Ez lehetne a címe: Egy motoros rém álmai! De ritka szép kép összeállítás. Itt látni azért a "szakmai" zsenialitás / hajtókar toldása/ határtalan.Ezt meg érni,hogy rádöbben az ember miket barmoltak össze a gépén az elődök nem hiszem,hogy kiül a vigyor az illető szája szélére.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Vicces motoros képek
Collapse
X
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseugy dontottem inkabb gyalog megyek
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát nem vagy igazi sportember.
Sétál a jó levegőn ahelyett hogy szennyezné azt.ű
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt meg érni,hogy rádöbben az ember miket barmoltak össze a gépén az elődök nem hiszem,hogy kiül a vigyor az illető szája szélére.
Tessék csak szájba venni azt a szót,hogy :NINCS ,forgatni,rágcsálni, emésztgetni .
Ezeknek a járműveknek menni KELLETT , vinni az odalkocsiban a 2 beton villanyoszlopot , a m3 sódert, és a végén a sornak : az esküvői párt is .
És közben ott az a fránya kis apró gyomor ideg : mit csinálok ha leszakad , eltörik, elreped.....?
Bosánat , de ahogy öregszem egyre érzékenyebb vagyok arra ,hogy legalább ezen a téren ne változzon az íratlan történelem .
Az a hegesztett hajtókar pdig példa a zsenialitás és tökéletes munka keverékér --hisz lehet hogy 10 évig is müködött--nem törötten kerölt elő.
Nem közvetlen , de idevág , a Pannóniákból pedig igen is kistraktort KELLETT csinálni !
- 5 likes
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzek után végképp leteszem a kocsit De még az asszonyt is felhívta hogy vacsorára otthon lesznek
[ATTACH=CONFIG]12298[/ATTACH]
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzinte hallom a komát, ahogy mondja: "Alaminium, tesókám, alaminium!"
Mi a baj a blokkal, hogy nem akar a bölcső(váz)ben maradni?
Komment
-
Nem kép, videó, de nekem tetszik. Igazi Doxa.
Sweet Georgia Brown & traktor (edited version) - YouTube
- 14 likes
Komment
Komment