Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hajnali besurranók!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves Mir-Mur! Jobb lenne ha egy nagy elektromos serpenyőt terveznétek és egy nemzetség pecsenyét kellene sütni! Ha legalább a kerítés 380 voltal működne már tettünk valamit. Nem vagyok rasszista de sajnos nagyon sokat meg engednek nekik pld.meg merik verni a rendőrt stb. Miért nem verik meg a Serifet?,az legalább azonnal lelövi. Nem szaporítom tovább mert a végén csak felbosszantom magam. A védelmezőket azért egy ilyen szomszédságba költöztetném persze kormány örség nélkül! Szép napot és olcsó benzint mert jön a tavasz de addig még sok a munka a kis vason. Üdv. Sepy.

Komment

Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      fingról, szarról
      gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      fingnak nincs színe.
      St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      barna,és vízben bizonyíthatóan megfogható.
      próbáljunk meg visszakanyarodni az eredeti témához, mert úgy járunk mint anangyalka, meg Tuzi.

Komment

Béla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sziasztok!
        Remélem aki hasonló helyzetbe került mint én, ( hívatlan látogatói voltak) ugyan olyan sikerrel zárul az ügye. Az enyém talán már a vége felé közeledik. A rendőrség át adta az esetet az ügyészségnek. Remélem megfelelő büntetést kapnak az elkövetők (TALÁN).
        Kedves Béla a remény hal meg utoljára! mire Te haza érsz a tárgyalásról ha lesz már az elkövető is otthon lesz.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Na ez mindent visz...
          Kár hogy a szmájlidat nem tudom idemásolni.

Adatrögzítés közben vagyok és már nagyon unom a dolgot. Ezekkel a hsz-okkal most megspróroltatok nekem egy kávét.

Komment

Át tudod másolni, képként kezeld . Jobb klatty rajta> kép címének másolása.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Kedves Béla a remény hal meg utoljára! mire Te haza érsz a tárgyalásról ha lesz már az elkövető is otthon lesz.
              Olyanról is lehetett hallani, hogy amíg hasonló ügyben volt tárgyaláson a sértett, addig a vádlott rokonsága ismét kipakolta a házat.

De arról is lehetett hallani, hogy a nénike elment a férje temetésére, közben pedig néhány kedves ember meglátogatta őt otthon és mivel nem volt ott így elvitték ami mozdítható. Természetesen tudtak róla, hogy nem lesz otthon, hisz a néni a boltban mesélte el 1-2 ismerősének, hogy mikor is lesz a temetés, csak néhány illetéktelen fül is meghallotta.

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                elment a férje temetésére
                Ez a menő, meg a lagzi. A tanácson ki van plakátolva névvel, címmel, hogy mikor( nap, óra, perc ) " hova lehet betörni "

Komment

Én élő példából merítettem előző hozzászólásom . Ez megtörtént sajnos, hogy a károsultat még kihallgatták, hogy hogyan történt az eset mikor az elkövetőt már hazaengedték. Ez a mai magyarország!,sajnos még mindíg itt tartunk pedig erről elsődlegesen a döntéshozóink tehetnek. Ha ténylegesen komolyan vennék a Tulajdon Védelmét és a rend őre elsődlegesen azt csinálná és nem a jármű vezetőket piszkálná / mert abból lehet bevétel/ hanem a bűnösöket ténylegesen meg büntetnék nem konditermet és melegedőt biztosítanának nekik jó kajával hanem a kőfejtőben" dolgoznának" lehet,hogy nagyobb lenne a visszatartó ereje a rácsos egyetemnek. Ezt azért hangsúlyoztam így mert jelenleg ez arra jó ,hogy továbbképzésre utalják Őket a mi pénzünkön.

Komment

Sziasztok!
                    Sajnálom a hasonló eseteket, de mesélnék egy történetet, amiben pont az elkövető volt a sértett segítségére (bár nem az ő elkövetője).
                    Sárospatakon első diplomám megszerzése közben alkotmányjog történetet is hallgattam,amihez "tanulmányi kirándulásra" tárgyalásokra is el mentünk. Az egyik ügy vádlottja eltulajdonította egy ház kovácsolt vas kapuit. Az ellene tanúskodó egyén azért látta az esetet, mert a szomszédban épp tyúkokat lopott!!! Gondolom enyhítésre számított a tanúskodással...
                    A pszichológia tanárom pedig másod állásban a Sátoraljaújhelyi börtön pszichológusa volt!!! Na Ő tudott durva sztorikat a kezeltjeiről... pl. Magda Marinkóról!
                    Az ilyen elkövetőktől óvjon mindenkit az ég!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X