Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ki mennyi idős?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

berlin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    'bazsimoci
    Csak ha nem sértődsz meg, akkor csak annyit mondok: Marhaaa...'

Miért nem lottozok !!
    Bocsi, de ez jut mindíg az eszembe... A Kelly hősei című alapműben, amikor Moriarty a műszaki zseni már semmilyen érvvel nem tud hatni Csodabogár felvetéseire ( " Te csupa negatív hullám vagy Moriarty!") -akkor csak megvetően ezt az egy szót veti oda...
    Csodabogár és Moriarty negatív hullámai - YouTube
    jagdtigger és zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Jó ötlet ez is.
      Bár a nevem talán sok mindent elárul, magamat már inkább szeretem 30asnak titulálni.
      A mocik tekintetében: Honda Foresight 250 2002
      Aprilia Atlantic 500 2006
      Pannonia T5H 1969 május (még a flottában)

Komment

én '80-as kiadású vagyok, a motorom meg '62-es

Komment

81-es muzsikus 56-os TL-ekkel + T1 + T5h jah és a Simsonokat se feledjen a lajstromból. Az S51-es Simsonom velem öregszik minden évben, de az összes többi szerintem öregebb nálam, bár lehet hogy Schwalbe is egyidős velem
          wsievers kedvelte ezt.

Komment

en 1983-as vagyok, motorjaim: Simson AWO Sport -1958 , SR2e - 1963, Star - 1973, S51c - 1990
            OdinHEM és zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Az teljesen mindegy,hogy ki hány éves.A korért nem jár,-csak úgy tisztelet,-csak az emberért,illetve a minőségéért.Jól átgondolva az ember,valahogy hasonlatos a borhoz,amikor még fiatal,olyan mint az új bor,-karcos,nyers,-ahogy telik az idő rajta,nemesedik,érik,javul a minősége,természetesen,ha jól kezelik.Sajnos a mai elnagyolt,felületes társadalom,nem kezeli jól az "új bort",de azért kell,hogy szerveződjenek ilyen közösségek,mint pl.,a fórum,hogy megismervén egymás nézeteit,-átgondolván a mások gondolatait,-esetleg elfogadva azt,-jobb minőségű emberré váljunk.

Valahogy én hiszem azt,hogy az ember nem "bűnben fogant",csak az élete folyamán tapasztalt negatív tapasztalatok teszik önzővé,-próbáljunk tehát emberséges emberek lenni és akkor mindegy hány évesek vagyunk.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok a fórum összes tagjának és olvasójának!

Üdvözlettel:Che
              sepy, sinter és 14 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tök jó, hogy termett itt egy ilyen téma is.
                35 vagyok, leszek és 15 voltam, mikor egy össze-vissza lévő 73/12 T5-öt összeraktam kertek alatt motorozáshoz. Azóta érdekel a Pannóniázás, 22 évesen vettem az első P10-esemet (73/06) és most nyáron a másodikat (70/08).

Komment

A kor nem számít csak a motorok szeretete.A jogosítványom 1966 márciusi. Azóta folyamatosan motorozok 64 éves elmúltam,de amikor motorra ülök vagy szerelgetem a motort kortalannak érzem magam. a veterán motorom 42 éves a mindennapi használatra 7 éves

Komment

Van 4 motorom (mert ugye csak az a motor ami üzemel ) és így összesen : 303 évesek vagyunk .

Komment

303? Ajha.. Én magamnak a 2 motorral 117 évet számoltam össze, amiből 26 a sajátom..
                      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Van 4 motorom (mert ugye csak az a motor ami üzemel ) és így összesen : 303 évesek vagyunk .
                        Milyen matematikai egyenlettel oldjuk azt meg ,hogy meg tudjuk hány éves vagy ?

Komment

Szerintem egy nő mindig kortalan,de mivel nem titok ,én 28 éves vagyok
                          A Csepel, ami ugye idehozott, talán 50-es évekből származik (esetleg 48-as? Vagy hogy is van ez, hozzáértők??
                          A mindennapos motor pedig 2006-os, még fiatalka

Komment

Én 70-es születésű vagyok, a motorom 73-as.
                            Szerintem is jó tudni, hogy milyen idős fórumtárssal írogatunk egymásnak.
                            Engem arra tanítottak, hogy tiszteljem a kort.
                            Természetesen ettől függetlenül mindenkinek meg kell adni a tiszteletet.

Komment

Segítek

Click image for larger version

Name:	fényképek 174.jpg
Views:	1
Size:	200.4 KB
ID:	133936

Name:	PA220138.jpg
Size:	202.9 KB
ID:	133942Click image for larger version

Name:	csesztreg-szlovákia-fiat tali 110.jpg
Views:	3
Size:	196.9 KB
ID:	133938

Name:	PA220131.jpg
Size:	196.1 KB
ID:	133943Click image for larger version

Name:	csesztreg-szlovákia-fiat tali 123.jpg
Size:	187.2 KB
ID:	133937

Name:	PA220121.jpg
Views:	2
Size:	203.5 KB
ID:	133941Click image for larger version

Name:	PA220123.jpg
Size:	198.3 KB
ID:	133939

Name:	PA220130.jpg
Size:	201.8 KB
ID:	133940--na akkor játszunk , az első három pontos találat beküldője 1-1 db Pannónia küllőt niplivel nyer , amit nálam vehet át , csak sk.!
                              Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 dec. 21, 12:28.

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Milyen matematikai egyenlettel oldjuk azt meg ,hogy meg tudjuk hány éves vagy ?
                                ezt szerettem volna valahogy egy lapra szerkeszteni de nem sikerült
                                Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2012 dec. 21, 18:28. Oka: beszúrtam a képeket, így megfelel?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X