Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ez nekem is eszembe jutott, természetesen nem kor alapján osztogatják a tiszteletet, inkább csak kíváncsiságból érdekel, hogy a fiatalabbak is képviseltetik e magukat a veteránosok között.
You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Majdnem , az öreg --egy TERROT -L- versenymotor 24' ből .És a többinél is kicsit hibáztál ,de sajnos az igazság nem odaát van , hanem itt : 51.
Viszont ha megnézed a rejtvény kiírást --- itt nálam kell átvenni a nyereményt . Mondjuk a buszmegállóban , egy sör mellett ülve .
Ez egyáltalán nem volt igazságos verseny!
Már a versenykiírás sem!!!
Mit csináljon az,aki nagyon akarta, mégis, fogalma sem volt a motorokról??
(joker: hívtalak telefonon is, hogy megkérdezzem,de nem vetted fel )
Nem mintha nagy szükségem lenne Pannonia küllőkre
Üdv, én 27-vagyok, az első veterán motoromat amely egy 66-os t5 10-éve vettem . A legöregebb papiros motorom 52-es a legfiatalabb 89-es. Szerintem nem a kor számít a tisztelet megítélésében, és tegeződve is meg lehet adni a tiszteletet.
Kicsit segítek :P Nálatok hány évente van Február 29-e?
Én mikor idén tavasszal megvettem a 67 novemberi pannóniámat akkor voltam pontosan fele annyi idős mint ő, azóta viszont nekem is volt egy születésnapom meg neki is. Na ezt ki találja ki?
Szóval chemotox 8 éves ,vagyis nálam 4x8 tehát 32. Még jó mert 8 évesen csak nem kocsmázik.:-)))))
Blackmumus pedig 3X8=24:2=12+1 tehát 13. Szerintem nem chemotoxra értetted.:-)))
Vagyis akkor a Pancsira. Tehát.
44:2=22+1=23
Mit nyertem? Küllőt? Nembánom jöhet ,de személyesen kel elhoznod.:-))))
Komment