Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lovasszekér

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ma válaszolt:

"Átgondoltam a dolgot, számoltam, hány napot vesz igénybe, mennyi áram kb.
    55 000 Forinttól olcsóbban nem megy, és ez a munkadíj. Ha megnézed a szekeret, amit feljavítottam, láthatod, hogy van rajta munka. Van rajta bőven vas, és, ha nem teszed rá, ami rá való, akkor csak játékszekérnek fog tűnni.
    De, mint írtad, van két szekered.
    Be kellene vasalni mind a kettőt, és az egyiket eladni, 300 000-350 000 Forintért.
    Akkor teneked bőven ingyen lenne a szekered, sőt, még hasznod is lenne, és, ami igaz, én sem járnék rosszul.
    Nem kertelek."

Még jó , hogy nem mondtam el neki előre, hogy odaadnánk az egyik teljes famunkát, a másik vasalásáért....mert akkor így megcsináltatjuk, és adjuk az egyik szekeret mi...

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Átgondoltam a dolgot, számoltam
      Bombaüzlet! A fórumba meg ne hívd, csak ha kész a szekér. Remélem megrendelted?!

Komment

Nem, nem fogom meghívni, semmiképp, annyira nem szimpi
        korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Hogy halad a vasalás? Lesz belőle valami?

Komment

Joker mutatott a vaterán is megvásárolható vasalatokat, olcsóbban.
            Közben mást is megkérdeztünk, ő is kevesebbet mondott, Kocs-on.
            Most , karácsony előtt nem állunk neki, hiszen kész úgysem lesz, akkor meg csak elviszi a pénzt az ajándékokról...pedig karácsonyra terveztem, de itt 3-6 hónapról beszélnek...ezek nem tudják mi az sietni egy felújítással

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              ezek nem tudják mi az sietni egy felújítással
              Na ezzel így vannak a cégnél is. Kb. 4 éve tárgyaljuk, hogy rosszul van kialakítva a központi fűtés, mert a folyosó bal oldalán forrók az irodák, míg a bal oldalon kb.18 fok van. Mikor kell megjavítani? Most. Kedd óta cserélik azt a két vacak csövet, ami az egészet megoldaná. Tehát a vasalás - nem csak otthon a nagymosás után - tényleg lassan megy.

(Ha véletlenül Vasnak hívják a kovácsot, akkor mondd meg neki, hogy te úgy tudod. a vasat addig kell ütni míg meleg! Hátha gyorsabban dolgozik. )

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X