Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kémleljétek az eget!
Collapse
X
-
Ahogy elnézem az a fenyő is veterán korú volt. Amúgy itt nálunk is nagyon szép most az idő, öröm kint lenni a szabadban.
- 1 like
Leave a comment:
-
-
Én nem vagyok otthon, de a kutya nagyon várja és nagyon "szereti" a postástSüpi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVárd a postást, ma kaja után feladtam neked a távtartót, használd egészséggel.
. Aztán szüleim úgyis megnézik, hogy kit szeret(ne) ennyire az a jószág. Köszönöm szépen hogy kerestél nekem távtartót és küldtél!
Valahogy jobban tetszik a Trophy oldalsztender nélkül (ami egyébként is furcsán állt, kikopott, deformált volt, nem szereltem volna rá vissza szivesen).
- 4 likes
Leave a comment:
-
Nekem van még tavalyról 30 liter almapálinkám. Nagyapámtól minden évben kapok 4-6 hordó almacefrét. Tündér az öreg mi?!
Dongós, ha már itt vagy: ne csak az eget nézegesd. Várd a postást, ma kaja után feladtam neked a távtartót, használd egészséggel.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Pedig pont ezek kárpótolják az embert ebben az egyre hűvösebb, egyre kopaszabb évszakban. Amikor begyűjtjük az almát, szilvát, diót, mogyorót, hogy télire legyen.Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemár nagyon unom ezt az örökös őszi gyűjtögetést,hol a szilva,vagy mogyoró és most a dió
Tegnap tekertem egyet a határban és egy erdőszélen találtam 4 hatalmas diófát. Nos, vagy 10 kilóval megrakva mentem haza
. A sütibe való már bőven megvan. Viszont pálinkaanyag sehogy nem adódott az idén. A körtefáról tavaly lejött majd' 3 hordóra való(!!!)
, idén egyetlen egy darabot nem termett! Majd jövőre...
- 1 like
Leave a comment:
-
Szervusztok!
Egy fecske nem csinál nyarat,de még kettő sem,-nos ma két fecskét láttam repülni a látómezőmben.Mondtam is nekik,-iparkodjatok,hogy jövőre is láthassalak benneteket!Egész napos borús gyengén ,de esős napunk volt,-olyan igazi kifi.gásra való idő és néha már hallani egy-egy távoli kár-kár-t is.Szedegettem a diót és jól átnedvesedett a hátamon a gúnya,már nagyon unom ezt az örökös őszi gyűjtögetést,hol a szilva,vagy mogyoró és most a dió.Lett szilvalekvár bőven és ha minden jól megy szilvapálinka is lesz.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Leave a comment:
-
Én viszont ma láttam egy eszement gólyát. Ittfelejtette magát ebben a trutymó időben szerencsétlen
- 1 like
Leave a comment:
-
Felétek is? Felénk is, de akkora mennyiségben, hogyha befejeztem a rendrakást a pincében (valamiféle őszi nagytakarítás,csinálom a helyet az almának) megnézem a Hitchcock-féle Madarakat...Az égen sajna már csak varnyúk vannak
Úgy tűnik nem ritkítják felénk a varjakat, pedig tényleg nagy fekete felhőkben lepik meg a vetéseket.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Szervusztok!
JAWA,vagy CZ,-CZ,vagy JAWA? F@sza az mind a kettő.Korában nagyon,de még napjainkban is el lehet velük motorozgatni,ti tudjátok a legjobban.Valaha én nagyon márkasoviniszta voltam,a CZ-t illetően,-mára kinőttem ezt a "betegséget",most már becsülök minden járóképes régi technikát.Ami meg nem járóképes,azt azért becsülöm,mert lehet még belőle az.
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Leave a comment:
-
Üdv wsievers!
Leave a comment:
-
Amely alsó bölcső elől a villanyakhoz oldalról van hegesztve, és még normálisan meg se tudták csinálni, mert 2 műanyag dugó jár bele...az milyen már? Ez nem elfogultság, hanem tény.Jawa bölcsőváz
És a Cz váz is bölcső.
Krómozott tank van mindkettőn, sőt a Cz-nek krómozott az első-hátsó sárvédője is.
Hasonló. A Cz hátul is keskeny(kivéve a 472.6 szériát).A motor ugyan az
3 féle tank, 2 féle ülés, 3 féle első lámpa, 2 féle hátsó, 3 féle műszeregység, 2 féle váz, 2 féle blokk, 2 féle kerék.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 szept. 13, 18:30.
- 1 like
Leave a comment:
-
Bocs én nem vagyok" íly márkahű" elfogult és ezt ne vedd sértésnek. Ami szép az szép a szememben a 634 az egy szép gép összességében míg a Cz mindíg is a sportosságot egyszerűséget sugallta persze ez az én meglátásom mely nem törvényszerűség. Látod mindettől függetlenül a márka hűségem töretlen!No vessük össze a kettőt: Jawa bölcsőváz mely sokkal stabilabb igaz nehezebb.A motor ugyan az, legfeljebb más a kis lánckerék.A többi a "díszítés"szemre mutatósabb a 634 -e_sen a sportossága miatt egyszerűbb a Cz. Az alu. ráfon nincs mit vitatkozni mint a kipufogón sem.Azért a "műszerfalon" ha azt annak lehet nevezni lenne mit vitatkozni oly csúnya ,hogy már szinte szép
.No mindettől függetlenül az egyszerűség,használhatóság- sportosság miatt CZ a nyerő szerintem is.
- 3 likes
Leave a comment:

Leave a comment: