Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motoros szemüveg
Collapse
X
-
Szervusz. Fontos. Sisakkal együtt menj vásárolni. Tedd rá a sisakra és nézd meg a használhatóságát. Az "osztott" szemüveg például engem zavar. A szemüveg látványa és használhatósága nem biztos , hogy egyezik. A képen szereplő szemüvegem van , de csak " esztétikailag használható " a sisakon. Sisak alatt nyomja a fejem és zavar a közepe / másnál lehet , hogy ez nem okoz gondot /. Ennyi. Üdvözlettel.
- 3 likes
-
Köszönöm a választ.dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFontos. Sisakkal együtt menj vásárolni. Tedd rá a sisakra és nézd meg a használhatóságát.
Interneten szerettem volna megrendelni, de valóban "zsákbamacska" lenne így vásárolni.
Megpróbálom valahol a környékemen felhajtani a szemüveget .
Tudna esetleg valaki ajánlani Szeged, vagy Kecskemét környékén olyan motoros boltot ahol kapható?
Az "osztott" szemüveg az milyen?dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz „osztott” szemüveg például engem zavar.
Komment
-
Csatlakozom az előttem szólóhoz, (majdnem) minden szavával egyetértek. A képen látható szemüveggel megegyezőt használtam párszor, igaz nem az enyém volt, csak kölcsön kaptam. Igazán csak dísznek jó a sisakra. Ami engem nagyon zavart, azon túl, hogy a "közepe" sehogy sem passzolt a fejemre, hogy a felső része és a sisak homlokba érő része ugyanazon a területen helyezkedne el az ember fején, így a kettő nem nagyon fér meg egymás mellett (alatt). Biztos létezik ebből a fajta szemüvegből jó is, de a képen látható szerintem nem az. Én úgy oldottam meg a kérdést, hogy vettem egy Climax márkájú szemüveget egy lengyel börzén. Na ez sem volt teljesen jó, mert a két szemüveg felet csak egy bőrdarab tartotta össze, ami hamar megnyúlt, így téve használhatatlanná a szemüveget. Egy kis műtéttel azonban sikerült megjavítanom és így már tökéletes. A bőrdarab helyett vágtam egy újat és mögé alumínium lemezből raktam egy összekötő darabot, ami így már nem tud megnyúlni.Everything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
Szervusz. Amit a képeken látni, az az "osztott" szemüveg. A síszemüvegek , meg az olyan munkavédelmi védőszemüvegek, ami alá dioptriás szemüveget lehet felvenni, azok nem különálló " ablakokból " állnak, hanem egybefüggő áttetsző műanyagból vannak elkészítve. Üdvözlettel.sricsi70 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Köszi a választ.UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsatlakozom az előttem szólóhoz, (majdnem) minden szavával egyetértek. A képen látható szemüveggel megegyezőt használtam párszor, igaz nem az enyém volt, csak kölcsön kaptam. Igazán csak dísznek jó a sisakra.
Hát ezek után nem biztos, hogy annyira akarok ilyen szemüveget
.
Ha mégis, akkor nagyon meg fogom nézni,hogy mit veszek.
Annak idején körösi bukóhoz síszemüveget használtam (úgy emlékszem nem volt kényelmetlen), de szerintem az nem passzolna a jelenlegi sisakomhoz, motoromhoz.
Legalább ma is tanultam valamitdafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusz. Amit a képeken látni, az az "osztott" szemüveg. A síszemüvegek , meg az olyan munkavédelmi védőszemüvegek, ami alá dioptriás szemüveget lehet felvenni, azok nem különálló " ablakokból " állnak, hanem egybefüggő áttetsző műanyagból vannak elkészítve. Üdvözlettel.
!
Komment
-
Nem! Azt kizárólag motoros szemüvegként árúlták.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVagy lehet hogy az permetező szemüveg volt?
Komment
-
Na, de szivesen vennék egy restaurálható darabot---most sikerült szerzni egy újszerü kiskőrösi üvegszálas (régi) gyerek sisakot! Az ritka nem? Vagy csak én nem láttam?
Egy hibája van ,hiányzik hátulról az a kis prizma ----ha valaki tudna --szivesen megvenném.Már csak bele kell nőni az unokámnak
---
Komment
-
Köszi a választ és külön köszönet a képekért!darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn ezt a fajta windmaster szemüveget szoktam használni ha a kis sisakomat használom, nekem bejött.
A zöld siltessel az a baj hogy a gumi alkatrészek elöregednek, ha nem volt jól tárolva, de még azért lehet jó állapotút szerezni.
Komment
-
Üdv!
Találtam egy fent említett szemüveget (vagy ahhoz hasonlót) egy 'hozzá járó' bukóval együtt a Vaterán.
Itt a linkje, ha érdekelne valakit:
Pannónia Pannonia korabeli sisak, szemüveggel!
Komment
-
Szia UK,
Megmondanád milyen márkájú ez a sisak és hogy milyen motorhoz használod?
Baka
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsatlakozom az előttem szólóhoz, (majdnem) minden szavával egyetértek. A képen látható szemüveggel megegyezőt használtam párszor, igaz nem az enyém volt, csak kölcsön kaptam. Igazán csak dísznek jó a sisakra. Ami engem nagyon zavart, azon túl, hogy a "közepe" sehogy sem passzolt a fejemre, hogy a felső része és a sisak homlokba érő része ugyanazon a területen helyezkedne el az ember fején, így a kettő nem nagyon fér meg egymás mellett (alatt). Biztos létezik ebből a fajta szemüvegből jó is, de a képen látható szerintem nem az. Én úgy oldottam meg a kérdést, hogy vettem egy Climax márkájú szemüveget egy lengyel börzén. Na ez sem volt teljesen jó, mert a két szemüveg felet csak egy bőrdarab tartotta össze, ami hamar megnyúlt, így téve használhatatlanná a szemüveget. Egy kis műtéttel azonban sikerült megjavítanom és így már tökéletes. A bőrdarab helyett vágtam egy újat és mögé alumínium lemezből raktam egy összekötő darabot, ami így már nem tud megnyúlni.[ATTACH=CONFIG]5242[/ATTACH]
Komment
Komment