Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Őszinte kérdések nőkről

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Gratlálok Che, még sok boldog eggyütt töltött évet kivánok nektek!
    Utoljára szerkesztve a következő által: barna; 2012 szept. 28, 00:47.
    Che kedvelte ezt.

Komment

Azt hiszem Che, igazán boldog és meghatódott lennék, ha 38 év múlva az én férjem így nyilatkozna kettőnkről.

Sok boldogságot kívánok nektek továbbra is.
      TLF65 és Che kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ... Valószínű soha nem fogja elolvasni,jelen hozzászólásom,ezért le merem írni,hogy érzelmeim iránta változatlanok,az-az a mai napig szerelemmel szeretem. ...
        Tőlem nem tudja meg, ígérem. De miért is titok ez?

Én is gratulálok!
        Che kedvelte ezt.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ehhez csak gratulálni lehet! Szegény asszony hogy bírhatta idáig
          Che kedvelte ezt.

Komment

Őszinte kérdések nőkről!!!!

Na DE hol a NŐ!!!!!!
            Hova tűnt Damon Hill???? Vagyis hova tűnt
            Anangyalka??????!!!!!
            Nem ír, nem jelentkezik.:-(((( Lehet , hogy relaxál? Piheni a hétvégét???:-))) Ez nem jellemző rá:-(((( Bár látom azért jár erre, csak nincs kérdése.......................már.:-( Kész a gép, talán kéne neki adni egy új feladatot.:-))))) Van egy elfekvő TLF-em, vagy TLT-m nem is tudom.:-(((((. Angyalka nem vállalnád, jó kevés pénzé:-))) ,de sok ellen szolgáltatásért a rendbe tételét? Rossz aki rosszra gondol.:-))))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Angyalka nem vállalnád, jó kevés pénzé
              Neked semmi pénzért nem vállalom

Komment

Jó akkor nem nekem, egy barátomnak.:-)))) Mintha egy kis ............éreznék irányomban.:-(((((

Bántottalak én valaha??????

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Neked semmi pénzért nem vállalom
                  Félreérted TUZI! "semmi pénzért" = ingyen !

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    „semmi pénzért” = ingyen
                    Szó nem lehet erről... Tuzinak még a dátumot is hozzáadnám a javítási költségekhez

Interpid, persze te más vagy..neked,lehet,hogy ingyen lenne

Komment

Interpid, persze te más vagy..neked,lehet,hogy ingyen lenne
                      Yamahások egymás közt?!
                      Éppen van egy P10esem, amivel nagyon nem haladok, még a végén szavadon foglak!

Komment

Semmi akadálya, majd keress meg privátban..2 hét és teheted fel a kész P10-es fotóit

Komment

Szó nem lehet erről... Tuzinak még a dátumot is hozzáadnám a javítási költségekhez
                          Továbbra sem értem, mi a bűnöm??? Mert az ,hogy pénzért nem az oké, ingyen nem fogadok el semmit ,élet tapasztalat az ingyen a legdrágább, ingyen csak én adhatok.:-))))) Tehát pénzért nem, ingyen szintén......................................

Komment

Gondolkozz csak a bűnödön.
                            Igen,azt én is megtanultam,hogy a szívesség mindig a legdrágább...
                            De mi van nálad ami ingyen elvihető??

Komment

Tényleg nem tudom mit tettem, vagy nem tettem , hogy durcizol.:-))))) Mi van nálam ami ingyen elvihető???? Ki mondta , hogy bármit is el lehet vinni ingyen???? Én csak azt mondtam , hogy ÉN adhatok.:-))) Nem egészen ugyan az.:-(((

Nem csak tőled, mindenkitől bocsánatot kérek, de a múlt hetem is nagyon húzós volt, ez a hét pedig főleg az lesz. Szombat vasárnap egy kisebb csapatot látok vendégül, és nagyon sok a szervezni valóm természetesen a napi (12-16 órás) munkám mellet. Persze meg sem közelíti anangyalka szervezését/buliját, de azért szeretném hozni a szokásos színvonalatt.
                              Így , csak be-be esem és lépek is.:-((( Majd bepótolom.:-)

Ui.István szombaton elvileg (ha nem esik) viszem a csapatot gokartozni Kakucsra. Ha gondolod és van időd kinézhetnél. Esetleg gurulnál is egyet ha van kedved.

Komment

Gondolkozz picit és biztosan rájössz !

Mesélj majd az összejöveteledről...jut eszembe, mi hogyhogy nem vagyunk meginvitálva???
                                Mondjuk, én vasárnap a győri turkálós piacon leszek, szoktak lenni motor alkatrészek is, eddig nem is figyeltem, de most már hozzáértő szemekkel fogok turkálni

Itt volt apukám, elolvasta a fórumot, nem ezt, hanem a Csepel-est, úgyhogy most már tudok írni , nincs ellenőrzés...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X