Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ez jó buli volt tavaly is és a környezet is szép! Várhatóan ott leszünk hiszen a Lányom címvédő! A sodrófa hajítás tavalyi bajnoka készül a megmérettetésre. Én a távolba nézésre nevezek be!
Tudjátok,hogy egy Barkaszból / annak az elejét rakta rá/ Szegeden alkotott egy srác már nem is egyet.Két oldalon padokkal és bulizós felvonulásokon szokott megjelenni.
Így biztosan sikertelen lesz a vizsga mert kizárt, hogy egy Vizsgabiztos azt a repedt fát bevállalja. Erre is érvényes a Hülyeség határtalan! Hogy jót is említsünk az előzőekben általam emlegetett szegedi sörbicikli is megtalálható és szerintem pofásra sikerült.
Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 máj. 07, 08:09.
Oka: bővítés
70-es évek eleje!Műszakira Ózdról Miskolcra hordtuk a VOLÁN kocsikat.Ott láttam egy gyönyörű M21-es Volgát de tényleg vitrin állapotban!Mindenki hanyatt esett tőle!Dícséret hegyek,válveregetés a tulajnak(egy idősödő úr.....akkor még elvt.!)Aztán rendszám le!.........kiderült hogy a bácsi annyira beleélte magát a szépítgetés elmesélésébe........még azzal is dicsekedett hogy a fékbetéteket nem szegecselte hanem ragasztotta....,,Epokittal"!........ere szedették le a rendszámot mert a vizsgabiztos szerint ez a ragasztó hőre lágyuló!(Legalábbis így hallottam!Nem igen figyeltem oda mert az én Barkasomat meg a kézifék miatt csesztették ugyan is eléggé el nem itélhető módon semmit sem fogott!
Komment