Nem tudom ez és ehhez hasonló , kényszer szülte , de használható ötletek megvalósulásainak dokumentálása hol lenne jó helyen ? Egyenlőre ide teszem , aztán majd meglátjuk . Hangsúlyozom nem a fikázás , leszólás a célom , hanem tényleg elismeréssel adózom -pl ennek a valaminek a készítőjének .
Nézzétek : https://www.facebook.com/marketplace...4638927592077/
Nézzétek : https://www.facebook.com/marketplace...4638927592077/
de szerencsére egyetemes szerkezet lett...
befogótengelyt amivel két csúcs között szabályoztam....Csak a helyet fogta ha kellene ismét elkészíteném viszont a mai autóknál nem látom értelmét....nincs mit szabályozni rajtuk...Nem volt csicsázva,csak gyors és jó volt :ha dobozba raknám cimkézve, akkor talán nem dobnák ki,de a sok száz tüske,felfogókészülék ami szintén speciális:azzal mit kellene tenni,értelmetlen rakosgatni,Nemrég kezembe került egy régi fogaskerék madzaggal átkötve a cimkéből csak a csőszegecs maradt meg,elporladt most már nem tudom mié,ezután kisebb az esélye a sűjesztő elkerülésének!

! Mutatok egy fékfedelet, aminél azt kértem a mestertől, hogy perselyezze meg a fékkulcsot, mert kotyog. Mondta, hogy sok munkája van, kb. 2 hét múlva lesz kész, és akkor majd telefonál. Két hét múlva nem telefonált, én telefonáltam rá, mondta, hogy előre hoztak valami szállítási határidőt, ezért majd a jövő héten...Jó...rá egy hétre telefonáltam, hogy megvan, mire mondta, hogy nem, de majd a jövő héten,...Mondom neki, a múltkor is zt mondta, legközelebb is ezt fogja, mikor lesz meg, kellene a műszakira?!...Nem nagyon érdekelte, közölte, hogy ha nem tetszik vigyem máshová...Na, ekkor kellett volna szót fogadnom!!!
...Sajnos nem tettem, mert azzal ajánlották, hogy jól dolgozik, meg most megint álljak sorba??!...Aztán nem is mertem zavarni, hanem rátartottam néhány napot, és amikor felhívtam, közölte, hogy de hiszen már kész van a megígért időpontra...Még én érezetem hülyének magamat
...Mindegy, végre folytathatom a fék szerelését, örültem, rohantam érte. Ja, azt nem mondtam, hogy 3 rossz fékfedelem volt, elvittem mindet, ha már egyszer rááll, az nem 3-szoros munka, mint 1...
Komment