely hátraszól:
                    -Étetem téged keresnek!

Komment

Hasonló főszereplő:
                      Este kopogtatnak az ajtón.A házigazda kinéz a kukucskálón,semmi.Kinyitja az ajtót,erre ott áll egy térdig érő kis Halál,pici kaszával a vállán.Az ember térde megrogyik.Megszólal a pici Halál:"Nyugi-nyugi,csak a hörcsögödért jöttem."

Komment

Öreg tata megkapja az új hallókészülékét.
                        Egy hét múlva visszamegy kontrollra a dokihoz.
                        Doki: Na hogy tetszett a családnak az új hallókészülék??
                        Tata: még nem mondtam el nekik,de már kétszer megváltoztattam a végrendeletemet.....

Komment

Az öregről jut eszembe egy sztori. Az idősebb bányászoktól hallottam.

Még annó mikor Somsályon ment a bánya egy öreg bányász utazott a buszon. Somsályfő felé ment a busz, és akkoriban is elég rossz volt arra az út. Egy kiscsaj állt az öreg melletti ajtó előtt és nyujtózkodott a leszállás jelző gomb felé. De mivel nem zötyögött a busz és nehezen is érte el véletlenül "pukizott" egy hangosat. Mire az öreg bányász hangosan megszólalt: Úgy-úgy kislány ha nem éri el lője le!!

No ez azóta nálunk a cégnél szállóige lett!

Komment

Két hangmérnök beszélget: -Neked milyen a hallásod? -Római katolikus.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Úgy-úgy kislány ha nem éri el lője le!!
                              Ezt már én is hallottam,csak én anyám nagynénjétől,aki a beszkártnál volt villamosvezető.

Komment

Régi történet. Csak a körítés változik.

De nekem is van bányászos, igaz történetem. Miskolcon bement a 90-es években, a Sajó..... és vidéke Takarék Szövetkezetbe, egy fazon bankot rabolni. Egy csőre töltött fegyvernek látszó tárgyal kezdett hadonászni, és követelte a bevételt. Nem érdekelte még az se, hogy a pultnál éppen ott áll két ember. Szerencsétlenségére, két vasgyári grundokon nevelkedett, Lyukóbányai bányásszal hozta össze a sors. Miután elmondta a jól begyakorolt szövegét, a következőket hallotta.- " Mit akarsz te itt ?? Bankot rabolni" ??!! Zamek ! Akkor maflást csapott le neki az egyik bányász gyerek, hogy a sarokba, térdepelve várta meg a rendőröket a fickó.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X