Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Viccek
Collapse
X
-
Két szobor áll a parkban. Egyszer csak leszáll hozzájuk a jó tündér és azt mondja nekik:
- Itt álltok már 150 éve, fél órára mozoghattok egy kicsit.
A két szobor megmozdul és kézenfogva berohannak a legközelebbi bokorba, ahol aztán hatalmas nyögdécselés hallatszik, hullanak a levelek.
Kis idő múlva kijönnek a bokorból. A férfiszobor ránéz az órájára és azt mondja:
- Még van negyed óránk, mit csináljunk addig?
Erre a női szobor:
- Csináljuk ugyanazt mint eddig, csak most te kapod el a galambokat és én sz@rom le őket!
- 5 likes
Komment
-
Vonaton
A férfi és a nő még sosem találkoztak, de mindkettőnek van házastársa otthon. Véletlenségből egy hálófülkébe tették őket a Transcontinental vonaton. Kezdetben kicsit szégyellték, hogy egy fülkében kell aludniuk. De mivel mindketten nagyon fáradtak voltak, nagyon hamar elaludtak.
A férfi a felső, a nő meg az alsó ágyon. Éjjel 1 körül a férfi finoman szólongatva felébresztette a nőt a kérdéssel:
"Hölgyem, sajnos zavarnom kell. Tudna rajtam segíteni, mivel nagyon fázom. Fel tudná adni nekem a szekrényből a másik takarót? Tényleg borzasztóan fázom!"
"Nekem jobb gondolatom van" - mondta a nő - "csak ma éjszakára - úgy látszatból - tegyünk úgy, mintha házastársak lennénk."
"Hooó!..Ez nagyszerű" - válaszolta a férfi.
"Jó"- mondta a nő - "Akkor mássz le magad azért a rohadt takaróért!"A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 15 likes
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 5 likes
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseengem majdnem megköveztek ennek töredékéért
Komment
-
Megtörtént eset a cégünknél:
Osztálykirándulással kombinált gyárlátogatás. A látogatók pályaválasztás előtt álló iskolások. Megkérnek, hogy magyarázzam el nekik a géptervezői munka lényegét. Elmondom röviden, közben látványos dolgokat igyekszem bemutatni a számítógépen. A végén elhangzik a közhelyes "Van-e kérdés?"
"Igen, mennyit lehet ezzel keresni?" - kérdi egy igazi markos, köpcös gyerek, olyan súlyemelő forma. Elmondom, hogy Békés-megyében viszonylag szerényen, de Győrben azután már vastagon kereshet egy konstruktőr. Mire a srác: "Akkor én géptervező leszek, vagy HENTES!"
- 7 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevagy HENTES!”
- 5 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet, hogy előtte a vágóhídon voltak.
- 2 likes
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseengem majdnem megköveztek ennek töredékéért
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVáltoznak az idők...
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseelvis_a_rezfaszu_bagoly-2-.jpg Jó szórakozást!
- 4 likes
Komment
Komment