Szevasztok.Tudom,semmi köze a fórumhoz-motorokhoz,de ezt valakivel meg kell osztanom,nem tudom mi lesz a következménye.Felháborító!Ma közölte az egyik főnököm.Gárban dolgozom,mint mindenhol,itt is vannak macskák.Ma volt egy kb.10 perces gyülés,ahol többek között elhangzott a következő:"Mától fogva ha meglátom,hogy Bárki eteti a macskákat,megköszönöm eddigi közremüködését,holnaptól nem kell jönnie dolgozni.Bármi nemü kontaktus-Kommunikáció a macskákkal Szigorúan Tilos,Azonnali Kirugást von maga után."Ezt szó szerint mondta a főnök.Kérdem én:kinek ártottak azok a szerencsétlen jószágok?Azért megkérdezném,És ha úgy alakul,megkérdem(márpedig úgy fog alakulni,nem érdekel mit mond a köcsög,attól még csak megsimogatom,adok nekik kaját)"téged miért etetnek otthon?"Nem tudom,kinek mi a véleménye,én az ilyent kikötném pucéran a portánál,ebben a hidegben,hadd ugassa a holdat.És még finom voltam.Valószínüleg hamarosan munkanélküli leszek.(ide majdnem irtam folytatást,de inkább nem).Remélem nem sértettem meg a szabályzatot ezzel az írással.Csak kicsit kiakadtam.Valakinek el kellett mondanom.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Macskák
Collapse
X
-
Szervusz Kedves Matyi!
Elöljáróban szeretném elmondani én kutyapárti vagyok,abból is a Német juhász a szívem csücske.Sajnos a legutóbbi Gringó névre hallgató kutyánk eloltatása után (rákos volt a lelkem),olyan traumán mentem keresztül,lelkileg,hogy nem is tudom merjek e még egyszer az életben egy kutyát bevállalni.Pedig kutyával élni sokkal jobb,de nagyon nehéz az "elválás".
Mióta nincs kutya,állandóan csapódnak ide macskák és,ha már itt vannak az ember gondoskodik róluk,Most két teljesen fekete "boldogít" ,az egyik lány volt,míg meg nem untam a sok macskakölyök igen nehezen megoldható elajándékozását,-majd egy éve körül ivartalanítottuk,de a legutolsó fialásból,azért a nyakunkon maradt egy kandúr.Nos ez a két egyébként nagyon szép jószág azóta állandóan a műhelyben próbál uralkodni rajtam és meg kell mondanom,-igen gyakran sikerül is nekik.Olyan rafinált jószág mint a macska,-szerintem nincs is,-ezek állandóan kibuliznak,válogatósak és nagyon észnél kell lennem,hogy éjszakára,valahogy ki tudjam őket paterolni.Azt is bevallom,nagyon sajnálom őket ebben a téli hideg éjszakában kihajtani,de ha nem teszem,olyan duhajkodásba kezdenek,hogy az összes szelektált csavaros dobozom kiborogatják,sok mindent lerugdalnak a polcról,de amitől legjobban félek,hogy a kályhára,melyben ég a tűz,rárúgnak valami rongyot és arra ébredek,hogy nem ébredek fel.
Valakitől hallottam,hogy a kutya úgy gondolkodik,ez az ember nekem enni ad,szeretget,-tehát ő a főnk.A macska gondolkodása ezzel szemben valami olyasmi,ez az ember engem etet,simogat,kiszolgál,-tehát én vagyok a főnök.Természetesen ne értsetek félre,mert ettől függetlenül szeretem én ezt a két "dögöt",de néha nagyon felbosszantanak.
Mátyásom megértem a fölindultságodat a főnök nyilatkozata miatt,ezek szerint nem egy állatbarátról van szó,hanem egy állatról.Javaslom azért,amíg jobb és főleg jobban fizető munkahely nem akad számodra,azért a macskák etetését,próbáld megoldani,munkaidőn kívül és lehetőleg olyan konspiratív módon,hogy annak tanúi se legyenek,mert esetleg "alkalmazkodóbb" emberek,-mondhatnám spiclik elárulnak a "kedves" főnöknek!
Üdvözlettel:CheRetroAttila, sricsi70 és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
-
Kedves matyi
Ha máshogy nem tudod megoldani-szólok az unokatesómnak-Rádli-korlátlan élő egérbefogási engedély kiadása érdekében (a birka akolnál,vagy a lovardában). Ha össszegyülik kb.20 egér-- elviszed nyaralni őket a csávó lakásához, garázsába, pinceablak..., padlásfeljáró...,
Nekem két macskám van 15 és 11 évesek.
