Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Volt már aki ma veteránnak számító Verhovinát lökött a szakadékba
    ...Huszonéve az én Rometem is állt már másfél napot szemétkupacon! Amikor hosszú-hosszú napokon keresztül tartó teljes generál után nem volt hajlandó indulni. Majd még két szétszedés-összerakás, néhány karburátor tisztítás után sem! Akkor teljes szivemből, minden porcikámmal tisztán éreztem, ott a helye!!! Végül apám sajnálta meg, hazatolta, és KÉT RÚGÁSSAL BEINDÍTOTTA!!!!
    Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 aug. 06, 15:15. Oka: Jesszusom, már huszonéve! De rég volt! Először "tizen.." írtam..

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Végül apám sajnálta meg, hazatolta, és KÉT RÚGÁSSAL BEINDÍTOTTA!!!
      Hát persze, addigra meg lett nevelve. Használt neki a büntetés.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        meg lett nevelve. Használt neki a büntetés.
        Azért a trophyval ezt nem fogom eljátszani. Abban elég sok a vas, és ha nem a kertben áll az ilyesmi, hamar elhordja a szél (egészen a vastelepig)...

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          ...Végül apám sajnálta meg, hazatolta, és KÉT RÚGÁSSAL BEINDÍTOTTA!!!!
          Zsenge gyerekkoromban, mikor a szakmát kezdtem tanulni, voltam úgy sokszor, hogy semmi nem akart meglazulni ami egy kicsit komolyabban meg volt húzva. csimpaszkodtam én a kulcson, de kevés volt... Természetesen az öregem kezében minden vaj módon megadta magát.
          Remélem egyszer majd ránk is így emlékeznek majd. :-)

Komment

ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Remélem egyszer majd ránk is így emlékeznek majd.
            Bevallom, fájdalmam hogy a fiamat halálosan hidegen hagyja a szerelés téma. Még csak megtakarítani sem hajlandó azt az öreg Pannónia versenybringáját, amit én újítottam fel neki rom állapotból. Hiába, "use&drop" generáció. Már más dolgok érdeklik, ezt el kell fogadni. Pedig olyan jó látni olyan apa-fia párosokat, akik közös hobbit űznek! Igaz, apámnak nem hobbija, hanem inkább kín volt a szerelgetés, de tőle lestem az alap dolgokat...

Komment

Zsolti! Haragszom rád, mert nem kérdezted meg hogy felrakhatod-e rolam ezt a két képet.

Komment

Szia Barna!

Ezekre gondolsz? http://veteran.forum.hu/cseveges-vet...html#post38795

Komment

Ugye hogy tudod!

Komment

A télre készülődnek az indiánok, egy hétig vágják a fát, és elküldik a kis indiánt a városba, hogy kérdezze meg az emberektől, mennyire lesz hideg a tél!
                    Az elmegy, és kérdezi:
                    - Milyen hideg lesz télen?
                    - Nagyon hideg! - válaszolják a városiak.
                    Az indián visszamegy, s még egy hétig vágják a fát! Elküldik ismét. Megkérdezi:
                    - Milyen hideg lesz a tél?
                    - Borzalmasan hideg lesz! - mondják az emberek.
                    Az indián visszamegy a hírrel, s még egy hétig vágják a fát, hogy biztos elég legyen a télre, utána elküldik ismét.
                    - Milyen hideg lesz a tél? - kérdezi az indián.
                    - Nagyon, borzalmasan hideg, iszonyú kemény telünk lesz! Az indiánok már 3 hete csak a fát vágják!

Komment

1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A télre készülődnek az indiánok,
                      Nem azért mert én már elsütöttem, de így jobb !
                      Szerintem
                      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Még régebben?Mert általában visszanézek pár oldalt hogy nem-e volt az aktuális vicc.És ezt nem találtam.

Komment

Még régebben?
                          2012.márc.09-én 14.44-kor

Komment

ezt nem találtam.
                            Ahogy Te "előadtad", úgy is ütős! Aludj nyugodtan, csak azért ragadtam "billentyűzetet", mert nem volt más dolgom!

Woody Allentől

"A feleségem a nászéjszakáig félt a sötétben. Aztán meglátott engem ruha nélkül. Azóta világosban is fél."
                            Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2013 aug. 16, 12:19.
                            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Click image for larger version

Name:	helium.jpg
Views:	1
Size:	139.2 KB
ID:	138168 . .

Komment

Egy cseh férfi, miután elkezdett romlani a szeme, elmegy a szemorvoshoz.
                                A szemész megmutatja neki a szokásos szemvizsgáló táblát a következő betűkkel: "CVKPNWXSCZ"
                                - El tudja olvasni? - kérdi a doki.
                                - Még, hogy el tudom-e olvasni? - kérdi a páciens. - Már jártam is egyszer ebben a faluban!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X