Gratlálok Che, még sok boldog eggyütt töltött évet kivánok nektek!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Őszinte kérdések nőkről
Collapse
X
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... Valószínű soha nem fogja elolvasni,jelen hozzászólásom,ezért le merem írni,hogy érzelmeim iránta változatlanok,az-az a mai napig szerelemmel szeretem. ...
Én is gratulálok!Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Őszinte kérdések nőkről!!!!
Na DE hol a NŐ!!!!!!
Hova tűnt Damon Hill???? Vagyis hova tűnt Anangyalka??????!!!!!
Nem ír, nem jelentkezik.:-(((( Lehet , hogy relaxál? Piheni a hétvégét???:-))) Ez nem jellemző rá:-(((( Bár látom azért jár erre, csak nincs kérdése.......................már.:-( Kész a gép, talán kéne neki adni egy új feladatot.:-))))) Van egy elfekvő TLF-em, vagy TLT-m nem is tudom.:-(((((. Angyalka nem vállalnád, jó kevés pénzé:-))) ,de sok ellen szolgáltatásért a rendbe tételét? Rossz aki rosszra gondol.:-))))
Komment
-
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAngyalka nem vállalnád, jó kevés pénzé
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNeked semmi pénzért nem vállalom
- 2 likes
Komment
-
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése„semmi pénzért” = ingyen
Interpid, persze te más vagy..neked,lehet,hogy ingyen lenne
- 1 like
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseInterpid, persze te más vagy..neked,lehet,hogy ingyen lenne
Éppen van egy P10esem, amivel nagyon nem haladok, még a végén szavadon foglak!
Komment
-
-
- 3 likes
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzó nem lehet erről... Tuzinak még a dátumot is hozzáadnám a javítási költségekhez
Komment
-
-
Gondolkozz csak a bűnödön.
Igen,azt én is megtanultam,hogy a szívesség mindig a legdrágább...
De mi van nálad ami ingyen elvihető??
Komment
-
Tényleg nem tudom mit tettem, vagy nem tettem , hogy durcizol.:-))))) Mi van nálam ami ingyen elvihető???? Ki mondta , hogy bármit is el lehet vinni ingyen???? Én csak azt mondtam , hogy ÉN adhatok.:-))) Nem egészen ugyan az.:-(((
Nem csak tőled, mindenkitől bocsánatot kérek, de a múlt hetem is nagyon húzós volt, ez a hét pedig főleg az lesz. Szombat vasárnap egy kisebb csapatot látok vendégül, és nagyon sok a szervezni valóm természetesen a napi (12-16 órás) munkám mellet. Persze meg sem közelíti anangyalka szervezését/buliját, de azért szeretném hozni a szokásos színvonalatt.
Így , csak be-be esem és lépek is.:-((( Majd bepótolom.:-)
Ui.István szombaton elvileg (ha nem esik) viszem a csapatot gokartozni Kakucsra. Ha gondolod és van időd kinézhetnél. Esetleg gurulnál is egyet ha van kedved.
- 1 like
Komment
-
-
Gondolkozz picit és biztosan rájössz !
Mesélj majd az összejöveteledről...jut eszembe, mi hogyhogy nem vagyunk meginvitálva???
Mondjuk, én vasárnap a győri turkálós piacon leszek, szoktak lenni motor alkatrészek is, eddig nem is figyeltem, de most már hozzáértő szemekkel fogok turkálni
Itt volt apukám, elolvasta a fórumot, nem ezt, hanem a Csepel-est, úgyhogy most már tudok írni , nincs ellenőrzés...
- 1 like
Komment
Komment