Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ki mennyi idős?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az teljesen mindegy,hogy ki hány éves
    Ez nekem is eszembe jutott, természetesen nem kor alapján osztogatják a tiszteletet, inkább csak kíváncsiságból érdekel, hogy a fiatalabbak is képviseltetik e magukat a veteránosok között.
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      na akkor játszunk
      Tehát akkor :

(1+1+1+1 motor) +X joker =303
      X joker =303-(1+1+1+1 motor)

Tehát ebből következik ,hogy
      X joker = 40 és 60 év között van az életkora !

Megfejtettem !
      Küldheted a küllőt !
      sepy, Blackmumus és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Arra gondoltam inkább , hogy kis tipusismeret órát tartva , beazonosítás közben megismerve a vasakat , jössz rá mennyi az annyi

Komment

kis tipusismeret órát tartva
          A piros, a sárga burkolat - polír versenyparipát (legalábbis a blokkját) és a sárga olaszt felismertem. Sajna a legrégebbit nem.

De a Pannonia küllőért megéri megkockáztatni egy tippet: 1917-esnek gondolva az utolsó előtti gépet azt mondom, hogy 54.
          Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 dec. 21, 22:53. Oka: Nem megy nekem ez a helyesírás-dolog...
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Majdnem , az öreg --egy TERROT -L- versenymotor 24' ből .És a többinél is kicsit hibáztál ,de sajnos az igazság nem odaát van , hanem itt : 51.
            Viszont ha megnézed a rejtvény kiírást --- itt nálam kell átvenni a nyereményt . Mondjuk a buszmegállóban , egy sör mellett ülve .
            barna és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Ez egyáltalán nem volt igazságos verseny!
              Már a versenykiírás sem!!!
              Mit csináljon az,aki nagyon akarta, mégis, fogalma sem volt a motorokról??
              (joker: hívtalak telefonon is, hogy megkérdezzem,de nem vetted fel )
              Nem mintha nagy szükségem lenne Pannonia küllőkre

Komment

Na, látod nincs igazság -most sem .

Komment

Viszont ha megnézed a rejtvény kiírást --- itt nálam kell átvenni a nyereményt . Mondjuk a buszmegállóban , egy sör mellett ülve .
                  Ez azt jelenti hogy nyertem? Ha igen, akkor majd tavasszal elmotorozom érte.
                  There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    majd tavasszal elmotorozom érte
                    ...kanyarodj Anyalka felé és hozd el . Ő is szeretne egy küllőt

Komment

Üdv, én 27-vagyok, az első veterán motoromat amely egy 66-os t5 10-éve vettem . A legöregebb papiros motorom 52-es a legfiatalabb 89-es. Szerintem nem a kor számít a tisztelet megítélésében, és tegeződve is meg lehet adni a tiszteletet.

Komment

Nem igazán akartam beírni, de akkor én vagyok a legfiatalabb! Idén Február 29-én voltam 8 éves!

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Idén Február 29-én voltam 8 éves!
                          Legalább korán érő vagy.
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Legalább korán érő vagy.
                            Kicsit segítek :P Nálatok hány évente van Február 29-e?

Én mikor idén tavasszal megvettem a 67 novemberi pannóniámat akkor voltam pontosan fele annyi idős mint ő, azóta viszont nekem is volt egy születésnapom meg neki is. Na ezt ki találja ki?

Komment

Hű+ha!!!

Szóval chemotox 8 éves ,vagyis nálam 4x8 tehát 32. Még jó mert 8 évesen csak nem kocsmázik.:-)))))
                              Blackmumus pedig 3X8=24:2=12+1 tehát 13. Szerintem nem chemotoxra értetted.:-)))
                              Vagyis akkor a Pancsira. Tehát.
                              44:2=22+1=23

Mit nyertem? Küllőt? Nembánom jöhet ,de személyesen kel elhoznod.:-))))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Mit nyertem? Küllőt? Nembánom jöhet ,de személyesen kel elhoznod.:-))))
                                sört nyertél de érte kell jönnöd, vagy ha szépen kéred akkor egy "fórumtalálkozó" alkalmával megkapod

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X