Che eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ki mennyi idős?
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésena akkor játszunk
(1+1+1+1 motor) +X joker =303
X joker =303-(1+1+1+1 motor)
Tehát ebből következik ,hogy
X joker = 40 és 60 év között van az életkora !
Megfejtettem !
Küldheted a küllőt !sepy, Blackmumus és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekis tipusismeret órát tartva
De a Pannonia küllőért megéri megkockáztatni egy tippet: 1917-esnek gondolva az utolsó előtti gépet azt mondom, hogy 54.Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 dec. 21, 22:53. Oka: Nem megy nekem ez a helyesírás-dolog...There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
-
Ez egyáltalán nem volt igazságos verseny!
Már a versenykiírás sem!!!
Mit csináljon az,aki nagyon akarta, mégis, fogalma sem volt a motorokról??
(joker: hívtalak telefonon is, hogy megkérdezzem,de nem vetted fel )
Nem mintha nagy szükségem lenne Pannonia küllőkre
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont ha megnézed a rejtvény kiírást --- itt nálam kell átvenni a nyereményt . Mondjuk a buszmegállóban , egy sör mellett ülve .There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemajd tavasszal elmotorozom érte
- 2 likes
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIdén Február 29-én voltam 8 éves!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLegalább korán érő vagy.
Én mikor idén tavasszal megvettem a 67 novemberi pannóniámat akkor voltam pontosan fele annyi idős mint ő, azóta viszont nekem is volt egy születésnapom meg neki is. Na ezt ki találja ki?
- 2 likes
Komment
-
Hű+ha!!!
Szóval chemotox 8 éves ,vagyis nálam 4x8 tehát 32. Még jó mert 8 évesen csak nem kocsmázik.:-)))))
Blackmumus pedig 3X8=24:2=12+1 tehát 13. Szerintem nem chemotoxra értetted.:-)))
Vagyis akkor a Pancsira. Tehát.
44:2=22+1=23
Mit nyertem? Küllőt? Nembánom jöhet ,de személyesen kel elhoznod.:-))))
- 3 likes
Komment
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMit nyertem? Küllőt? Nembánom jöhet ,de személyesen kel elhoznod.:-))))
Komment
Komment