Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hajnali besurranók!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Policeként azt javaslom mindenkinek, hogy a maga, családja és az eszközök megóvása érdekében be kell ruházni egy riasztóba, ami 30 e Ft.-ból meg van, és bármikor bővithető. Saját magadnak szereled, állítod be, nem kell idegent beengedned az ingatlanod területére.

Komment

Basszus wsievers!
      Úgy magam elé képzeltem a műhelyem mellett álló Tesla tekercset, melyből pajkosan integet az amper a kerítés felé, ahol pedig csendesen füstölgő egyének simogatják sajgó kezeiket.
      Hangosan felnevettem úgyhogy a kolegáim nem tudták mi bajom van.Kössz hogy így megnevettettél és az ötletet nagyon nagy!!!!

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Pár tíz vagy százezer voltot ráküldessz a kerítésre.
        Ez nem a DR megavolt legfrissebb videója ???
        sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ez az elektromos kerítés ez mit takar?
        Nagyon röviden ! TELJESEN LEGÁLIS, A CÉGÜNK ÁLTAL JELENLEG EGYEDÜL FORGALMAZOTT EU ENGEDÉLYEKKEL RENDELKEZŐ BIZTONSÁGI RENDSZER. A rendszer lényege, hogy a kerítésed tetején, vagy azon teljes magasságban belül, a villanypásztorhoz hasonló kábelrendszert feszítünk ki. Ebben a kábelben 9000 v feszültség indukálódik 1 mp. időközönként, ami a meglévő riasztórendszerhez illeszthető. Akit érdekel, többit privátban !! ( már tettem fel linket ezzel kapcsolatban. www. mesteralarm .hu / elektromos kerítés. Hívjatok, vagy kérdezzetek bizalommal )

Komment

Szerintem se buckalakók voltak. Nekem piacon már árultak használt szerszámokat Magyarul tudó, román fejű alakok. Volt közötte beköszörüléssel jelölgetett precíziós kulcs is bőven. A gyárból lopottat lophatták tovább Lajos bácsi sufnijából. Jobb ötletnek tartanám ha mindenki küldene Neked valamit, 1 darabot, krovát, csav.húzót, stb. méret megjelöléssel. Elég jól fel lennél szerszámozva. Össze kéne hozni, eredményesebb, én benne lennék alapból.

Nagyon szimpatikus az oláh-pásztor, de nekem a vizilabdás megoldás is tetszik. Fekete sapkában ők, zöld sapkában a krokodilok.

Komment

Sziasztok!
            Remélem aki hasonló helyzetbe került mint én, ( hívatlan látogatói voltak) ugyan olyan sikerrel zárul az ügye. Az enyém talán már a vége felé közeledik. A rendőrség át adta az esetet az ügyészségnek. Remélem megfelelő büntetést kapnak az elkövetők (TALÁN).

Komment

Ez az áramos tekercs nagyon jó --tetszik !
              Bár igazán ezt ugy variálnám meg ,hogy egy csapat feketelábu közmunkás , szobabiciklin termelik az áramot egész éjjel, aztán azzal csapatni !
              Persze bedrótozva ! ha nem elég a termelés azokat megregulázni , kevesebb fizetős áram elég ---ha 50 alá esik a szobabicaj áthúz a nyereg !

Komment

Béla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Sziasztok!
                Remélem megfelelő büntetést kapnak az elkövetők (TALÁN).
                3/4-es 20 centi hosszú PVC csövet a s€ggébe dugni, azon bevezetni 2 méter szögesdrótot, úgy hogy kilógjon fél méter, csövet kihúzni, drót végét a falhoz rögzíteni. A faltól 100cm es sávban végig apró szúrólángokat a padlóba amik felváltva egyre gyakrabban gyulladnak ki pár pillanatra 2 percien át, és az idő végére az összes ég folyamatosan. Félméter szögesdrót+karnyújtás távolságtól 50 centire elhelyezni egy drótvágót.
                Mikor magához tér az altatásból a TV bekapcsolódik és megszólal egy fura figura...
                Click image for larger version

Name:	saw3.jpg
Views:	1
Size:	53.3 KB
ID:	134658
                HELLO GAZSI! JÁTSZUNK EGY JÁTÉKOT!...

Komment

Van egy nagyon régi megoldás,faházról,kivett tekerőjű saturól,késről és gyufáról szól.
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Van egy nagyon régi megoldás,faházról,kivett tekerőjű saturól,késről és gyufáról szól.
                    Hogy te milyen szadista vagy?! Megáll az eszem.

Komment

Egy műszak alatt mennyire elvadulnak itt a dolgok
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        3/4-es 20 centi hosszú PVC csövet a s€ggébe dugni, azon bevezetni 2 méter szögesdrótot, úgy hogy kilógjon fél méter, csövet kihúzni, drót végét a falhoz rögzíteni. A faltól 100cm es sávban végig apró szúrólángokat a padlóba amik felváltva egyre gyakrabban gyulladnak ki pár pillanatra 2 percien át, és az idő végére az összes ég folyamatosan. Félméter szögesdrót+karnyújtás távolságtól 50 centire elhelyezni egy drótvágót.
                        gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Hogy te milyen szadista vagy
                        Bagoly mondja verébnek.....

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Pár tíz vagy százezer voltot ráküldessz a kerítésre.
                          Ha autentikus akarsz lenni, akkor a nagyfeszültséget egy Tesla tekercs szolgáltatja...az udvaron lévő szerkezet feletti 2m koronakisülés látványa elveszi a vállalkozó kedvet
                          Na ez mindent visz... (Németek meg csak lestek ez a marha magyar min röhög ennyire... )

Komment

Nem tudom észrevettétek-e, de amikor fingról, szarról, cigókról van szó, mindenkinek elszabadul a fantáziája. Van valami közös ebben.

Komment

Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Van valami közös ebben.
                              A szag és a szín. Jó tudom most mondhatjátok hogy a fingnak nincs színe. Csak próbáljátok megfogni és nézzétek meg. Ha sikerül láthatjátok, hogy barna

Komment

Üdv gilersx!

Nincs színe,legföljebb a "nyele"barna,és vízben bizonyíthatóan megfogható.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X