Mindenkinek Békés, Meghitt, Boldog Új Esztendőt Kívánok!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Boldog Új Évet!
Collapse
X
-
Szervusztok!
A fórum minden tagjának és családtagjának,valamint a fórum olvasóinak,egészségben és sikerekben gazdag boldog Újévet kívánunk!Kívánjuk továbbá,hogy jövőre is tudjunk jókívánságokat írni és akik ezen sorokat olvassák most,azok a jövőben is olvashassák azokat!
Üdvözlettel:Irénke,Józsi1 kép
- 10 likes
-
Kedves Szőrös!
Köszönöm a jókívánságokat,de mi legyen azokkal akik JAWA-sok,CZ-sek,Junakosok,........?
Jól van tudom én azt nagyon jól,-hogy szándékod szerint a jókívánságaid,az itt jelen lévő összes veteránosra vonatkoznak,függetlenül attól,hogy milyen márkájú motorjaik,vagy autóik vannak,-csak úgy hüjékedtem.
A magam nevében,-nagyon sok jót kívánok neked az egész Újévben,kerüljön el mindenféle betegség és anyagi gond!
Üdvözlettel:Che2 képek
- 3 likes
Komment
-
" A magam nevében,-nagyon sok jót kívánok neked az egész Újévben,kerüljön el mindenféle betegség és anyagi gond!
Üdvözlettel:Che "
Nos , érdekes de ahogy változunk , egyre jobban egyszerűsödnek illetve ki alakulnak a fontossági sorrendek az ember életében . így teljes egyetértésben Che kollégával , magam is ezt a két dolgot és ebben a sorrendben , kívánom minden itt megjelentnek .
--a többi meg le .........
- 5 likes
Komment
Komment