Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Áládár a nemibeteg gondozóban.
A doki kenetet vesz, megvizsgálja majd közli:- Önnek trippere van.
Mire Áládár:- Hát milyen világot élük, nem igáz. Áz ember má á sáját ánnyábá se bízhát!
Beszélget két c...ny.:
-Te Gazsi megbástám a feleséged.
-Nem baj, családban marad.
-Te Gazsi! Adtam neki 50 Ft.-ot.
-Nem baj, gazdag a család.
-De te Gazsi! Lapostetűt kaptam tűle!
Há mit akars 50 Ft.-é, szentjánosbogarat?!
Két fickó talál egy kis árva sast.Haza viszik az egyikhez és gondosan felnevelik.Aztán vissza engedik a természetbe. Kis idő múlva kérdezi az egyik koma a másikat:Te haver!Mi van a sassal?!
Vissza jött!!!...........és elvitte a kakast!
Néha még az anyatermészet is csupa-csupa hála!!!!(hi-hi-hi!)
Az öreg kakas sehogy sem akar már a tyúkok felé "nézegetni" , a gazda egy ifjú virgoncot tessékel be a tyúkudvarba , hogy átvegye elődjétől a teendőket . Egyértelművé válik az öreg számára hogy két kakas nem töltheti be a domináns szerepet a tyúkok közt , továbbá hogy az ifjú erősebb és gyorsabb is nála , - hogy a fazéktól menekülhessen - cselhez folyamodik , oda szól az új jövevényhez :
- Nos fiatal kolléga , látom át akarod venni a teendőimet , én ezt át is adom ,de csak ha versenyzünk érte ! Mégpedig úgy , hogy fussunk versenyt a kerítés mellett , de mivel te fiatalabb vagy legalább 5-10 lépés előnyt adj nekem hogy fair legyen a verseny !
Az ifjú kakas nagyon hiú , tudja jól hogy erősebb és gyorsabb is, ezért rááll a "csörtére" !
Az egész udvar nagy hanggal várja a rajt pillanatát , és amikor elindulnak mindegyik hangosan szurkol az ellenfeleknek .
Erre a nagy zajra lesz figyelmes a gazda , és sietve kiszalad megnézni az aprójószágot , hogy nem fosztogatja- e róka , vagy menyét !
DE a látvány ami fogadja , hogy a kis kakas hajkurássza az öreg kakast meglepi ! Cikázik is különböző gondolat a fejében , majd beszól a feleségének :
- Annyuk , hozz azonnal nagy kést , lábost , nézd az annya mindenit ,a héten már a második bu.i kakast hozom haza!!!
Az első nő a holdon. -Houston segítség, azt hiszem valami nagy gond van!!
-Itt Houston, hallgatom!
-Semmi, semmi.
-Itt Houston, mi történt?!
-Á, hagyjuk.
..............csak az agytekervényeim rozoga állapotát ilusztrálandó. SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Valaki derítse már világosságra sötét gondolataimat!!!!Fiúk,ha megfeszülök sem értem!!!!!!
És ezt? A csapos köszönti az újonnan jött vendéget: - Jó napot! Mit kér? - Egy kastélyt, menő kocsit, jobb fizetést. - Nem úgy értem, mit kíván? - Világbékét, ne legyen éhezés, egy bomba csajt. - Jaj, mit kér inni? - Jah, vagy úgy! Mi van? - Áhh semmi, csak itt állok a pult mögött.
Majd ha egy huszonötös szőke lesz az oldalbordád , lehet hogy még át is érzed a szituációt ... vagy lehet hogy már asszimilálódtál ... (remélem nem sértődtél meg ... )
De az is aranyos kis szösszenet, amikor az előzővel meg egyező szituációban a szőke nő kiszól az ajtón kívülre :
-ki az ?
-a halál ! - jön a válasz ... -
-mit szeretne ?
- az életedért jöttem !
- Életem , téged keresnek ! - kiabál a szobába ......
Komment