Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem szeretem az unikumot !
    Erre az esetre van a boros recept:

Én minden ételt borral főzök,sőt néha még az ételbe is teszek.

Komment

Click image for larger version

Name:	1528684_613934555310210_518686384_n.jpg
Views:	1
Size:	24.1 KB
ID:	139051 Év elején aktuális

Komment

Ezt most találtam:

A kölök kinőtte a krossz mellvértet, gondoltam ne porosodjon ott a garázsban, feldobtam a jófogásra. Pár óra múlva meg is jött rá az első telefon. Ismeretlen szám kicseng:
        -Tessék, Fekete Gyula!
        -Az a mellény megvan még hö?(bemutatkozni meg köszönni dramaturgiailag nem illet ide a csávó szerint...)
        -Mi van meg?!
        -A mellény!
        -Milyen mellény vazze?!
        -Hát a jófogáson ami fönt van!
        -Az nem mellény hanem mellvért te szerencsétlen!
        -Az mindegy hogy hijják! Meg van még?
        -Meg!
        -Jó az quad-ra is?
        -Nem tom vazze, nálunk mindig a gyerek hordta, motorra meg quadra nem próbáltuk ráadni, de ha nem kapálódzik nagyon akkor biztos jó arra is!

Hát most mondjam hogy nem lett üzlet?...))))))))))))))))))

Forrás: http://www.motorozz.hu/main.pl?menup...6500&limit=100

Komment

Veteránautós kép és elég poénos is :

http://kepregenylap.hu/kepregenyek/rejto_jeno/szoke_ciklon/szoke_ciklon-szoke_ciklon-18.html

Komment

Name:	alv_motoros_1_kicsi_.jpg
Size:	26.3 KB
ID:	139087Click image for larger version

Name:	bevásárlókocsi.jpg
Size:	23.7 KB
ID:	139088Click image for larger version

Name:	Kresz.jpg
Size:	60.6 KB
ID:	139089Click image for larger version

Name:	vicces_-_horvt_benyakt_.jpg
Size:	26.9 KB
ID:	139090

Komment

Nem röhögtem magam halálra.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nem röhögtem magam halálra.
                Hátha ez segít:

Egy fiatal nő elmegy az orvoshoz:
                - Kérem, doktor úr, a hét végén lesz az esküvőm, s mert eléggé
                tapasztalatlan vagyok, kérdeznék ezt-azt, és ön felvilágosíthatna.
                - Örülök, hogy bizalommal van az orvostudomány iránt... Nos, mi a
                problémája?
                - Úgy vettem észre, a vőlegényem lába között van egy valami.
                - Igen, kislány. A tudományos neve pénisz....
                - Megjegyzem, doktor úr... Nos, ennek az izének a végén van egy kis
                bunkóféleség.
                - Igen... Ennek a neve makk.
                - Igen, doktor úr, de a vőlegényemnek ettől a makktól visszafelé vagy
                huszonöt-harminc centire van két aranyos kis gömb. Ezek micsodák?
                - Az attól függ, kisasszony - gondolkodik el az orvos. - Nekem például a
                seggem.

Bemegy a süketnéma a patikába, óvszert szeretne venni. Hevesen mutogat a patikusnak, hogy mit szeretne, de az nem érti. Ekkor a süketnéma előveszi a falloszát, mutogat rá és kitesz 500 Ft-ot a pultra. A patikus is előveszi a falloszát, majd elteszi a pénzt. A süketnéma fel van háborodva és még hevesebben hadonászik, mire a patikus megszólal:
                - Ha nem tudsz veszíteni, akkor ne fogadj, vazze...!!!

Az indián törzsnél minden újszülöttnek az öreg varázsló ad nevet. Egyszer faggatja őt az egyik kis indián, hogy hogy tud mindig újabb és újabb nevet ki találni.
                - Tudod, mikor születik egy újabb kis indián és én látok valamit szépet, akkor elnevezem arról a kis jövevényt. Így kapta a nevét Rohanó Szarvas, így kapta a Szálló Szellő és a többiek is. De mond csak, miért kérdezed ezt tőlem, kis B@szó Kutya?

Komment

"Nem röhögtem magam halálra."
                  Nem is volt cél hogy belehalj, mir-mur!

Komment

Inas koromban volt a műhelyben egy idősTótkomlósi esztergályos és a többi szaki mondogatta neki mi csak óvatosan kuncogtunk, hogy horgászik a Tót?.Bedobja a pecát és közben mormogja " potyszem karasz a szárazra nyémá vakaricsku"az értelme valahogy így hangzik : gyere ki kárász a szárazra , nem vakarlak meg./ 1963-64/

Komment

A párja ékes (békés)csabaiul :

- Kgye tágyes szuszed? (Hová mész szomszéd?)
                      - Tajgyeme na kergátu megtekintovatyola vízállás! (Megyek a körgátra, megtekintem a vízállást .

Az értelme pedig: Békéscsaba és Gyula között kora tavasszal gyakori volt a belvíz. A körgátról - lévén a legmagasabb pont - látni lehetett, hogy csónak kell, vagy már átjut a szekér is.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Nem is volt cél hogy belehalj,

Komment

A Tót gyerek fog egy békát és viszi az anyukájának és közben kérdezi csofene hal ez? nálunk sok van a kertben!

Komment

Hallottátok ? --továbbképzére kell majd járni a burkolóknak --betiltják a csempe fugakeresztet - !
                            ..vid csillag lesz helyette .

( most találtam ki --végre betért egy vevő ,aki nem kapott már vagy 3 helyen ....jót röhögtünk , kínunkban )

Komment

-betiltják a csempe fugakeresztet
                              Hogy fogom akkor befejezni a előszoba járólapozását?

Name:	Swastika+Floor.jpg
Size:	188.0 KB
ID:	139264
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Még jó hogy balra fordulnak, különben azt gondolnám, horogkeresztes a padló
                                Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 febr. 06, 15:48.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X