- 7 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem két macskám van 15 és 11 évesek.
- 3 likes
Komment
-
matyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"Mától fogva ha meglátom,hogy Bárki eteti a macskákat,megköszönöm eddigi közremüködését,holnaptól nem kell jönnie dolgozni.Bármi nemü kontaktus-Kommunikáció a macskákkal Szigorúan Tilos,Azonnali Kirugást von maga után."Ezt szó szerint mondta a főnök.
Teljesen igaza van a főnöknek! Arra nem gondoltok Ti, hogy az az ember már az uniós szabályok figyelembevételével, akadályozza a macskák egészségtelen táplálását! Mert ugye a macskák Whiskast vennének!
A kommunikáció sem mindegy miként történik, mert nem hiszem, hogy mindenféle zagyva gügyögés használna a macskák lelkivilágának!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 7 likes
Komment
-
Kedves Matyi! Én is macskapárti vagyok, de bizonyos szempontokból érthető is lehet ez a szabály, mert ezek a jószágok főleg ahhoz a helyhez kötődnek, ahol etetik őket, ha nem kapnak továbbállnak legtöbbször. Annyiban igazad van, hogy egy ilyen "elszoktatási manővert" nem a tél közepén kellene csinálni, hanem nyáron, mert humánusabb lenne (olyankor találnak maguknak is elég ennivalót).
Sajnos ez van, erre tart ez a szép új világ. Mondjuk a munkahelyemet én nem biztos hogy kockáztatnám a cicákért, ha annyira a szívemhez nőtt volna valamelyik inkább hazavinném egy papírdobozban.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
Az én főnökömnek nincsenek macskái , mégis elküldött (4 év után ) tavaly novemberben.Ő nem foglalkozott vele , hogy tél van. Indoklás: "spórolok"
.Pedig meg tudna venni kilóra!
Spórol a milliomos!!
Szerintem ez a hét vicce!!!!!!Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 jan. 31, 10:05.
- 3 likes
Komment
-
Jó nagyot.Tisztában vagyok az uniós előírásokkal,nem is az a probléma,Sőt!Nálam nagy szó,de egyik-másikkal egyet is értek.Ami bosszant:5 km-en belül van egy menhely>tisztában voltak az előírásokkal,volna megoldás>amiért ez van:"jönnek a vendégek,nekünk meg ég a pofánk,de ezért ti is f...szulni fogtok"Ide tartozik az is,hogy a Bejárat előtt lóg egy csövön valami több éves szalonna darab a madaraknak,az már nem zavarja a vendégeket?Volna "humánusabb megoldás,miért nem azt választják?eleve miért engedték oda őket?Azért van ám hasznuk is.Megfogják az egereket.A csomagolóanyagokat megrágják az egerek,és így küldjük külföldre a készterméket egérrágta dobozokban.Lehetne folytatni pl.fertőzés-veszéllyel,csak nincs értelme.Ahogy Che irta,meg kell huznom magam.Ez van csak még időnként meglepődök,mekkora állatok élnek.
- 3 likes
Komment
-
Kecskeméten a Motoros boltban van egy macsek. Nyakörv, kultúrált kinézet. Ha be,- vagy ki akar menni, odaül az ajtóba, vár amíg valaki kinyitja neki az ajtót. Bent ráfekszik a radiátorra, senkit sem zavar, sőt egy színfoltja a boltnak.
Hajrá Matyi! Adja főnöknek párizsit, hátha megszelidül
A képen a mi műhelymacskánk a barátnőjével...
- 6 likes
Komment
-
Sziasztok.
Nalunk /taljanba/ vannak ugynevezett (gattara)macskakezelok a tanacs finanszirozza oket ha ilyen gond van folhivod oket kihozzak az egyen olat es mindennap jonnek hozzajuk kajat vinni .Tilos bantani elkergetni stb.En birom oket csak a problema amikor a motor nyergen probaljak a kormeiket hat az felbosszant
- 3 likes
Komment
-
Gabó_Racing eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA képen a mi műhelymacskánk a barátnőjével...Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzért imádom ezt a kis fórumos közösséget. Itt bármilyen témában megtaláljuk a közös hangot !
Mirr Murr a kandúr - YouTubeA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 5 likes
Komment
Komment