Policeként azt javaslom mindenkinek, hogy a maga, családja és az eszközök megóvása érdekében be kell ruházni egy riasztóba, ami 30 e Ft.-ból meg van, és bármikor bővithető. Saját magadnak szereled, állítod be, nem kell idegent beengedned az ingatlanod területére.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hajnali besurranók!
Collapse
X
-
Basszus wsievers!
Úgy magam elé képzeltem a műhelyem mellett álló Tesla tekercset, melyből pajkosan integet az amper a kerítés felé, ahol pedig csendesen füstölgő egyének simogatják sajgó kezeiket.
Hangosan felnevettem úgyhogy a kolegáim nem tudták mi bajom van.Kössz hogy így megnevettettél és az ötletet nagyon nagy!!!!
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePár tíz vagy százezer voltot ráküldessz a kerítésre.
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz az elektromos kerítés ez mit takar?
- 4 likes
Komment
-
Szerintem se buckalakók voltak. Nekem piacon már árultak használt szerszámokat Magyarul tudó, román fejű alakok. Volt közötte beköszörüléssel jelölgetett precíziós kulcs is bőven. A gyárból lopottat lophatták tovább Lajos bácsi sufnijából. Jobb ötletnek tartanám ha mindenki küldene Neked valamit, 1 darabot, krovát, csav.húzót, stb. méret megjelöléssel. Elég jól fel lennél szerszámozva. Össze kéne hozni, eredményesebb, én benne lennék alapból.
Nagyon szimpatikus az oláh-pásztor, de nekem a vizilabdás megoldás is tetszik. Fekete sapkában ők, zöld sapkában a krokodilok.
- 3 likes
Komment
-
Ez az áramos tekercs nagyon jó --tetszik !
Bár igazán ezt ugy variálnám meg ,hogy egy csapat feketelábu közmunkás , szobabiciklin termelik az áramot egész éjjel, aztán azzal csapatni !
Persze bedrótozva ! ha nem elég a termelés azokat megregulázni , kevesebb fizetős áram elég ---ha 50 alá esik a szobabicaj áthúz a nyereg !
- 9 likes
Komment
-
Béla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Remélem megfelelő büntetést kapnak az elkövetők (TALÁN).
Mikor magához tér az altatásból a TV bekapcsolódik és megszólal egy fura figura...
HELLO GAZSI! JÁTSZUNK EGY JÁTÉKOT!...
- 2 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan egy nagyon régi megoldás,faházról,kivett tekerőjű saturól,késről és gyufáról szól.
Komment
-
gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése3/4-es 20 centi hosszú PVC csövet a s€ggébe dugni, azon bevezetni 2 méter szögesdrótot, úgy hogy kilógjon fél méter, csövet kihúzni, drót végét a falhoz rögzíteni. A faltól 100cm es sávban végig apró szúrólángokat a padlóba amik felváltva egyre gyakrabban gyulladnak ki pár pillanatra 2 percien át, és az idő végére az összes ég folyamatosan. Félméter szögesdrót+karnyújtás távolságtól 50 centire elhelyezni egy drótvágót.gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHogy te milyen szadista vagy
- 4 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePár tíz vagy százezer voltot ráküldessz a kerítésre.
Ha autentikus akarsz lenni, akkor a nagyfeszültséget egy Tesla tekercs szolgáltatja...az udvaron lévő szerkezet feletti 2m koronakisülés látványa elveszi a vállalkozó kedvet
- 3 likes
Komment
-
Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan valami közös ebben.
- 4 likes
Komment
Komment