A mai napon vagy 40 aláírást így sebtiben összeszedtünk haverommal, betelt jópár ív. Az aláírók kb mindegyikének van autósjogsija, de a zömük nem szeretne motorozni... egyszerűen segítenek. Nem az a cél, h az eddig nem motorozók motorra ülhessenek és balhét csináljanak. Ezután se fognak motorra ülni. Egyik haver inkább biciklizik. Akinek van motoros jogsija az meg csak úgy mondta, h nem érv nélkül, ennyi. Persze van sok érv, hogy miért ne, de ha adott a lehetőség, akkor természetesen én mindent meg fogok tenni, amit személyesen megtehetek azért, hogy sikeres legyen a kezdeményezés... ha élősködés meg nemtommi akkor is és igen jogsira nincs felesleges 100 ropim és sztem nincs probléma a motoros gyakorlatommal sem, habár még nem vezettem százezer kilométert (de ezt semmilyen jogsi nem adja meg, csak a gyakorlás). Kétlem, h egy sztenderd motoros tanfolyam komoly mértékben javítana az eddigi tudásomon... ahhoz még többezer üzemóra kéne belém, azt meg nem fogom ötvenessel összeszedni, mert hosszú életet szeretnék. Aki csak nagymotoron furikázik, piroslámpánál pole-pozícióból indítván(ami most már legális) az nem érezheti teljesen át az ötvenes-életérzést, ami elég gyatra, igazándiból szemkiszúrás. Az is tény h azért ötvenessel furikáztam elég sokat és hiába álgyorsasági így meg úgy(azért ment rendesen relatíve) csak heccből is leelőztek az autósok, nemegyszer veszélyes szituba kényszerítve engem. Én mindig betartottam a szabályokat, nagyjából legalábbis...
Persze akadt néhány motoros ellenes aki a világ minden kincséért nem segített volna a mai szent napon, de az más tészta, őket abszolút meg lehet érteni... ssem ültek motoron, nem is fognak ráülni soha gyűlöletük tárgyára, amitől óva intették gyerkőceiket, egészen addig, amíg a szülői elnyomásból kiszabadulva, harmincéves korukra kapásból nagymotorra ültek és nagyobb parába kerültek, mintha kiskoruktól kezdték volna.
Ez a hsz kicsit összefüggéstelen lett, de ezt dobta a gép. A lényeg h itt az alkalom, majd meglátjuk mi lesz... sztem az ötvenezer aláírás lazán összejön feb 25ig
Mellesleg bármi is lesz évekig nem lesz még bolygatva az állóvíz. Csak egy példa a digitális földi műsorszórás, amit idéntől már teljes gőzzel nyomtani kéne, az analógot kikapcsolva. Nem ez történt, hazánk ebben is csúszik... nem lesz itt nagy földindulás még öt évig az tuti...
Üdv
Persze akadt néhány motoros ellenes aki a világ minden kincséért nem segített volna a mai szent napon, de az más tészta, őket abszolút meg lehet érteni... ssem ültek motoron, nem is fognak ráülni soha gyűlöletük tárgyára, amitől óva intették gyerkőceiket, egészen addig, amíg a szülői elnyomásból kiszabadulva, harmincéves korukra kapásból nagymotorra ültek és nagyobb parába kerültek, mintha kiskoruktól kezdték volna.
Ez a hsz kicsit összefüggéstelen lett, de ezt dobta a gép. A lényeg h itt az alkalom, majd meglátjuk mi lesz... sztem az ötvenezer aláírás lazán összejön feb 25ig
Mellesleg bármi is lesz évekig nem lesz még bolygatva az állóvíz. Csak egy példa a digitális földi műsorszórás, amit idéntől már teljes gőzzel nyomtani kéne, az analógot kikapcsolva. Nem ez történt, hazánk ebben is csúszik... nem lesz itt nagy földindulás még öt évig az tuti...
Üdv
Komment