Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Click image for larger version

Name:	valto-1.jpg
Views:	1
Size:	68.4 KB
ID:	137505
    (Bocs, de így kerek a kép szövege.)
    Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 máj. 28, 20:44.

Komment

Két szobor áll a parkban. Egyszer csak leszáll hozzájuk a jó tündér és azt mondja nekik:
      - Itt álltok már 150 éve, fél órára mozoghattok egy kicsit.
      A két szobor megmozdul és kézenfogva berohannak a legközelebbi bokorba, ahol aztán hatalmas nyögdécselés hallatszik, hullanak a levelek.
      Kis idő múlva kijönnek a bokorból. A férfiszobor ránéz az órájára és azt mondja:
      - Még van negyed óránk, mit csináljunk addig?
      Erre a női szobor:
      - Csináljuk ugyanazt mint eddig, csak most te kapod el a galambokat és én sz@rom le őket!

Komment

Vonaton

A férfi és a nő még sosem találkoztak, de mindkettőnek van házastársa otthon. Véletlenségből egy hálófülkébe tették őket a Transcontinental vonaton. Kezdetben kicsit szégyellték, hogy egy fülkében kell aludniuk. De mivel mindketten nagyon fáradtak voltak, nagyon hamar elaludtak.
        A férfi a felső, a nő meg az alsó ágyon. Éjjel 1 körül a férfi finoman szólongatva felébresztette a nőt a kérdéssel:
        "Hölgyem, sajnos zavarnom kell. Tudna rajtam segíteni, mivel nagyon fázom. Fel tudná adni nekem a szekrényből a másik takarót? Tényleg borzasztóan fázom!"
        "Nekem jobb gondolatom van" - mondta a nő - "csak ma éjszakára - úgy látszatból - tegyünk úgy, mintha házastársak lennénk."
        "Hooó!..Ez nagyszerű" - válaszolta a férfi.
        "Jó"- mondta a nő - "Akkor mássz le magad azért a rohadt takaróért!"
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Nyuszika felhívja a hentest:
          -Van disznófüled?
          -Van.
          -Van marhanyelved?
          -Van.
          -Van csirkelábad?
          -Az is van.
          -Hát akkor rohadt ocsmány lehetsz...

Komment

Click image for larger version

Name:	nem jön semmi.jpg
Size:	40.0 KB
ID:	137534 Click image for larger version

Name:	elvis_a_rezfaszu_bagoly(2).jpg
Size:	20.6 KB
ID:	137535 Jó szórakozást!

Komment

engem majdnem megköveztek ennek töredékéért

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Változnak az idők...

Komment

Megtörtént eset a cégünknél:

Osztálykirándulással kombinált gyárlátogatás. A látogatók pályaválasztás előtt álló iskolások. Megkérnek, hogy magyarázzam el nekik a géptervezői munka lényegét. Elmondom röviden, közben látványos dolgokat igyekszem bemutatni a számítógépen. A végén elhangzik a közhelyes "Van-e kérdés?"

"Igen, mennyit lehet ezzel keresni?" - kérdi egy igazi markos, köpcös gyerek, olyan súlyemelő forma. Elmondom, hogy Békés-megyében viszonylag szerényen, de Győrben azután már vastagon kereshet egy konstruktőr. Mire a srác: "Akkor én géptervező leszek, vagy HENTES!"

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    vagy HENTES!”
                    Lehet, hogy előtte a vágóhídon voltak.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Lehet, hogy előtte a vágóhídon voltak.
                      Nem mertem érdeklődni. A srác alkatilag tökéletesen megfelelőnek tűnt erre a foglalkozásra.

Komment

- Ki tudja nekem megmondani, hogy mikor jó a fáról leszedni a gyümölcsöt? - kérdi a tanító néni.
                        A kis Gazsi jelentkezik:
                        - Amikor a kutya meg van kötve....

Komment

Egy kis elgondolkodtató:

Ha az esküvőn a menyasszony anyja az örömanya,
                          a menyasszony apja az örömapa,
                          akkor a menyasszony az ÖRÖMLÁNY???

Komment

Ha három madár lennék, látnám magam felülről, amint magam után repülök.

Komment

-Ha lopnál 1-2 milliárd forintot,hol bújnál el?
                              -A parlamentben,ahol a többiek...

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                István, igen, szerintem jól is tettük. És örülök, hogy nem sértődtél meg rajta, hanem azóta is tagja vagy a fórumnak.

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Változnak az idők...
                                Beagle, nem, nem változnak - továbbra sem tartjuk helyesnek az értelmetlen, öncélú primitivitást.

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                elvis_a_rezfaszu_bagoly-2-.jpg Jó szórakozást!
                                Ricsi95D, ha már belinkelted ezt a műalkotást, megkérlek hogy magyarázd el, mi ennek az egész rézfaszú bagoly-dolognak az előzménye. Több helyen találkoztam már ezekkel az ábrázolásokkal, de ahogy az első alkalommal, most sem értem, miért készítik ezeket a mémeket az emberek és milyen szociokulturális vonatkozása van.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X