Sziasztok Olyan problémám lenne,hogy szeretnék az asszonynak autót venni ő kinézett magának egy 96-os Daewoo nexiát de én ezt a típust nem ismerem ha valaki ismeri a válaszát megköszönném ami érdekelne előnyei,hátrányai fogyasztás stb. Az autó egy szerelőé volt ő nagyon isteníti.Válaszotokat előre is köszönöm sziasztok.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
daewoo nexia
Collapse
X
-
Azzal járok napi szinten dolgozni-Ami gond volt vele: A csomagtartó rugója eltört, a jobb ablaktörlő nem töröl rendesen( a műanyagperselye szokott kikopni-cseréltük már párszor), kissé zajos, (Opel motor ) erős rozsdásodási hajlam a Kadett-stílusú hátsó sárvédőíveken, A kilométeróra télen extrém magas sebességeket mutat, aminek köze sincs a valós sebességhez , ha bejönnek a minuszok(második csillagközi sebesség ).
A fogyasztást nem igazán lehet 8 liter alá vinni, Viszont 5 ember jól elfér benne+ jó nagy a csomagtartó is. Alkatrészt pedig olcsón lehet hozzá kapni( bár kell is, de inkább csak apróságok).CZsolti és zneuhauzer kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
-
Üdv!
Szinte egy az egyben Opel Kadet. Viseli annak összes előnyét hátrányát. Csúzli 8szelepes motor, kicsit hangos de kimegy a világból. Vezértengelye hajlamos a kopásra.
A bódéját szereti a rozsda (rugótornyok hátul, sárvédőperemek hátul, alsó küszöbök)
Ha sikerül egy jobb állapotút találni sokáig hűségesen teljesít.zneuhauzer kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Továbbá minden 8 szelepes opel motorra igaz, hogy a vízpumpát ajánlatos vétel után cserélni, mert a vezérműszíjj hajtja. Nekem az Opel Calibrán is megállt, és átidőzítette a vezérlést Bajt ott nem okozott, mert olyan dugattyúi vannak, hogy nyitott szelepnél se ér össze a dugó a szeleppel, de nem vagyok benne biztos, hogy a Daewoonál ezt átvették.zneuhauzer és sinter kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Köszönöm a válaszokat ezekre is alaposan figyelek eddig úgy nézem nem lehet olyan rossz autó szép napot sziasztok.Utoljára szerkesztve a következő által: zneuhauzer; 2013 márc. 08, 08:00.
Komment
Komment