Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Viccek
Collapse
X
-
ApaE
-
ApaE
-
Kedves Majdánka!
Kérésedre kitöltöttem a kérdőívet,hogy segítsek,de ez egy akkora baromság,hogy megállt az eszem egynéhány kérdésen.Sajnálom,hogy nem loptam le a képlopóval és nem tettem közzé,hogy mások is derüljenek egy keveset a témán.Azután egy kissé utána gondolva,lehet,hogy jól is tettem,nehogy valamilyen,sajtókiigazítási botrány keverjek vele.
A kérdőív a bőröm állapotáról és bőrápolási szokásaimról,valamint a vásárolt készítmény márkája felől szeretne információt begyűjteni,-gondolom nem eléggé "konzum idióta" szeretett hazánk népessége és qrvára kíváncsiak,hogy milyen műillatú kóficokkal kenegeti a nép a markát és a pattanásos valagát,-kész röhej.
Most amúgy is depressziós vagyok egy kissé,mert két ráncot véltem felfedezni,a tojástartómon és ez most egyáltalán nem trendi,-szaladok is kivasaltatni gyorsan,hogy hasonlóan ránctalan legyen,mint hazánk fiataljainak példát mutató,nagy-nagy céleb B..ki Krisztiáné.Javaslom,hogy a fórum valamennyi magára adó tagja nézze át a zacskóját és ha ráncot talál rajta ne nyugodjon bele,-azonnal vasaltatni!Ettől aztán szebb lesz ám minden és lehetőleg tetováltatni is,meg okvetlen pircinget bele,az anyja úristenit,hát legyen már rajta valamilyen mutatós dolog is,no meg a súly miatt is,hogy helyre álljon a balansz.
A fenti hülyeséget hírként hozta le,vagy a Bl..k,vagy a Kisnyenyed,című komoly töltetű lap,melyet én a szomszéd asszonytól szoktam kapni,a téli tüzelő kiegészítőjeként.
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
Porszívóügynök csenget be egy házba,éppen áramszünet van.
- - - Updated - - -
Most amúgy is depressziós vagyok egy kissé,mert két ráncot véltem felfedezni,a tojástartómon
A kérdőív tartalmát tekintve, azonos véleményen vagyunk !
- 3 likes
Komment
-
ApaE
-
A fenti hülyeséget hírként hozta le,vagy a Bl..k,vagy a Kisnyenyed,című komoly töltetű lap,melyet én a szomszéd asszonytól szoktam kapni,a téli tüzelő kiegészítőjeként.
Az egész írásodon meg igen jót nevettem.
- 1 like
Komment
-
Hálás vagyok Wsievers ezért az oldalért. Péntek délutánra egy kis olvasnivaló:
Béka oldala
Gyuri bácsi
A hónap utolsó napja volt.
Mindent rendbe tenni, hiszen holnap készül a havi statisztika. Egy órával rövidebb a nap, hiszen délután névnapi buli! Kollegina ajándék ital elemózsia ügyében némileg távol. Tehát az övé feladat is enyém, no meg a sajátom Az ügyfelek hívásait meg még nem is említettem. (a saját agya ment kollégáim hívásairól szót se!) Lebeszéltem egy ügyféllel hogy felszerelem a telefonját. Mivel hónap vége van, a céges autót is tele kell tankolni. Ekkor megcsörrent a telefon. Matyi elvitte Andris autóját a kútra, mert Andris szabin volt, a hó vége meg hó vége. Kötelező tankolni. Na szóval a kutas beletörte a kulcsot a tanksapkába. Matyi mondja: vigyem ki a tartalékkulcsot a portáról. Kissé dúlva fúlva lerohanok, portás hülyén néz rám. (ilyen arca van, nem tehet róla) Feltúr mindent, mondogatja mindjárt meg lészen találva. Eltelik tíz perc, érzem hogy kezdek kicsúszni az időből. Portás felhívja másik portás, eredmény: nincsen is tartalékkulcs. Jól van Matyi, elküldtél reszelőzsírért-körvinkliért-kanyarfúróért. No de hol van a tartalékkulcs? Gyuri bácsinál a szállítási osztályon. Apukámnak is meszes az agya de Gyuri bácsi egy mészbánya. Lebeszélem Gyuri bácsival telefonon, hogy előkeresi a kulcsot, és visszacsörög ha sikerült megtalálnia. Közben kétszer oda s vissza elkellett mesélnem, hogy mi is történt valójában. Fél óra eltelik, Matyi csak levegőzzön bátran a köztársaság téren. Csörög a telefon, felveszem, egyből mondja halló. Mondom: jó napot Gyuri bácsi, a Géza vagyok, meg lett a kulcs?
