Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Még három. Ezt a kerti vasútra rajzoltam, azóta van tovább is csak nincs kép.
Készült még fényjelző, fénysorompó, ezer dolog. Kezdek belejönni a dologba.
Megrajzolni csak egyszer kell, aztán bármennyi kijön belőle a nyomtatóból, ez jó buli
Amikor a múltkor azt mondtam a feleségemnek, hogy "eljátszanék veled, mint gyermek a villanyvasúttal", hát akkor valami ilyesmire gondoltam. Ha egyszer játék, legyen élvezetes.
Szép és jó ez a lötyis nyomtató, de van egy olyan sejtésem hogy ehhez egy adag folyadék annyi mint amennyiért te a komplett nyomtatót vetted. A nyomtató árából meg veszel egy kertes hátat vidéken...
A Csörgő-építés most itt tart, és hála egy kis szélnek az első törésteszt is megvolt, én meg megtanultam, hogy meg fog száradni az alapozó akkor is ha bent van a garázsban a kaszni...
Ez az Eiffel-tornyos nyomtató tetszik. Követem a dolgokat, valami ilyesmit el tudnék képzelni itthonra is következő nyomtatónak http://img.index.hu/imgfrm/7/4/9/5/IMG_0012847495.jpg
A Csörgő-építés most itt tart, és hála egy kis szélnek az első törésteszt is megvolt, én meg megtanultam, hogy meg fog száradni az alapozó akkor is ha bent van a garázsban a kaszni...
Azóta már "tető alatt" van a vas, áprilisra szerintem készen leszek a teljes kasznival. Hát, nem lett kicsi, még ha nem is 1:1-ben mása az eredetinek mint a motoros csávóé, de mögöttem nem is áll egy cég támogatással...
Az eddig elkészült elemeket csiszoltam, füllereztem. Ha összeáll az egész, akkor egyben is lesz egy füllerezés, csiszolás, aztán simán lefestem pirosra (meg sárgára, szürkére, ahol kell), dupli color vagy hasonló spray-el. RAL kódok megvannak hozzá.
PLA-ból van, az simán festhető minden nélkül.
Leave a comment: