Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hajnali besurranók!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok! A kutya dolog nekem is eszembe jutott már. Csak egy baj van vele itt a környéken nincs értelmes gazdára váró kutya. Mert én egy komondort szeretnék, ja és jó lenne ha már legalább 1 éves lenne. Ha véletlen tudnátok nekem ajánlani egy ilyen kutyát, azt megköszönném. Ha pénzbe kerülne az sem lenne baj. Már annyi zárat felszereltem az ajtókra, hogy már én is bele zavarodók! Eldöntöttem a kerítésbe bele vezetem az áramot is, igaz csak 42woltot. Azt hiszem ezzel mindent kimerítettek. Több lehetőségem nincs, hogy védjem ami az enyém.

Komment

KOMONDOR ”¢ Eladó és ingyen elvihető komondorok ”¢ Kutya apró - ebadta.hu

Jó keresgélést!
      Béla kedvelte ezt.

Komment

Hát szerintem egy minőségi riasztó hosszú távon olcsóbb lenne!
        Nem eszik meg napi két kiló színhúst és nem sz°°ik annyit és olyan büdöset!
        tata21, és kedvelte ezt.

Komment

Köszi István a segítséget. Ott csak kölyök kutyák vannak. Nekem inkább egy fiatal kellene.

Komment

Onnan tudsz másik kutyás oldalra is átmenni, ott tuti van.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Azt nem tudom hogy olyan kis fehéret honnan lehet szerezni, vagy milyen kutya az,de a Dobermann-ok tutik lehetnek
              A kis fehér lehet az agy. A magaslatról többet lát és irányítja a többit.
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Hát szerintem egy minőségi riasztó hosszú távon olcsóbb lenne!
                Az enyém folyamatban van. Max 140e ft + Áfa. Benne van 2 partíció. Fent a teljes lakás, lent a műhely, garázsok. Külön tudom élesíteni, tehát ha a lakásban vagyok, attól még az alsó részek biztosítva vannak. Privátba ha kell, alaprajz ellenében küldök ajánlatot bárkinek. Természetesen a távolságokat vegyétek figyelembe, mert az esetleges szerelésnél ez költség.

Komment

Komment

Üdv, szerintem is inkább a riasztó lehet a megoldás és ahogy a kolégák irták külön lehet élesíteni a lakóházat és a melléképületeket. . Szerintem jobb megoldás mint egy kutya, és ad egy biztonságérzetet.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: tata21; 2013 jan. 21, 17:16.

Komment

madorka, Ez Nagyon jóóóóóóó!!!

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Max 140e ft + Áfa. Benne van 2 partíció.
                      A távolságot nem számítva,a munkadíj is benne van?? Tehát beszerelve,anyaggal együtt értendő?

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        A távolságot nem számítva,a munkadíj is benne van??
                        Igen ! De egy kis szakmai adalék, hogy mindenki értse.
                        Egy riasztóközponthoz , zónákat, és partíciókat kell ( lehet ) hozzárendelni. Zónáknak hívjuk az érzékelőkkel ellátott területeket, mint pl. szoba, konyha, ablakfelület ( törésérzékelő ) stb. Partíciónak, pedig az azonos központhoz rendelt, de külön-külön élesíthető területeket. Pl. Alsó színt, felső színt, garázs, műhely. Továbbá még beállítható az is, hogy csak a nyílászárók legyenek élesítve. ( Éjszaka is él a riasztó, de álmosan kimehetsz éjfélkor pipilni )

A részemre kiszámolt ár tartalmazza a központot, szirénát, kezelőt, érzékelőket. Az ár szereléssel együtt értendő Miskolcon Áfa nélkül.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 jan. 22, 09:58.

Komment

Nagyon sajnálom ami veled történt. Ha jól sejtem Te is mindent zártál, mégis bejutottak. Ezért jó tanácsod azon részét kell megfogadni, hogy a mühelyben kell aludni egy feszítövasal, vagy valami nagyobb eszközzel. Talán a feltünö jelekre is érdemes figyelni. Az én esetemben engem követtek és ugy próbálkoztak meg a lopásal. Szerencsére ez sem sikerült. (nekem egy dorong van azóta az ajtó mellett) Szomorú, hogy az embernek így kell védenie a szeretett tárgyait.
                          Mindenkinek sok sikert a védekezéshez!
                          Üdv S.Gyuri

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Tanulság: csak akkor 'szállj be a buliba', ha biztos vagy abban, hogy el tudsz bánni a betolakodóval. És számíts rá, hogy nincs egyedül. Végül: ha beavatkozol, az ő szemükben te leszel a támadó, és nekik nem lesznek gátlásaik, hogy megvédjék magukat ...
                              Kénytelen voltam tetsziket nyomni, bár egyáltalán nem tetszik ami veled történt. Agyon is verhettek volna.

Tőlem egyszer benzint akartak venni az útszélen. Elterjedt módszer volt ez akkoriban kisebbségi körökben: defektet színlelünk, benzint kunyerálunk, gumislaggal tankot leszívunk, majd 20ezressel fizetünk. Amiből ugye nem tudsz visszaadni általában.

Szerencsére a Trabinak ugye belülről nyílt a tartály. Beültem a kocsiba és a motorháztető nyitása helyett indítottam. Érdekes módon a Ladájuk hirtelen megjavult, mert jöttek utánam elég sokáig. Mint egy akciófilmben. Fényes nappal Békéscsaba belterületén a '90-es években.

Komment

ha 'csetepatéra' kerül a sor.
                                Nah ezért van nálam mindíg elérhető közelségben egy AMD bajonett(a régi lakhelyem miatti megszokás). Jól kiegészíti az öltönyt is

nekik nem lesznek gátlásaik, hogy megvédjék magukat
                                Nekem sincs. Ezek nem emberek, csak utánozzák az embereket...
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X