Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Macskák

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Azt tudnám tanácsolni, szerintem nem hülye megoldás mert hát ugye én találtam ki Mi lenne ha mindenki hazavine egymacskát és otthon etetné, ha már úgy is eteti, gondolom nem a macskák vannak többségben. Mert akkor esetleg kaphatnának valmi oltást meg egyebeket. Egyszer szerencsém volt egy ilyen macska "telephez", ahol hontalan macskák odulya volt és lelkes állat"barátok" etették is őket, de az a penész kosz meg minden amiben éltek a macskák az semilyen állathoz nem volt méltó. Csak a fertőzések miatt is, amit esetleg mások állataira átvihetnek. Na meg az sem lenne akkor utolsó hogy mindenki megtarthatja az állását, meg a macskáknak is jobb lenne.

Komment

Szevasztok.Van egy macskám,amolyan lelenc macsek.2 éve egyszer csak itt volt az ajtó előtt.Itt ragadt.Nagyon szép,hatalmas kandúr.Úgy 3 hónapja megint itt volt 1 kismacska,a mühelyben bújt el.Szép volt gondoltuk,megtartjuk,de a Dezső nem viselte el.Sajnos tovább kellett adnunk.Már rég elhoztam volna a kismacskákat,de abből csak a veszekedés lett volna.A macskám "féltékeny"tipus.Vagy elkergetné,vagy kicsinálná őket.Amugy a többieknek mondtam már én is,"ha már egyszer így véditek,odavagytok értük,miért nem viszitek el őket?"Hát hogy gondolom én azt,panelba?Meg ilyenek?Én legalább próbálom elpasszolni őket,kérdezgetem az ismerősöket,hátha valakinek kell.Egyet értek Darkside-val teljes mértékben.Probléma csak az,hogy a cégnél mindenki háborog hogy lehet igy kitolni szegényekkel,pofáznak,de semit nem csinálnak.Az igazság az azt hiszem,hogy pont ŐK szurták el az egészet azzal,hogy nem 1 helyre tették a kaját,hanem ahova éppen esett.Meg egész szelet kenyér,stb....

Komment

Üdv.Próbálkoztam,érdeklődtem,most persze senkinek nem kell macska.Még egy dobásom van.Jövőhéten délutánosban megprobálok beszélni a főnökkel.Eddig nem volt lehetőség rá.Vagyis csak majdnem,akkor is csak végig futotta a csarnokot.Egyet talán el tudok vinni,a hugiéknak kellene.Ha az anyósjelöltnek is tetszik.Bár ahogy nézem,elpaterolják őket.Megint szanaszét van dobálva az étel.Remélem,hamarosan történik valami,ebben a hidegben megfagynak a szerencsétlenek.Majd még irok,remélem jobbat.

Komment

Tiszteletem!
          Nekem is van egy (elhagyott tanyáról megmentett) tigrismintás kandúrom, "a műhelylakó" címet viseli így télen, meg együtt is szervízelünk vele motort. Sunyi és mégis művelt. Már többször beszökött (ajtó nyílik, beszökik mellettem)és a konyhaasztalon találtuk, amint a sültet majszolta. Akkor azért alkalmaztam a berántóját. Nem éheztetjük éppen, napi kétszer eszik így télen, menü: virsli, főző kolbász, pörkölt maradék(csak húsos szigorúan), és kenőmájas(mint nekünk a télifagyi)
          Valami okból a virághagymákon szeret meditálni. Az egeret meg már én fogom, ő meg csak lekullog a kazánról és becsócsálja.Enyhén lusta.
          Persze van macskakolóniánk(6-7db) a hobbikert házánál, Lédy kutyi nem komálja őket. Ők már napi egyszer kapnak enni
          csak, de nem panaszkodtak még.(talán elfogadható nekik)
          Az állatokat meg ilyenkor kirakni, az egyik legnagyobb baromság(már kb egy hónapja is láttam, azóta egyre több megfagyott háziállatot az út szélén, nem voltak elütve, tehát kihűltek)Mégis mivel érdemelték ki?Gazdájukat kellett volna kirakni egy szál f*szban és addig hajtani, amíg él.
          Ezek nem olvasták A kisherceget.
          De úgy látom a veteránosok műveltek ezen témában is és lelkiismeretesek.
          Minden tiszteletem.
          Üdv.:Majdánka
          Utoljára szerkesztve a következő által: majdánka; 2012 febr. 15, 21:27.

Komment

Kedves Majdánka és Macskabrigád!

A berántó,-hát az nem semmi,-nagyon jó szöveg,ki lehet az edződ,hogy ilyen jó humorral tudtad fogadni a kandúr korcsosságát?Úgy gondolom én is,hogy sokan nem olvasták a "Kisherceget",-sajnos sok ember kinézetű,nem éri fel ésszel,hogy mennyit szenvednek ezek a szerencsétlen jószágok,ezekben a kegyetlen téli napokon.

Ahogy bejött ez a nagy havazás nekem se volt szívem kiküldeni a két "semmirekellőt" a műhelyből,bár minden reggel rettegve megyek ki,hogy milyen kárt okoztak,de szerencsémre idáig minden rendben.Akár milyen rafinált jószág is a macska,valószínű valamilyen szinten felfogják,hogy nem illik a jó ellenében zűrt csinálni.Egyenlőre díjazom a hozzáállásukat,de ha jönnek a plusszok,azért aludjanak csak kint,a padláson a tágulási tartály környékén,bár le van szigetelve,de azért elég enyhe az idő.

Üdvözlettel:Che

Komment

Üdv.:
              A macska az egyik legjobb hődetektor, ha a padláson, ajtónál, ablaknál szökik a hő, akkor oda telepszik.

Komment

Jó reggelt.Sikerült beszélnem az egyik főnökkel,azt mondta,tul drága elvitetni a macskákat.Persze,még senki nem vitte el egyiket sem.Én se találtam még gazda donort.Bár az igazsághoz hozzá tartozik,hogy szerintem már nem szoknának meg sehol,nem biznak az emberekben.Meg is értem,van,aki hobbibol rugdossa őket,mások meg simogatnák,csak nem jön össze.Hétvégén tulórában az egyik kolléga kiment dohányozni,leült,nem figyelte,hova.Cirmos pont oda rakott egy szeretetcsomagot,beleült.Azt mondta,bárki mer röhögni,belenyomja az orrátmegtanitotta repülni a macsekot.Azért vannak történések,de azthiszem,itt lezárhatjuk a témát.Még fülelek,hátha lesz valami.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...