Közlemény

Collapse
No announcement yet.

HALINA csizma

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

HALINA csizma

Nem igazán motoros téma --bár száraz hidegben lehetne az is .Szóval segítséget szeretnék kérni ahhoz , hogy ujra legyen igazi eredeti orosz HALINA csizmám --mint gyermekkoromban .
    Ha valakinek lenne kapcsolata , ismeretsége a volt baráti országban , az nagyon jó lenne .
    Szóvel ebben a témában minden infót megköszönök.

Szervusz . Szerintem itt sokan nem tudják miről van szó ( igazából utána lehet nézni ! ) - a koruk miatt természetesen . Az apród.hu - n van eladó új 42- es . Üdvözlettel.

Komment

Az nem az ! Látod te is rosszul tudod ! Az igazi eredeti orosz , végig nemez és csak lucskos időben huztak rá egy vékony fekete kalucsnit .
      Azért hidd el van itt még néhány ---sokatlátott fószer.....

Komment

Szervusz . A "fej" rész varrott bőr, a szár pedig nemez - én ezt tudtam halina csizmának. Emlékszel a nyitott peronos villamosokra ? Ott a vezető egy hatalmas vastag talpú nemezből ( ha jól emlékszem ) készült csizmát viselt télen a nagy hidegben . Annak mivolt a neve ? A HŐR -ségnél az őrszemek meg őrbotost hordtak , de az is más volt - hosszú szőrmebéléssel. Üdvözlettel.

Komment

dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ott a vezető egy hatalmas vastag talpú nemezből (ha jól emlékszem) készült csizmát viselt télen a nagy hidegben
          Látot ! az az ! Vagyis szinte az !

Komment

Szervusz Joker!

Van ezeknek az Orosz csizmáknak,egy speciális neve (nem jön elő,hiba nyomkodom a r.playt),de az nem halina.Amennyiben eredeti Oroszt szeretnél,valahol,a feltett honlapokon kellene nézelődni,de lehet,hogy nagyon macerás lenne azt ide hozatni:Click image for larger version

Name:	Jokernak.jpg
Views:	1
Size:	184.6 KB
ID:	133849 Üdvözlettel:Che

Komment

joker, ha megtaláltad az oldalt ahonnan szeretnél rendelni, én lehet tudok neked segíteni benne.

ja.... és nem valen(y)ki a neve? Szerintem arra gondolt Che is.
              Utoljára szerkesztve a következő által: Lai; 2012 dec. 18, 12:17.
              joker kedvelte ezt.

Komment

...de bizony most hogy mondod beugrott . és köszönöm lehet hogy élek a segítséggel.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X