Gyuri bácsi: Gyuri bácsi vagyok, a Gézával szeretnék beszélni.
(ekkor letéptem az arcom, és ugráltam rajt kicsinység)
Én vagyok a Géza Gyuri bácsi!!!
Gyuri bácsi: Géza! Maga az?
(ááááhh nem, csak viccelkedem)
Igen Gyuri bácsi, én vagyok a Géza.
Gyuri bácsi: maga kérte a kulcsot?
(elkezdtem befonni a szemöldököm)
IGEN GYURIBÁCSÍÍÍÍÍÍÍÍ
Kérdem: megtalálta?
Gyuri bácsi: a kulcsot?
(nem, Petőfi sírját te vénséges vén iszapszemű rája,
a vaddisznó öreganyja, a nagy turmixgép személyesen)
Igen Gyuri bácsi, hát persze hogy a kulcsot.
Gyuri bácsi: igen megtaláltam.
(hurrááááááá)
Megyek érte, öt perc és ott vagyok.
Gyuri bácsi: tudja hogy hol vagyok?
(áááá nem, csak úgy mennék bele a vakvilágba)
No odaérek, benyitok, asztal mögött Gyuri bácsi.
(de csak addig mögötte míg reá nem borítom)
Jó napot Gyuri bácsi, a Géza vagyok, a kulcsért jöttem.
Gyuri bácsi: maga a Géza?
(hát megmondom őszintén, már nem is tudom)
Igen én vagyok a Géza, a kulcsért jöttem.
Gyuri bácsi: milyen kulcsért?
(a jobb öklömmel az orromon keresztül megmasszíroztam az agyam)
András kocsijának a kulcsáért, amit Matyi vitt el tankolni,
s most ott áll a kúton a tanksapkába tört kulccsal.
Gyuri bácsi: eltörött a kulcs?
(nem, beadtam, végleg)
Igen Gyuri bácsi, eltörött.
Megkaphatnám a pótkulcsot?
Gyuri bácsi: persze Gézám, hiszen azért jött. Vagy nem?
(nem, én már nem is tudom ki vagyok, és mit keresek itt)
Gyuri bácsi: mondja a másik művezetővel mi van ?
Én: másik művezetővel?
Gyuri bácsi: igen, aki a Matyival szomszédos szobában ül.
(úristen, én ülők a szomszéd szobában, vagy nem?)
Kissé felemeltem a hangom: KIRŐL BESZÉL GYURIBÁCSI?
Gyuri bácsi: várjon csak, ja igen a Géza, mi van a Gézával?
(ekkor tökön rúgtam magam, igaz fáj, de legalább elmúlik)
Gyuri bácsi...
Esdeklem...
Én vagyok a Géza...
Gyuri bácsi: hát maga az Géza?
(én, de ha ezt előre tudom mohának reinkarnálódom)
Igen én vagyok a Géza, és kérem a kulcsot.
Gyuri bácsi: tessék.
(ritkán távozom köszönés nélkül, de akkor nagyon)
Kimegyek a kútra, Matyi ott ácsorog unottan, vár vagy egy órája.
Próbálom a kulcsot a tanksapkába, hiszen tankolni kellene.
Nem nyitja. Te Matyi, egyforma az indító, és a tanksapka kulcsa?
Matyi: áááá Andris nem mondta hogy más lenne.
És nincs a kesztyűtartóban egy másik kulcs.
De, volt, a tanksapkáé... Na? Milyen napom volt?
- 3 likes
Komment
-
Csak erős idegzetűeknek való:
Béka oldala -> Vegyes -> Motorszerelős történet
Sajnos a link csak a főoldalig vezet. Onnan így kell továbbklikkelni.
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE
Komment