És a kanos medve után szabadon: Mivel mondta?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nem bírunk magunkkal ... egyelőre frappánsabb cím nélkül
Collapse
X
-
-
-
-
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz egyszerűen hihetetlen,hogy megint itt tartunk
- 1 like
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz egyszerűen hihetetlen,hogy megint itt tartunk
"Ezt mivel mondtad?)"Tamás78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt mivel mondtad? )”Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 17, 19:47.korompaiistvan és Tamás78 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
-
-
Jó ötlet a téma kettéválasztása, bár kétlem, hogy értelmes marad az, amit innen „kigyomlálunk”.
Gondolkodtam rajta, hogy előhozakodjak-e ezzel, de arra jutottam, hogy talán megértitek: Arra kérlek benneteket, hogy figyeljetek rá, hogy ne legyen közönséges az, amit Veterán fórum bármelyik témájába írtok. Szerintem nem való ide. Tartsuk szemelőt, hogy ez elsősorban szakmai fórum. Természetesen a jó hangulat, a tréfa szükséges ahhoz, hogy élvezetes színes olvasmány szülessen itt közös munkával. Nem fogom tudni definiálni, hogy hol a határ. De gondoljatok arra, hogy esetleg éppen a saját gyerekeiteknek írtok most tankönyvet, vagy ilyesmi...
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ugye az eredeti témám maradhat itt???
- 6 likes
Komment
-
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondolkodtam rajta, ............... vagy ilyesmi...
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ezt mivel mondtad???
Csak persze, kicsit többet kell így gondolkodni.
- 4 likes
Komment
-
-
Komment