CZsolti eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Viccek
Collapse
X
-
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 aug. 06, 15:15. Oka: Jesszusom, már huszonéve! De rég volt! Először "tizen.." írtam..
- 10 likes
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVégül apám sajnálta meg, hazatolta, és KÉT RÚGÁSSAL BEINDÍTOTTA!!!
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeg lett nevelve. Használt neki a büntetés.
- 5 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...Végül apám sajnálta meg, hazatolta, és KÉT RÚGÁSSAL BEINDÍTOTTA!!!!
Remélem egyszer majd ránk is így emlékeznek majd. :-)
- 3 likes
Komment
-
ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem egyszer majd ránk is így emlékeznek majd.
- 6 likes
Komment
-
A télre készülődnek az indiánok, egy hétig vágják a fát, és elküldik a kis indiánt a városba, hogy kérdezze meg az emberektől, mennyire lesz hideg a tél!
Az elmegy, és kérdezi:
- Milyen hideg lesz télen?
- Nagyon hideg! - válaszolják a városiak.
Az indián visszamegy, s még egy hétig vágják a fát! Elküldik ismét. Megkérdezi:
- Milyen hideg lesz a tél?
- Borzalmasan hideg lesz! - mondják az emberek.
Az indián visszamegy a hírrel, s még egy hétig vágják a fát, hogy biztos elég legyen a télre, utána elküldik ismét.
- Milyen hideg lesz a tél? - kérdezi az indián.
- Nagyon, borzalmasan hideg, iszonyú kemény telünk lesz! Az indiánok már 3 hete csak a fát vágják!
- 9 likes
Komment
-
1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA télre készülődnek az indiánok,
SzerintemA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 3 likes
Komment
-
1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezt nem találtam.
Woody Allentől
"A feleségem a nászéjszakáig félt a sötétben. Aztán meglátott engem ruha nélkül. Azóta világosban is fél."Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2013 aug. 16, 12:19.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 7 likes
Komment
-
Egy cseh férfi, miután elkezdett romlani a szeme, elmegy a szemorvoshoz.
A szemész megmutatja neki a szokásos szemvizsgáló táblát a következő betűkkel: "CVKPNWXSCZ"
- El tudja olvasni? - kérdi a doki.
- Még, hogy el tudom-e olvasni? - kérdi a páciens. - Már jártam is egyszer ebben a faluban!
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 7 likes
Komment
Komment