Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Vicces motoros képek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez jó buli volt tavaly is és a környezet is szép! Várhatóan ott leszünk hiszen a Lányom címvédő! A sodrófa hajítás tavalyi bajnoka készül a megmérettetésre. Én a távolba nézésre nevezek be!

Komment

Én a távolba nézésre nevezek be!
      Abban kemény ellenfél vagyok. Szemüveggel ellátok egészen a csillagokig. Csak a kezem rövid az olvasáshoz.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Én a távolba nézésre nevezek be!
        De az fedettpályás lesz, ugye?

Tőle el lehet lesni a technikát:
        https://www.youtube.com/watch?v=8AVJEaKkVW8
        Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 ápr. 14, 15:14.

Komment

Természetesen az lesz csak szénakazalban és a Piroskával/ garaboly kívül rakva/. Az esetleges Név azonosság kizárva és bocs.

Komment

Dongós!
            Csak most láttam a mérnöki folyamatábrádat! Egyszerűen kolosszális!! Holnap ki is nyomtatom és megy a falra.

Komment

Click image for larger version

Name:	névtelen.JPG
Views:	1
Size:	36.4 KB
ID:	144328Sok a duma? Van megoldás!

Komment

Úttakarítás...

Name:	professional-motorcycle-racer_zpsd6e7e079.jpg
Size:	27.2 KB
ID:	144350

Komment

Name:	orig-motorral-munkaba-88.jpg
Size:	65.2 KB
ID:	144376.....................
                  Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2015 máj. 02, 20:01.

Komment

Akkor már inkább ez:

Komment

Tudjátok,hogy egy Barkaszból / annak az elejét rakta rá/ Szegeden alkotott egy srác már nem is egyet.Két oldalon padokkal és bulizós felvonulásokon szokott megjelenni.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Akkor már inkább ez:

Ezt mintha láttam volna Miskolcon a kocsonyán is.

Komment

Szerintem több is van az országban. Külföldön nagy hagyománya kehet már neki. Elég beírni a gugliba a sörbringa szót és kiad egy csomó találatot.

Van egyszemélyes változat is.

Komment

Name:	14201-fabilizator-d.jpg
Size:	36.6 KB
ID:	144416Csak a műszakin átmenjen! Fabilizátor

Komment

Így biztosan sikertelen lesz a vizsga mert kizárt, hogy egy Vizsgabiztos azt a repedt fát bevállalja. Erre is érvényes a Hülyeség határtalan! Hogy jót is említsünk az előzőekben általam emlegetett szegedi sörbicikli is megtalálható és szerintem pofásra sikerült.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 máj. 07, 08:09. Oka: bővítés

Komment

Csak a műszakin átmenjen!
                                70-es évek eleje!Műszakira Ózdról Miskolcra hordtuk a VOLÁN kocsikat.Ott láttam egy gyönyörű M21-es Volgát de tényleg vitrin állapotban!Mindenki hanyatt esett tőle!Dícséret hegyek,válveregetés a tulajnak(egy idősödő úr.....akkor még elvt.!)Aztán rendszám le!.........kiderült hogy a bácsi annyira beleélte magát a szépítgetés elmesélésébe........még azzal is dicsekedett hogy a fékbetéteket nem szegecselte hanem ragasztotta....,,Epokittal"!........ere szedették le a rendszámot mert a vizsgabiztos szerint ez a ragasztó hőre lágyuló!(Legalábbis így hallottam!Nem igen figyeltem oda mert az én Barkasomat meg a kézifék miatt csesztették ugyan is eléggé el nem itélhető módon semmit sem fogott!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X