Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Sziasztok!
Abszolút nem vicces videót találtam a Yoputube-on és ezt szeretném veletek megosztani.
Egyébként meg mit motorozgat a járdán ?--végén még az a ......oszlop lesz a hibás . Komolyra fordítva pedig , szerintem egy tipikus (amatőr? ) reakció --olyantól akinek nincs a zsigereiben kódólva a motorozáshoz szükséges--örökérvényü szabály : A LEGFONTOSSABB ÉN MAGAM VAGYOK , az oldaldoboz meg levan s@@va .
példaféle gyanánt : aki frontálisan ütközik -ahelyett hogy elrántaná a kormányt , mert az -szinte bármi van oldalt - jobb
Nagyon 'cseles' tud ám lenni két ekkora oldaldoboz, nem tudom, vezettél-e már ilyetén módon felszerelt motort, mondjuk budapesti csúcsforgalomban
Hát még 2000-ben Etz 250est, bár azon kisebb volt a doboz, aztán 2002-től, mivel van "A" kat. + PAV I. egy szép fehér BMW-vel is kipróbálhattam milyen Igaz ezekkel ha mentem mindig szétnyílt a kocsisor, főleg ha konvojt kísértünk
Komment