Boldog Karácsonyt Fórumtagok!
Kísérje áldás minden utatok!
Legyen megértő családotok
És szépüljön, épüljön a motorotok!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Boldog Karácsonyt!
Collapse
X
-
Nagyon Boldog Karácsonyt és eredményes még boldogabb Új Évet!A mi kisvárosunk Betlehemje!
Ez pedig az én két kis angyalkám!(Bocsi!De nem tudom tűrtőztetni magam hogy ne dicsekedjek!Elvégre az életben csak egyszer lehetünk Nagyapák!)
- 12 likes
Leave a comment:
-
Stilszerű és szép a képed. Bort, búzát, Békességet!Boldog Karácsonyt!
- 13 likes
Leave a comment:
-
-
Na és mindezt ingyen tette??A Jézuska nevünkre íratta a T5/H-t és adott hozzá 2 év műszakit is!
Mi meg húszezresekkel fizetünk!

Legközelebb megyek hozzátok karácsonyt ünnepelni!
Ja, amúgy gratula!
- 2 likes
Leave a comment:
-
-
Ettől válik egy fórum közösséggé. Ahol ennyi figyelmet és időt szánnak egy ilyen feliratra ott rengeteg az érzelmi muníció. Köszönjük szépen ezt az ajándékot.
- 7 likes
Leave a comment:
-
Nem is akarom leszedni róla, hamár ennyi munka fekszik benne.De legalább szépen konzerválta
- 4 likes
Leave a comment:
-
...Gondolj bele ezt így bevonni padlásporral.
...nagyon fáradtságos lehet
De legalább szépen konzerválta
- - - Updated - - -
Szóval ez is padlásról van? És még hogy csak én vagyok szerencsés???padláspor

- 3 likes
Leave a comment:
-
De az egésznek része, mert úgy nagyjából próbáltam Csepel stílusban megalkotniúgy sem a felirat része!
.... Másrészt pedig legalább 30 év kitartó munkája fekszik abban a blokkban. Gondolj bele ezt így bevonni padlásporral.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Kicsit megkésve , de Békés Ünnepeket kívánok minden fórumlakónak , és szeretteiknek !
Karesz
- 12 likes
Leave a comment:
-
Ha egyszer van választék, akkor minek olyat válasszak ami már van?A mezei D már nem is jó?
- - - Updated - - -
Gratula ehhez a remekműhöz!Szerettem volna valami egyedit.
Nagyon tetszik, esetleg a 100-as blokkot nekem adhatod, úgy sem a felirat része!
Na, csak vicc volt,
- 3 likes
Leave a comment:
Leave a comment: