Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jön a szezon - tavaszi kesergéseink :)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Még, hogy nincs több ötletük!
    Ezzel az eddigi költség kalkulációinkat dobhatjuk a kukába, de arra figyeljen mindenki, csak a szelektív gyűjtőket használja!
    Brutálisan emelik a járművek vizsgadíját
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Még, hogy nincs több ötletük!
      Én már csak azon lepődnék meg, ha valami csökkenne az ára!

Amúgy az smkp-nak mióta kell vizsga, és ez miféle? (valahol lemaradtam arról, hogy ezekre is kell... )

És itt a legújabb ötlet...
      Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 ápr. 20, 11:58.

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        smkp-nak mióta kell vizsga, és ez miféle?
        Szerintem a mopedautókra gondolnak, azoknak lehet hogy van, hiszen rendszám is kell rájuk...

De hogy valami pozitívat is írjak: nem tudom hogy vagytok a KEKKH-val, de szerintem rekordot döntöttek az ügyemnél. Az én ajánlott küldeményes szelvényemen 2012.04.16 a dátum, a válaszlevelükön 2012.04.18. Gondoltam még van egy hónapom játszani a T1-essel mire rendeződnek a dolgok, erre ilyen hirtelen (2 nap alatt) válaszolnak...
        Intrepid, soveny és mir-mur kedvelte ezt.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          , de szerintem rekordot döntöttek az ügyemnél. Az én ajánlott küldeményes szelvényemen 2012.04.16 a dátum, a válaszlevelükön 2012.04.18.
          Sajnos egyre kevesebb az ügy(fél), mert ezt már nem sokan bírják anyagilag!
          A veszprémi felügyeletnél szoktam vizsgáztatni, 2-3 éve már vasárnap este betettem a sorba a járművet, hogy hétfőn ne kelljen az egész napot ezzel tölteni! Arról nem beszélve, hogy mikor bejelentettem azt mondta a hölgy, hogy "két hét múlva tudjuk vállalni"!
          Most se várakozási idő, se sor..........vajon miért?

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Amúgy az smkp-nak mióta kell vizsga, és ez miféle?
          Figyeljétek meg, ez lesz a következő!
          Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 ápr. 20, 21:10.

Komment

Hát remélem hogy nem. Akkor méginkább maguk alatt vágnák a fát, már most elég brutálisan visszaesett az üzemanyag fogyasztás. Ha ezt meglépik akkor még tovább fog esni. Én pl abban a pillanatban ülnék vissza a biciklire amint életbe lépne a kötelező kismotoros rendszám... (van egy olyan sanda gyanúm hogy annyiba fájna ez a kaland mint kb a motor)

Komment

Az smkp-ra való rendszám még nem is feltétlenül lenne hülyeség egy normális országban, de több, mint valószínű, hogy idehaza ez is csak a lehúzásról szólna!

Komment

Eddig ez a szezon nálam úgy jellemezhető, hogy ritka a teli tank.
                2-3 hetente egy 100km teszek meg. Pedig büszke voltam arra, hogy nem szobadísz motorom van.
                Bár ez más tényezőknek is szerepe van mint másik felújítás és munka.
                Remélem még a műszakit ebbe az évben nem emelik meg.
                De ha már ilyen finomságokat kapunk, akkor nekünk is járhatna egy kis minőségi aszfalt például.

Komment

Szervusztok!

A "jus murmurandi",az-az a morgás joga(a népnek ahhoz joga van,hogy elégedetlenségének hangot adjon,-mindenkit megillet),avagy az újkori Tiborcok panaszai.

Értem-átérzem a sorok között megbúvó elégedetlenséget,-sőt egyetértek vele,de a morgás,csak morgás marad,amíg sokan,de nagyon sokan,nem protestálnak ellene.

Sajnos olyanná formálódik a világ,amely a megalkotott törvényeivel,lassan ellehetetleníti,élhetetlené teszi az életet.

Nagyon sajnálom,hogy életem delén egy kissé túl,azt a végkövetkeztetést kell levonnom,hogy az utókornak,egy rosszabb minőségű életet adunk át,mint amilyet apáinktól örököltünk.

Üdvözlettel:Che
                  Tamás78, apacsavo és Intrepid kedvelte ezt.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    egy kis minőségi aszfalt
                    én egyelőre nem is merek kimenni a másik motorommal, mert úgy néz ki az út, mintha szőnyegbombázás érte volna...

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Remélem még a műszakit ebbe az évben nem emelik meg.
                      Tegnap ismerősöm mondta telefonban, hogy nagyon megfogják emelni a műszaki díját. Tud erről valaki konkrét infót, vagy csak én lettem félretájékoztatva?

Komment

DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        konkrét infót
                        Pár hozzászólással feljebb épp erről beszéltünk, hogy már megint nem kicsit akarnak kiszúrni a zemberekkel!
                        A hírekből annyit látni, hogy megakarják emelni a vizsgáztatás díját, de konkrét időpont még nincs. Bármi lehetséges, de mi tartaná vissza őket?!
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 ápr. 21, 07:57.
                        DCS kedvelte ezt.

Komment

Semmi sajnos... Ezeknek a majmoknak odafönt eszükbe nem jutna megnézni hogy mennyi pénzünket viszik el így is, nem hogy ezekkel emelésekkel meg az internet(annak meg száradna el mindkét karja aki papírra merte írni azt a javaslatot hogy adatforgalom alapján vagy időalapon) és telefon adóval...
                          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 ápr. 21, 09:49.

Komment

DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Tegnap ismerősöm mondta telefonban, hogy nagyon megfogják emelni a műszaki díját. Tud erről valaki konkrét infót, vagy csak én lettem félretájékoztatva?
                            Elég konkrét?
                            Brutálisan emelik a járművek vizsgadíját
                            DCS kedvelte ezt.

Komment

Mit akartok? Futóverseny adó is lesz. Nem tudom sírjak vagy röhögjek...

"A tervezet egyedi díjszabással számolja a futóversenyeket, vagyis a fő- és tömegközlekedési útvonalakon 100 forint/négyzetméter/nap helyett óránként 3 forintot kell fizetni négyzetméterenként. Minden más úton óránként 1 forint az egy négyzetméterre eső tarifa."

(MTI)

Komment

Na "gyerekek" netadóról letettek:
                                Újabb adókat hoz a Széll Kálmán | Belföld - Magyarország hírei | Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu
                                Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 ápr. 24, 20:14.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X