Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motoros szemüveg
Collapse
X
-
Szervusz. Fontos. Sisakkal együtt menj vásárolni. Tedd rá a sisakra és nézd meg a használhatóságát. Az "osztott" szemüveg például engem zavar. A szemüveg látványa és használhatósága nem biztos , hogy egyezik. A képen szereplő szemüvegem van , de csak " esztétikailag használható " a sisakon. Sisak alatt nyomja a fejem és zavar a közepe / másnál lehet , hogy ez nem okoz gondot /. Ennyi. Üdvözlettel.
- 3 likes
-
dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFontos. Sisakkal együtt menj vásárolni. Tedd rá a sisakra és nézd meg a használhatóságát.
Interneten szerettem volna megrendelni, de valóban "zsákbamacska" lenne így vásárolni.
Megpróbálom valahol a környékemen felhajtani a szemüveget .
Tudna esetleg valaki ajánlani Szeged, vagy Kecskemét környékén olyan motoros boltot ahol kapható?
dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz „osztott” szemüveg például engem zavar.
Komment
-
Csatlakozom az előttem szólóhoz, (majdnem) minden szavával egyetértek. A képen látható szemüveggel megegyezőt használtam párszor, igaz nem az enyém volt, csak kölcsön kaptam. Igazán csak dísznek jó a sisakra. Ami engem nagyon zavart, azon túl, hogy a "közepe" sehogy sem passzolt a fejemre, hogy a felső része és a sisak homlokba érő része ugyanazon a területen helyezkedne el az ember fején, így a kettő nem nagyon fér meg egymás mellett (alatt). Biztos létezik ebből a fajta szemüvegből jó is, de a képen látható szerintem nem az. Én úgy oldottam meg a kérdést, hogy vettem egy Climax márkájú szemüveget egy lengyel börzén. Na ez sem volt teljesen jó, mert a két szemüveg felet csak egy bőrdarab tartotta össze, ami hamar megnyúlt, így téve használhatatlanná a szemüveget. Egy kis műtéttel azonban sikerült megjavítanom és így már tökéletes. A bőrdarab helyett vágtam egy újat és mögé alumínium lemezből raktam egy összekötő darabot, ami így már nem tud megnyúlni.Everything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
Szervusz. Amit a képeken látni, az az "osztott" szemüveg. A síszemüvegek , meg az olyan munkavédelmi védőszemüvegek, ami alá dioptriás szemüveget lehet felvenni, azok nem különálló " ablakokból " állnak, hanem egybefüggő áttetsző műanyagból vannak elkészítve. Üdvözlettel.sricsi70 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsatlakozom az előttem szólóhoz, (majdnem) minden szavával egyetértek. A képen látható szemüveggel megegyezőt használtam párszor, igaz nem az enyém volt, csak kölcsön kaptam. Igazán csak dísznek jó a sisakra.
Hát ezek után nem biztos, hogy annyira akarok ilyen szemüveget.
Ha mégis, akkor nagyon meg fogom nézni,hogy mit veszek.
Annak idején körösi bukóhoz síszemüveget használtam (úgy emlékszem nem volt kényelmetlen), de szerintem az nem passzolna a jelenlegi sisakomhoz, motoromhoz.
dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusz. Amit a képeken látni, az az "osztott" szemüveg. A síszemüvegek , meg az olyan munkavédelmi védőszemüvegek, ami alá dioptriás szemüveget lehet felvenni, azok nem különálló " ablakokból " állnak, hanem egybefüggő áttetsző műanyagból vannak elkészítve. Üdvözlettel.
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVagy lehet hogy az permetező szemüveg volt?
Komment
-
Na, de szivesen vennék egy restaurálható darabot---most sikerült szerzni egy újszerü kiskőrösi üvegszálas (régi) gyerek sisakot! Az ritka nem? Vagy csak én nem láttam?
Egy hibája van ,hiányzik hátulról az a kis prizma ----ha valaki tudna --szivesen megvenném.Már csak bele kell nőni az unokámnak---
Komment
-
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn ezt a fajta windmaster szemüveget szoktam használni ha a kis sisakomat használom, nekem bejött.
A zöld siltessel az a baj hogy a gumi alkatrészek elöregednek, ha nem volt jól tárolva, de még azért lehet jó állapotút szerezni.
Komment
-
Üdv!
Találtam egy fent említett szemüveget (vagy ahhoz hasonlót) egy 'hozzá járó' bukóval együtt a Vaterán.
Itt a linkje, ha érdekelne valakit:
Pannónia Pannonia korabeli sisak, szemüveggel!
Komment
-
Szia UK,
Megmondanád milyen márkájú ez a sisak és hogy milyen motorhoz használod?
Baka
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsatlakozom az előttem szólóhoz, (majdnem) minden szavával egyetértek. A képen látható szemüveggel megegyezőt használtam párszor, igaz nem az enyém volt, csak kölcsön kaptam. Igazán csak dísznek jó a sisakra. Ami engem nagyon zavart, azon túl, hogy a "közepe" sehogy sem passzolt a fejemre, hogy a felső része és a sisak homlokba érő része ugyanazon a területen helyezkedne el az ember fején, így a kettő nem nagyon fér meg egymás mellett (alatt). Biztos létezik ebből a fajta szemüvegből jó is, de a képen látható szerintem nem az. Én úgy oldottam meg a kérdést, hogy vettem egy Climax márkájú szemüveget egy lengyel börzén. Na ez sem volt teljesen jó, mert a két szemüveg felet csak egy bőrdarab tartotta össze, ami hamar megnyúlt, így téve használhatatlanná a szemüveget. Egy kis műtéttel azonban sikerült megjavítanom és így már tökéletes. A bőrdarab helyett vágtam egy újat és mögé alumínium lemezből raktam egy összekötő darabot, ami így már nem tud megnyúlni.[ATTACH=CONFIG]5242[/ATTACH]
Komment
Komment